Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Υπέγραψε ο Νταβίντ Άντι

Υπέγραψε ο Νταβίντ Άντι

Στον Παναιτωλικό ανήκει από το απόγευμα ο Νταβίντ Άντι. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε για ένα χρόνο από την Πόρτο και έφτασε στην Ελλάδα, όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό. Από αύριο Τρίτη θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας μας, συμμετέχοντας στην προπόνηση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο EMILEON SportCenter στις 6.00 μ.μ.

Πηγή : www.panaitolikos.gr

Νίκη 7-0 στο Μεσολόγγι


Νίκη 7-0 στο Μεσολόγγι

Ο Παναιτωλικός νίκησε με σκορ 7-0 στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο Μεσολόγγι την τοπική Αθλητική Ένωση. Ο Στάθης Καραμαλίκης σκόραρε τρεις φορές, την πρώτη με σουτ στο 7’ και ακολούθως με κεφαλιά στο 46’ και στο 57’. Ο Σέγε με κοντινό σουτ στο 38’, ο Καμαρά με τον ίδιο τρόπο στο 70’, ο Κουτρομάνος με σουτ έξω από την περιοχή στο 79’ και ο Μεταξούλης με κεφαλιά στο 90’ πέτυχαν τα υπόλοιπα γκολ.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Χρήστου (58’ Δουλιώτης, 82’ Μαυρογιάννης), Μπαλαούρας (60’ Αλπέντζος), Μπαρμπαρούσης (56’ Παπανικολάου), Ζαχαράκης (63’ Χαλαζιάς), Ψηλός (46’ Κλάδος), Δενδρινός (63’ Πασπαλιάρης), Τσάμης, Πετσίνης (68’ Λιάπης), Κόκκαλης (68’ Καβαλιέρης), Καρίμπας (72’ Σώκος), Ξευγένης (60’ Κολοβάκης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Γκόλιας (46’ Σαμαράς), Κούσας (46’ Κουτρομάνος), Μουμίν (46’ Σιόντης), Ρότσα (46’ Θεοδωρίδης), Σέγε (46’ Καμαρά), Μπουμάλ (23’ Μεταξούλης), Παλαιολόγος, Δέντσας, Ετζενγκέλε (46’ Σμίλτος), Καραμαλίκης.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Παπαχρήστος απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Άγγελο Χαριστέα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στη συνέχεια στον Μάκη Μπελεβώνη από τον πρόεδρο της ΑΕ Μεσολογγίου Διονύσης Βισβίκης, ενώ τιμήθηκε και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Γιώργος Χρήστου, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες.

Πηγή : www.panaitolikos.gr

Σπαντάσιο ο αντί Μπαρμπόσα (;)

Juliano Spadacio - Rapid - Brazilia

Μπορεί αυτή τη στιγμή στον Παναιτωλικό να περιμένουν τον ερχομό του Άντι, αλλά δεν έχουν πάψει να ψάχνουν για τον ποδοσφαιριστή που θα κάνει την διαφορά στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Απ' ότι φαίνεται, αυτό το έχουν βρει στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου μέσου, Ζουλιάνο Σπαντάσιο.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός που μέχρι και πέρυσι αγωνιζόταν στην Ραπίντ Βουκουρεστίου, έχει προταθεί στα "καναρίνια" και εξετάζεται σοβαρά. Την προηγούμενη σεζόν είχε μια φυσιολογική για αυτόν χρονιά (που θα θεωρούταν ίσος ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ για κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή), με 27 συμμετοχές, 2 γκολ και 7 ασσίστ. Ενώ την καλύτερη προσωπική επίδοση είχε την σεζόν 2008-09, όταν με την φανέλα της Ραπίντ είχε πετύχει 16 γκολ και 3 ασσίστ, σε 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σπαντάσιο αναδείχθηκε ποδοσφαιριστής της χρονιάς 2008-09 στη Ρουμανία, ενώ είναι και κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, έτσι δεν θα πιάσει θέση ξένου.

Τέλος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζέρ του, ο ποδοσφαιριστής συγκαταλέγεται στην κατηγορία των παικτών που έμειναν ελεύθεροι έως και 30/6. Πράγμα που σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος μπορεί να πάρει μεταγραφή έως και τις 10 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά οι θέσεις στις οποίες αγωνίζεται είναι κεντρικός μέσος, επιθετικός μέσος και ακραίος μέσος, ενώ ο ποδοσφαιριστής είναι αριστεροπόδαρος.

Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με τα εισιτήρια του αγώνα με την Καλλιθέα το Σάββατο, 19:00 το απόγευμα στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Η τιμή θα είναι η ίδια για όλες τις θύρες, 7 ευρώ το εισιτήριο. Ενώ η διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει αύριο εκτός απροόπτου, στην χειρότερη περίπτωση μεθαύριο. Η διακίνηση των εισιτηρίων θα γίνετε τόσο μέσω της ΠΑΕ (από τα εκδοτήρια του γηπέδου κλπ), όσο και από τον ερασιτέχνη (όπου θα διατεθούν και τα έσοδα του αγώνα).

Μπάμπης Τσιρώνης

«Φλερτάρει» Σπαντάσιο ο Παναιτωλικός (video)


«Φλερτάρει» Σπαντάσιο ο Παναιτωλικός (video)
Να ολοκληρώσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή επιχειρεί η διοίκηση του Παναιτωλικού.
Ο λόγος για τον 30χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Ζουλιάνο Σπαντάσιο, ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Αγρινίου. Ο Σπαντάσιο είναι μια εξαιρετική περίπτωση παίκτη που αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης και πριν από μερικές μέρες έμεινε ελεύθερος από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου.
Τα τρία τελευταία χρόνια ο Σπαντάσιο φόρεσε τη φανέλα του ρουμάνικου συλλόγου και έκανε… παπάδες. Μάλιστα, την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 πέτυχε 16 γκολ σε 33 ματς και ανακηρύχθηκε MVP του ρουμάνικου πρωταθλήματος.
Πέρυσι η Ραπίντ Βουκουρεστίου αντιμετώπισε αρκετά οικονομικά προβλήματα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Σπαντάσιο να μείνει απλήρωτος για κάποιους μήνες. Τον περασμένο Απρίλιο ο Βραζιλιάνος έκανε προσφυγή και την κέρδισε συνεπώς κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.
Στον Παναιτωλικό κινήθηκαν πολύ γρήγορα όταν τους προτάθηκε ο παίκτης και οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο. Δεν αποκλείεται μέσα στη μέρα να έχουμε οριστικές εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση.

Πηγή : www.onsports.gr

«Ο Άντι έκλεισε Παναιτωλικό»


«Ο Άντι έκλεισε Παναιτωλικό»
Ο εκπρόσωπος του Γκανέζου αμυντικού επιβεβαίωσε τη μεταγραφή της ομάδας του Αγρινίου.
Στη χώρα μας θα βρίσκεται το απόγευμα της Τετάρτης (31/08) ο Ντέιβιντ Άντι, προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του από την Πόρτο στον Παναιτωλικό. Το παραδέχτηκε, άλλωστε και ο εκπρόσωπος του παίκτη σε δηλώσεις του στα πορτογαλικά ΜΜΕ. «Ναι, ο Ντέιβιντ κάνει πολύ καλά που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο σύλλογος ποντάρει πολλά πάνω του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το χρειάζεται για να τονώσει την αυτοπεποίθησή του», τόνισε ο Πάτρικ Μορκ.
Πηγή : www.onsports.gr

Κατάντια να δανείζεσαι από την Πόρτο!

Καμιά φορά, αν είσαι έτσι και λίγο πιο παλιός στα... Παναιτωλικά κοινά λες από μέσα σου. «Α ρε Κωστούλα. Τι ήθελες και... εμφανίστηκες. Καλά δεν ήμασταν βουτηγμένοι στα σκατά τόσα χρόνια. Τι την θέλαμε εμείς την Σούπερ Λίγκα». 

Μπορεί η παραπάνω φράση να είναι λίγο... ακραία αλλά ρε μάγκες κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Την Ά εθνική την άκουγα από τον πατέρα μου και τον παππού μου αλλά δεν την είχα δει ποτέ. Τα πέτρινα χρόνια τα... έφαγα με το κουτάλι.

Και ως παιδάκι και ως έφηβος και ως άντρας. Τώρα απολαμβάνω εδώ και τρεις μήνες κάθε στιγμή. Και τα βίντεο από την φιέστα χάζευα με τις ώρες και το διαρκείας ανανέωσα νωρίς-νωρίς και στο γήπεδο απ' έξω στήθηκα για να δω πως... σηκώνεται το πέταλο. 

Αλλά και για τα μεταγραφικά αδιάφορος δεν είμαι. Μακάρι ο Τεννές να είχε όλους τους παίκτες στην διάθεση από την πρώτη μέρα. Το ιδανικό θα ήταν. Αλλά μην τρελαινόμαστε. Εντάξει είμαστε νέοι στα... μεγάλα σαλόνια και μια πρεμούρα την έχουμε όλοι. 

Ρίξτε όμως και μια ματιά τι γίνεται τριγύρω. Ευρώπη παίζουν οι ομάδες και έχουν ακόμη εκκρεμότητες. Δεν έρχονται και παρακαλώντας να φορέσουν την φανέλα του Παναιτωλικού. Είπαμε φρέσκα φρούτα στο κουρμπέτι είμαστε και θέλει υπομονή. Θα φάμε και χυλόπιτες. Θα είμαστε και... γκαντέμηδες όπως με τον Μπαρμπόσα. Έτσι είναι αυτά. 

Για να είμαι ειλικρινής επειδή λίγο ξενέρωσα με την αναβολή της πρεμιέρας έλεγα να κάνω μια... ψιλοαποχή κι από το blog. Όμως κάνοντας μια βόλτα από το facebook διάβασα κάτι και τρελάθηκα. Ένα παλικάρι είχε ποστάρει την είδηση για τον Άντι που παίρνουμε δανεικό από την Πόρτο.

Κι ένα άλλο παλικάρι στο σχόλιο του έγραφε πως είναι... κατάντια! Ναι καλά διαβάσατε! Κ Α Τ Α Ν Τ Ι Α!!!! Είναι να παίρνεις φόρα και να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο! Εκεί κολλάει κι ο πρόλογος για τον Κωστούλα! Ο Σκαρμούτσος μας έκανε τον δύσκολο κάποτε και τώρα... ανοίξαμε δίαυλο με την Πόρτο! 

Και για να το κλείνουμε να πούμε κι αυτό! Ο Παναθηναϊκός για 1.5 ολόκληρο μήνα προσπαθούσε να πάρει δανεικό από τους «δράκους» τον Κάστρο και έφαγε... τα μούτρα του σε ένα ανεπανάληπτο φιάσκο! 

Μιλάμε για το ευρωπαϊκό club που είναι ορισμός για μεταγραφές, δανεισμούς και καλές ευκαιρίες. 100 χρόνια μπροστά είναι οι Πορτογάλοι στα θέματα αυτά! Τέτοια κατάντια δηλαδή. Αυτά...

Πηγή : www.paneole.blogspot.com

Φιλικό με την Καλλιθέα το Σάββατο

Φιλικό με την Καλλιθέα το Σάββατο

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. ο Παναιτωλικός θα δώσει φιλικό αγώνα με την Καλλιθέα στο γήπεδό του. Η τιμή του εισιτηρίου καθορίστηκε στα 7 ευρώ (γενική είσοδος) και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του ερασιτέχνη Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός. Για το λόγο αυτό δεν θα ισχύσουν κάρτες διαρκείας.

Πηγή : www.panaitolikos.gr

Άντι: «Ευκαιρία για μένα ο Παναιτωλικός»


Άντι: «Ευκαιρία για μένα ο Παναιτωλικός»
Για την νέα προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του με την μεταγραφή του στον Παναιτωλικό, μίλησε ο Ντέιβιντ Άντι, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα «Sportday».
Ο Γκανέζος αμυντικός ο οποίος θα αποκτηθεί από τους Αγρινιώτες για έναν χρόνο δανεικός από την Πόρτο, υποστήριξε πως γνωρίζει τα πάντα για την νέα του ομάδα και τόνισε πως θα προσπαθήσει να κληθεί στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του, μέσα από τις εμφανίσεις του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Άντι:
«Είμαστε κοντά σε συμφωνία. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, μια και ακόμα δεν έχουμε υπογράψει. Ξέρω πολλά πράγματα για τον Παναιτωλικό. Μίλησα με συμπατριώτες μου που ζουν στην Ελλάδα και μου είπαν τα καλύτερα λόγια. Είναι μία ευκαιρία για εμένα. Θέλω μέσα από τις εμφανίσεις μου να με καλούν και στην εθνική μου ομάδα. Με ενδιαφέρει να παίζω σε αυτή».
Πηγή : www.onsports.gr

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

"Κλείνει" Άντι στο παρά πέντε, και περιμένει...

Ο Ζαραδούκας... φέρνει Άντι στον Παναιτωλικό

Στο Αγρίνιο αναμένεται αύριο ο αριστερός μπακ της Πόρτο Νταβίντ Άντι. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του (ως δανεικός) στον "Τίτορμο", για να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο 21χρονος Γκανέζος πέρυσι αγωνιζόταν με την μορφή δανεισμού στην Ακαντέμικα (ομάδα Α' Εθνικής της Πορτογαλίας), έχοντας συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 17 συμμετοχές και 2 γκολ. Άξιο αναφοράς είναι πως ο Άντι έχει και 13 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος, από τις οποίες οι 3 είναι περσινές. Πράγμα που σημαίνει πως μιλάμε για έναν εν ενεργεία διεθνή ποδοσφαιριστή με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Τώρα σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση των ποδοσφαιριστών από Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα, δεν υπάρχει τίποτα νεότερο. Καθώς, από τη στιγμή που δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση των δύο ομάδων, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από την FIFA οποιαδήποτε άλλη ομάδα να έχει επαφές με ποδοσφαιριστές τους χωρίς την άδεια τους (εκτός αν αυτοί οι ποδοσφαιριστές έχουν 6 ή λιγότερους μήνες συμβολαίου)... Έτσι όσο λογικό και αν είναι να υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιους παίκτες, εάν και εφόσον αυτοί μείνουν ελεύθεροι, δεν μπορεί να υπάρξει επίσημη πρόταση μέχρι τότε.

Μπάμπης Τσιρώνης

Τεστ με Μεσολόγγι ο Παναιτωλικός


Τεστ με Μεσολόγγι ο Παναιτωλικός
Η ρουτίνα των προπονήσεων θα «σπάσει» αύριο (31/08, 18.00) για τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού.
Οι «κυανοκίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου την ομώνυμη τοπική ομάδα και ο Μπάμπης Τεννές θα έχει τη δυνατότητα να προβάρει όλα τα σχέδια που έχει στο μυαλό του ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που θα έρθουν.
Πριν την αναμέτρηση η διοίκηση του Μεσολογγίου θα τιμήσει τους Άγγελο Χαριστέα και Μάκη Μπελεβώνη για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο. Στο μεταξύ, αύριο το πρωί οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου θα περάσουν από εργομετρικά, κάτι που έχει ζητήσει ο Τεννές.
Όσον αφορά τις σημερινές διπλές προπονήσεις, όλα κύλησαν ομαλά. Ο μοναδικός που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα είναι ο Μπελεβώνης.
Πηγή : www.onsports.gr

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ο Ζαραδούκας... φέρνει Άντι στον Παναιτωλικό

Ο Ζαραδούκας... φέρνει Άντι στον Παναιτωλικό
Φτάνουμε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και στον Παναιτωλικό δεν έχουν καταφέρει να καλύψουν το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Αυτή είναι η άμεση προτεραιότητα για τους «κυανοκίτρινους», οι οποίοι έχουν πλέον ξεκαθαρίσει τους στόχους τους για αυτή τη θέση. Πρωταρχικό μέλημα των Αγρινιωτών είναι να αποκτηθεί ο Γιάννης Ζαραδούκας.
Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού Βόλου είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας του Αγρινίου, η οποία ωστόσο πιέζεται πολύ από τον χρόνο και θέλει να βρεθεί λύση άμεσα. Επίσης, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να μπλοκάρει προσωρινά την απόφαση που τον υποβιβάζει στη Δ΄ Εθνική θορύβησε τη διοίκηση του Παναιτωλικού. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι νεοφώτιστοι σκοπεύουν να παρατήσουν την υπόθεση, απλά προωθούν και την πρώτη εναλλακτική λύση που έχουν στα χέρια τους.
Πρόκειται για τον 21 ετών Γκανέζο αριστερό μπακ της Πόρτο, Νταβίντ Άντι, για τον οποίο το Onsports είχε γράψει στις 23 Αυγούστου. Ο Άντι αγωνίστηκε πέρυσι στην Ακαντέμικα με την μορφή δανεισμού και στον Παναιτωλικό έχουν συλλέξει εξαιρετικές πληροφορίες για την αξία του. Εφόσον η υπόθεση με τον Ζαραδούκα δεν προχωρήσει, στο Αγρίνιο θα επισπεύσουν τις διαπραγματεύσεις τους με τον Άντι.
Σκόραρε πάλι ο Μπαρμπόσα!
Όπως φαίνεται η περίπτωση του Έλντερ Μπαρμπόσα μόνο σαν ανάμνηση θα πρέπει να απασχολεί την ομάδα του Αγρινίου.
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός όχι μόνο ξεκίνησε βασικός στον αποψινό αγώνα της Μπράγκα με την Σετούμπαλ, αλλά σκόραρε κιόλας με καταπληκτική ατομική ενέργεια (όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο).

Πηγή : www.onsports.gr

«Κίτρινη, μπλε θυμάμαι η φανέλα»




Σούπερ Λίγκα άκουγε και Σούπερ Λίγκα δεν έβλεπε τόσα χρόνια! Ο Παναιτωλικός είναι το νεότερο μέλος του συνεταιρισμού και το gazzetta.gr σας τον… συστήνει με δέκα πράγματα που θα θέλατε να ξέρετε!


ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ και μοναδικός!

Ο Παναιτωλικός είδε το… πρώτο φως την Τρίτη 9 Μαρτίου του 1926 και όπως αναφέρει το καταστατικό του, σκοπός της δημιουργίας ήταν για «Την ανάπτυξιν και έντασιν Γυμναστικού και Αγωνιστικού φρονήματος, Την - ΗΘΙΚΗΝ - επίβλεψιν και την δυνατήν μετασχολικήν εκπαίδευσιν των ανηλίκων, δια παιδονομίας και ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ή κυριακών Σχολών!».
Είναι ο μοναδικός σύλλογος σε όλη την Ελλάδα που έχει στην ονομασία του και την λέξη «φιλεκπαιδευτικός» καθώς εκτός όλων των άλλων οι άνθρωποι του με δικά τους έξοδα παρείχαν μόρφωση σε άπορα παιδιά του Αγρινίου μέσω των Νυκτερινών Σχολών του. Εκατοντάδες παιδιά της πόλης έγιναν στην συνέχεια επιστήμονες μέσα από τα συγκεκριμένα σχολεία, γεγονός που κάνει ακόμη και σήμερα περήφανους τους εκάστοτε διοικούντες τον σύλλογο.

Τίτορμος ο Αιτωλός!

Το έμβλημα του Παναιτωλικού, είναι ο Τίτορμος ο Αιτωλός! Ένας γιγαντόσωμος βοσκός ταύρων που έζησε το 500 προ Χριστού στα βουνά του Παναιτωλικού όρους! Σπάνια τον έβλεπε κανείς, καθώς ένιωθε αντιπάθεια για την κοινωνική ζωή και για τον λόγο αυτό είχε χτίσει ένα μύθο… γίγαντα γύρω από το πρόσωπο του!
Όταν συνάντησε κάποια στιγμή τον Ολυμπιονίκη της εποχής, Μίλων τον Κροτωνιάτη και του έδειξε μέρος της δύναμης του μετακινώντας έναν τεράστιο βράχο, ο τελευταίος με θαυμασμό για τα όσα έβλεπαν τα μάτια του γύρισε προς τον ουρανό και φώναξε: «Ω Ζευ! Μη μας έστειλε άλλον τούτο Ηρακλή;»! Από τότε έμεινε και η φράση «Τίτορμος ο Αιτωλός, ούτος άλλος Ηρακλής»!
Πηγή : www.gazzetta.gr

Στην αποστολή της Μπράγκα ο Μπαρμπόσα


Στην αποστολή της Μπράγκα ο Μπαρμπόσα

Στον Παναιτωλικό δεν ασχολούνται άλλο με τον Πορτογάλο μέσο, αλλά δεν θα μπορούσαν να κάνουν και διαφορετικά.
Ένα από τα πλέον κουραστικά σίριαλ του καλοκαιριού ήταν ο Έλντερ Μπαρμπόσα για τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου περίμενε ότι θα μπορούσε να τον αποκτήσει, συνάντησε πολλά εμπόδια, στη συνέχεια είδε τις ελπίδες της να αυξάνονται, αλλά το ενδιαφέρον έχει πάψει να υφίσταται. Εξάλλου, ο 24χρονος κέρδισε τον προπονητή του με τις εμφανίσεις του, σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ στα play off του Europa League, ενώ συμπεριλήφθηκε και στην αποστολή για το αποψινό (29/08) παιχνίδι του πορτογαλικού πρωταθλήματος με τη Σετούμπαλ.
Πηγή : www.onsports.gr

Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας


Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας

Άρχισε πάλι από σήμερα Δευτέρα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας των εντός έδρας αγώνων του Παναιτωλικού για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της ΠΑΕ Παναιτωλικός στο γήπεδο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για να επιλέξουν Θύρα, Τμήμα και Θέση, από όσες είναι ακόμα ελεύθερες.

Παράλληλα συνεχίζεται η παράδοση των καρτών διαρκείας στους κατόχους τους. Όσοι δεν έχουν παραλάβει τις κάρτες τους παρακαλούνται να το πράξουν τις προσεχείς ημέρες, για την αποφυγή συνωστισμού πριν τον επόμενο εντός έδρας αγώνα.

Υπενθυμίζεται τέλος, ότι ο αριθμός των ελεύθερων θέσεων στις κερκίδες του γηπέδου, για τις οποίες θα εκδίδονται απλά εισιτήρια είναι περιορισμένος. Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, τα απλά εισιτήρια θα διατίθενται ΜΟΝΟ την ημέρα του αγώνα (απ’ το πρωί έως και τέσσερις ώρες πριν την έναρξή του) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Πηγή : www.panaitolikos.gr

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Χαμόγελα για τους «διαδόχους» (;) του Μπαρμπόσα


Χαμόγελα για τους «διαδόχους» (;) του Μπαρμπόσα
Η ματαίωση του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, έδωσε την δυνατότητα στους ανθρώπους του Παναιτωλικού να παραμείνουν επικεντρωμένοι στα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα…
Η «Ελντεριάδα», φυσικά και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την ημερήσια διάταξη των «καναρινιών», καθώς στο Αγρίνιο φέρονται αποφασισμένοι να κάνουν τσατάλια τα νεύρα τους και να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για το «happy end» στο σίριαλ με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.
Η είδηση των δύο μεταγραφών που ολοκλήρωσε η Μπράγκα την Κυριακή (28/8)  έγινε δεκτή με χαμόγελα (για να μην πούμε με ενθουσιασμό από τα «καναρίνια») καθώς οι δύο παίκτες που εντάχθηκαν στο ρόστερ της Πορτογάλων, αγωνίζονται (άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο) στην θέση που καλύπτει ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Παναιτωλικού.
Συγκεκριμένα, ο λόγος για τον Καταλανό μέσο Φραν Μερίδα(παίζει «κόφτης» και αριστερός χαφ) από την Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Μεξικανό επιθετικό Εντσον Ριβέρα(αγωνίζεται στις δύο πτέρυγες της επίθεσης) από την Ατλας
Αμφότεροι ανακοινώθηκαν επίσημα από την Μπράγκα και πλέον στο Αγρίνιο, περιμένουν με αγωνία από τους διοικούντες την πορτογαλική ομάδα να τηρήσουν την υπόσχεσή τους και ν΄ανάψουν το «πράσινο φως» για την μετακόμιση του Μπαρμπόσα στην χώρα μας…
Πηγή : www.onsports.gr

Με την… αύρα του Χαριστέα!


Τα χρόνια της υπομονής, 34 στον αριθμό, πέρασαν για τον Παναιτωλικό και ήρθε η ώρα της Σούπερ Λίγκας! Οι Αγρινιώτες επέστρεψαν στα «σαλόνια» και βάση των μεταγραφών τους ήρθαν… για να μείνουν!

Η ΟΜΑΔΑ: Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε καν… δέκα! Τριαντατέσσερα ολόκληρα χρόνια λαχταρούσαν στο Αγρίνιο την στιγμή που θα έβλεπαν ξανά τον Παναιτωλικό στην μεγάλη κατηγορία. Είτε αυτή λεγόταν Α΄εθνική, είτε λέγεται τώρα Σούπερ Λίγκα. Μέχρι και στα χωράφια του Περιφερειακού πρωταθλήματος βρέθηκαν οι Αγρινιώτες στα χρόνια της απαξίωσης. Πλέον αποτελούν για όλη την ποδοσφαιρική πιάτσα σημείο αναφοράς. Με διοίκηση μακριά από τα… στημένα και τους κοριούς, με οικονομική συνέπεια τράπεζας, με αθλητικό κέντρο που ζηλεύουν οι περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας και με κόσμο που… ζει, αναπνέει για την ομάδα και την ακολουθεί παντού! Όλοι οι οιωνοί είναι στο πλευρό του Παναιτωλικού σε αυτό το δύσκολο ταξίδι στα… βαθιά νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου! Σε ένα ανακαινισμένο γήπεδο και μια νέα εξέδρα-πέταλο όπου μετακινούνται από φέτος οι οργανωμένοι της ομάδας στο Αγρίνιο αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο που είναι η… ανανέωση της παρουσίας τους στην Σούπερ Λίγκα! Άλλωστε οι μεταγραφικές βόμβες τύπου Χαριστέα και Καμαρά καταμαρτυρούν ότι οι «κυανοκίτρινοι» δεν επιθυμούν να είναι… περαστικοί από την κατηγορία!
 
ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΟ ΑΣΤΕΡΙ: Δεν είναι μόνο το… αστέρι του Παναιτωλικού αλλά ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα που θα αγωνίζονται στο νέο πρωτάθλημα! Ο λόγος φυσικά για τον Άγγελο Χαριστέα. Τον άνθρωπο που το καλοκαίρι του 2004 έβγαλε μια ολόκληρη χώρα στους δρόμους με το γκολ στον τελικό της Πορτογαλίας. Μετά από μια τεράστια καριέρα στο εξωτερικό που διήρκησε 8 χρόνια και αφού αγωνίστηκε στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης ο «Χάρι» αποφάσισε να γυρίσει Ελλάδα και να… παρκάρει στο Αγρίνιο! Πέρα της αγωνιστικής βοήθειας που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη από τον 31χρονο σέντερ φορ και επικοινωνιακά ο Παναιτωλικός έριξε… βόμβα στο πρωτάθλημα!
 
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Μπάμπης Τεννές ανέλαβε τις τύχες του Παναιτωλικού… στα μισά του περασμένου πρωταθλήματος. Ο προκάτοχος του Γιάννης Νταλακούρας είχε κάνει πολύ καλή πορεία, όμως μια… αγωνιστική κοιλιά ήταν η αιτία της αλλαγής. Η διοίκηση έψαχνε έναν τεχνικό με μεγάλη εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις και στο πρόσωπο του Τεννέ επέλεξε τον «μετρ των ανόδων»! Η άνοδος ήρθε και ο Κωστούλας στηρίζει τον έμπειρο προπονητή να οδηγήσει τον Παναιτωλικό και στην Σούπερ Λίγκα. Άνθρωπος χαμηλών τόνων ο Τεννές είναι αισιόδοξος ότι θα μπορέσει και με την ομάδα του Αγρινίου να… κερδίσει το μεγάλο στοίχημα που έχει βάλει. 
 
ΠΟΙΟΙ ΗΡΘΑΝ: Χαριστέας, Καμαρά, Κουτρουμάνος, Σιόντης, Μπλάζιτς, Σέγε
 
ΠΟΙΟΙ ΕΦΥΓΑΝ: Καούνος, Μπαϊκαρά, Βούκοβιτς, Γκούρμα, Γκουέι
 
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΣΙ: Ακριβώς την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της football league, o Παναιτωλικός με το διπλό στην Ηλιούπολη πήρε και τον τίτλο και απέδειξε εμπράκτως ότι ήταν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Μια αγωνιστική πιο πριν οι Αγρινιώτες είχαν εξασφαλίσει την άνοδο τους και επέστρεψαν στα μεγάλα σαλόνια μετά από 34 ολόκληρα χρόνια.
 
ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ: Ως νεοφώτιστος ο Παναιτωλικός έχει πρώτο και σημαντικό στόχο την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. Το πρόγραμμα είναι τέτοιο που δίνει το δικαίωμα στους Αγρινιώτες να πετύχουν σχετικά νωρίς τον στόχο αυτό αν και όλα θα κριθούν εντός αγωνιστικών χώρων. Βέβαια το ρόστερ των «κυανοκίτρινων» είναι υψηλών απαιτήσεων και έτσι έστω κι αν δεν το λένε από τώρα στην ομάδα λογικό είναι να κοιτάνε λίγο πιο ψηλά από μια εύκολη παραμονή!
 
ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ: Να γυρίσει τον επόμενο Μάιο από… εκεί που ήρθε. Να υποβιβαστεί δηλαδή στην Football League και να μην καταφέρει να παραμείνει στα… μεγάλα σαλόνια. Αυτό θα είναι καταστροφικό για τον Παναιτωλικό που και στο μεταγραφικό παζάρι δεν συμπεριφέρεται ως νεοφώτιστος αλλά ως μια ομάδα που είναι χρόνια στην κατηγορία και αναζητεί το βήμα παραπάνω. Άλλωστε και ο πρόεδρος του συλλόγου Φώτης Κωστούλας… τρέμει στην ιδέα του υποβιβασμού τον οποίο έχει χαρακτηρίσει και πισωγύρισμα.
 
ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ… Η ΕΞΕΔΡΑ: Με το που πήραν στα χέρια τους το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας οι φίλοι του Παναιτωλικού… κύκλωσαν με κόκκινο στυλό την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής. Τότε είναι που στο Αγρίνιο, ο Τίτορμος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «γειτονικό» ντέρμπι! Δεν είναι μόνο αυτό όμως. Κανείς δεν έχει ξεχάσει την περσινή αντίστοιχη αναμέτρηση στο ίδιο γήπεδο και τον τρόπο με τον οποίο οι Ηπειρώτες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας. Μπορεί πλέον Φουρτάδο να μην υπάρχει στο ρόστερ του «Άγιαξ της Ηπείρου» όμως όπως κι αν έχει είναι πολύ πρόσφατα τα γεγονότα εκείνου του αγώνα και μάλλον Κώτσιος και Ντε Μολ θα πρέπει να ετοιμάζονται για ένα… θερμό απόγευμα!

Πηγή : www.gazzeta.gr

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Φιλικό με ΑΕ Μεσολογγίου

Φιλικό με ΑΕ Μεσολογγίου

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου, στις 6 το απόγευμα θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ ΑΕ Μεσολογγίου και Παναιτωλικού, στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου.

Πηγή : www.panaitolikos.gr

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Προπονήσεις μετά τη ματαίωση

Προπονήσεις μετά τη ματαίωση

Μετά τη ματαίωση του αυριανού αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της με διπλή προπόνηση (08:30 και 18:30) στο EMILEON SportCenter.

Πηγή : www.panaitolikos.gr

Ματαιώθηκε το Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης


Ματαιώθηκε το Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης
Στην ανακοίνωση της ματαίωσης της αναμέτρησης του αγώνα του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης, προχώρησε η Super League.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η απόφαση για την ματαίωση της αναμέτρησης πάρθηκε έπειτα από την απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Αναλυτικά:
«Σε συνέχεια της σημερινής απόφασης του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2011-2012, ματαιώνεται».
Πηγή : www.onsports.gr

Δικαιώθηκε ο Ηρακλής


Δικαιώθηκε ο Ηρακλής
Με ψήφους 2-1 υπέρ του, ο Ηρακλής κέρδισε την προσφυγή που έκανε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και επιστρέφει την υπόθεση περί πλαστογραφίας στην Επιτροπή Εφέσεων. Προς αναβολή η αναμέτρηση Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης.
Το πρωί της Παρασκευής (26/8) ο «Γηραιός» κατέθεσε το υπόμνημά του και λίγες ώρες αργότερα, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αποφάσισε την επιστροφή της υπόθεσης στην Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας, με νέα σύνθεση.
Πλέον αναμένεται η απόφαση της Super League για την διεξαγωγή ή μη του Σαββατιάτικου αγώνα του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19:15.
Πηγή : www.onsports.gr

Νέα ανακοίνωση για τα εισιτήρια


Ανακοίνωση

Ανακοινώνεται ότι τα απλά εισιτήρια του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα διατεθούν το Σάββατο 27 Αυγούστου από τις 9.00 το πρωί,από τα εκδοτήρια του γηπέδου έξω από τη μπουτίκ ΠΑΝ sport.

Τα εισιτήρια είναι αριθμημένα, μόνο για θέσεις που δεν εχουν πωληθεί σε κατόχους καρτών διαρκείας και ο αριθμός τους είναι περιορισμένος. Η τιμή για όλες τις διαθέσιμες θύρες και τα τμήματα της μεγάλης κερκίδας είναι 25 ευρώ.

Για τη θύρα 4 της μικρής κερκίδας 20 ευρώ
Για τις θύρες 3 και 5 της μικρής κερκίδας 15 ευρώ

Επισημαίνεται και πάλι ότι κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί 1 ή το ανώτερο 2 εισιτήρια, πάνω στα οποία θα αναγραφεί το όνομα του χρήστη. Για την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο.

Τα εκδοτήρια θα κλείσουν στις 16:00, ακόμα και αν υπάρχουν αδιάθετα εισιτήρια.

Πηγή : www.panaitolikos.gr

Οι Τεννές, Θεοδωρίδης και Χαριστέας στη Nova + Video

Οι Τεννές, Θεοδωρίδης και Χαριστέας στη Nova

Ο προπονητής τoυ Παναιτωλικού, Μπάμπης Τεννές, ο Γιώργος Θεοδωρίδης και ο Άγγελος Χαριστέας, μίλησαν αποκλειστικά στη Nova και τον ρεπόρτερ Γιώργο Βασιλείου, για τη νέα αγωνιστική σεζόν, την άνοδο της ομάδας στη Superleague, τα δυνατά και αδύνατα σημεία της ομάδας και τη στήριξη του κόσμου.

Μπάμπης Τεννές:

Ο φετινός στόχος του Παναιτωλικού: «Ο στόχος της ομάδας της δικής μας και κάθε ομάδος που ανεβαίνει στη Σούπερ Λιγκ είναι να εδραιωθεί σε αυτή την κατηγορία. Δεν σας κρύβω ότι υπάρχει αισιοδοξία σε όλη την οικογένεια του Παναιτωλικού ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να κοιτάξουμε και πιο ψηλά. Είναι γεγονός ότι η ομάδα μας κοίταγε από το τέλος της περασμένης περιόδου και με τη μαθηματική άνοδο στη Σούπερ Λιγκ να φέρει όσο πιο αξιόλογους παίκτες μπορεί στην ομάδα. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια, σε μεγάλο βαθμό τα έχουμε καταφέρει από κει και πέρα αυτό επιζητεί ο κόσμος, αυτό επιζητεί ο πρόεδρος, αυτό επιζητεί η διοίκηση, είναι ευτυχία για τον προπονητή να δουλεύει με καταξιωμένους παίκτες, όλα αυτά βέβαια θα πρέπει να βγούνε και στο γήπεδο».

Για τη βοήθεια από τον κόσμο του Παναιτωλικού: «Είναι πάρα πολύ σημαντική η στήριξη των οπαδών και μας γεμίζει με ακόμα περισσότερες ευθύνες, μας προσδίδει λίγο άγχος αλλά νομίζω ότι η βοήθειά του θα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτά που και εμείς οι ίδιοι περιμένουμε. Δεκαπέντε  ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και ο Παναιτωλικός έχει διαθέσει 4.000 διαρκείας, είναι ένας πολύ σημαντικός αριθμός για ομάδα που πρωτοεμφανίζεται στη Σούπερ Λιγκ».

Ποιο θα είναι το δυνατό σημείο της ομάδας: 
«Δεν θα έλεγα ότι η δική μας η ομάδα έχει μόνο ένα δυνατό σημείο αλλά αρκετά στοιχεία που μας κάνουν να είμαστε αισιόδοξοι. Πρώτα από όλα έχει έναν τεράστιο ενθουσιασμό, έχει μια στήριξη από τον κόσμο εξαιρετική, έχει μια διοίκηση και έναν πρόεδρο που στηρίζει αυτή την ομάδα, έχει απόλυτη συνέπεια για πέντε ή έξι χρόνια συνεχόμενα, έχει παίκτες καταξιωμένους και με εμπειρίες στη Σούπερ Λιγκ, έχει ένα τεχνικό τιμ που νομίζω όλοι οι συνεργάτες μου έχουν τρομερό πάθος για δουλειά και είναι εξαιρετικοί και στη δουλειά τους άρα βλέπετε ότι είναι πάρα πολλά τα στοιχεία που μας κάνουν να νιώθουμε αισιόδοξοι για την πορεία μας στο πρωτάθλημα».

Για το αδύνατο σημείο της ομάδας: «Αδύνατο σημείο στην ομάδα μας είναι η απειρία, είναι ένα σημαντικό κομμάτι που θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε γιατί καμιά φορά ο υπέρμετρος ενθουσιασμός οδηγεί και σε λάθος μονοπάτια αλλά πιστεύω ότι αυτό θα το ξεπεράσουμε με τις πρώτες αγωνιστικές».

Για το αν μπορεί μια επαρχιακή ομάδα να απειλήσει τις μεγάλες ομάδες: «Υπάρχουν πάρα πολλές επαρχιακές ομάδες οι οποίες έχουν φανατικές έδρες, έχουν κόσμο στο πλευρό τους και αυτό σίγουρα θα δυσκολεύει πολύ περισσότερο τις μεγάλες ομάδες αλλά θα ναι πάρα πολύ δύσκολο να πούμε ότι κάποια επαρχιακή ομάδα να μπει σφήνα στις ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης».

Άγγελος  Χαριστέας:

Για την απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα: «Όλοι μου έκαναν θετικά σχόλια με το βήμα που έκανα να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα γιατί είμαι σε μια πάρα πολύ καλή ηλικία. Σκοπός μου ήταν ότι θα γύριζα στην Ελλάδα και θα γύριζα σε ηλικία ποδοσφαιρική ώστε να μπορώ να προσφέρω. Δεν έρχομαι για να κάνω μια αρπαχτή που κάνεις όταν είσαι 35 χρόνων και είσαι στα τελειώματά σου, εγώ έχω αρκετά χρόνια καλό ποδόσφαιρο και επέλεξα να έρθω αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή σε μια ομάδα, συγκεκριμένα στον Παναιτωλικό, γιατί αυτή η ομάδα πιστεύω στο μέλλον θα κάνει πολλά πράγματα. Έχει δηλαδή μεγάλες δυνατότητες να κάνει πράγματα και πιστεύω ότι ένας λόγος θα είμαι και εγώ για να ανεβεί η ομάδα όσο γίνεται πιο ψηλά».

Για το αν αναζήτησε κάποια άλλη ομάδα στην Ελλάδα:  «Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να ψάξω ομάδα στην Ελλάδα, μοναδικός άνθρωπος που μίλησα ήταν ο κ. Κωστούλας και έκλεισα κατευθείαν εδώ τη μεταγραφή χωρίς να χρονοτριβώ και να ψάξω για άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Είχα ακόμη μια πρόταση από το εξωτερικό αλλά αποφασίσαμε με την οικογένειά μου να γυρίσουμε Ελλάδα».

Για τον προσωπικό του στόχο και τις αγωνιστικές δυνατότητες της ομάδας: «Ο προσωπικός μου στόχος είναι να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα και να προσφέρω στην ομάδα μου με την εμπειρία μου και τις ικανότητές μου. Να βοηθήσω αυτή την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της, αν αυτή η ομάδα εκπληρώσει τους στόχους της τότε και ο δικός μου ο στόχος θα έχει εκπληρωθεί. Έχω μάθει στη ζωή μου να συνδυάζω τους προσωπικούς μου στόχους με τους στόχους της ομάδας αλλά από την άλλη έχω λείψει πολλά χρόνια από το Ελληνικό πρωτάθλημα και δεν έχω ίσως ακόμα τα κριτήρια να κρίνω τη δυναμικότητα της ομάδας σε σχέση με τις υπόλοιπες. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο προσαρμογής και πιστεύω ότι από ένα σημείο και μετά θα καταλάβω που ακριβώς βρίσκεται η δυναμικότητα αυτής της ομάδος σε σχέση με τις υπόλοιπες της Σούπερ Λιγκ αλλά μέχρι τώρα στα πρώτα φιλικά δείχνει ότι η ομάδα μας θα είναι πολύ ανταγωνιστική».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Δεν ξέρω τι γίνεται στις άλλες ομάδες της Ελλάδος αλλά εγώ βρίσκομαι στην Ελλάδα εδώ και δύο εβδομάδες, στην προπόνηση γεμίζει μια κερκίδα που έχουμε για να μπορεί να έρχεται ο κόσμος να μας βλέπει, αυτό δείχνει ότι ο κόσμος διψάει, θέλει να δει την ομάδα να αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκ και πιστεύω πως ο κόσμος θα είναι το μεγάλο όπλο στην έδρα μας αυτή τη χρονιά.»

Για τη σχέση του με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Κωστούλα: «Ο κ. Κωστούλας ήταν ο άνθρωπος που μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Μίλησα μαζί του προσωπικά και ήρθα εδώ στην ομάδα. Ξέρει τη νοοτροπία μου, έχει ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό γνωρίζει ότι για μένα είναι ένα μεγάλο βήμα να γυρίσω στην Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια στο εξωτερικό όχι μόνο ποδοσφαιρικά αλλά και σε θέμα ζωής. Με κατάλαβε από την αρχή και είχαμε πάρα πολύ καλή συνεννόηση. Πιστεύω ότι έχει βοηθήσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια την ομάδα  και στο χέρι μας είναι να του δώσουμε και εμείς χαρά με νίκες με καλά αποτελέσματα έτσι ώστε η ομάδα αυτή να έχει και τα επόμενα χρόνια τη στήριξή του».

Για το στόχο της ομάδας: «Σίγουρα ο στόχος της ομάδας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία αφού είναι νεοφώτιστη η ομάδα και τα τελευταία 35χρόνια δεν αγωνιζόταν στην Α' κατηγορία και σίγουρα τώρα είναι μια ευκαιρία  όχι μόνο να κάνει ένα καλό πρωτάθλημα αλλά και να παραμείνει στην κατηγορία και να βάλει τις βάσεις για την επόμενη χρονιά και να είναι μια σταθερή ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Μέχρι στιγμής πάντα γιατί έχω παίξει μόνο δύο φιλικά με την ομάδα είδα ότι σαν ομάδα έχουμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία, είμαστε αρκετά σφιχτή ομάδα, ανταγωνιστική ομάδα, έχουμε τρεξίματα και από την άλλη είμαστε πάρα πολύ καλοί στο να δημιουργούμε φάσεις. Πιστεύω ότι αυτό θα είναι το όπλο μας να είμαστε μια πάρα πολύ ανταγωνιστική ομάδα».

Γιώργος Θεοδωρίδης:

Για τον ενθουσιασμό των παικτών που αγωνίζονται στη Σούπερ Λιγκ: «Αν έχουμε ενθουσιασμό αλλά με μέτρο πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά γιατί αυτή η ενέργεια του κόσμου και εμείς οι ποδοσφαιριστές που παίζουμε ξανά στη Σουπερ Λιγκ είναι κάτι πολύ ευχάριστο αλλά πρέπει όλα να είναι με μέτρο και με συνείδηση.»

Αν αποτελεί δικαίωση για τον Παναιτωλικό, η παρουσία του στη Σουπερ Λίγκ: «Εγώ προσωπικά αισθάνομαι πολύ δικαιωμένος από αυτό που έχω προσφέρει στην ομάδα από την άλλη είναι κάτι ξεχωριστό για το Αγρίνιο που η ομάδα μετά από 35 χρόνια βρίσκεται στην Α' Εθνική. Είναι κάτι ξεχωριστό για όλη την πόλη άρα σίγουρα είναι κάτι πολύ ευχάριστο».

Για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού: «Νομίζω φάνηκε στην περσινή χρονιά το πόσο σημαντική ήταν η στήριξη και ακόμα πιο σημαντικό ήταν ότι δεν υπήρχε βία σε ότι έχει να κάνει με τους οπαδούς του Παναιτωλικού τουλάχιστον. Ούτε στα εντός ούτε στα εκτός, από ότι είχαν δείξει, δεν υπήρχε κάποιο κακό παράδειγμα. Νομίζω ότι φέτος θα παίξει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο και θα το καταλάβουνε πολλοί τι είναι φίλαθλος και ότι αγαπάει την ομάδα και κοιτάει να την στηρίξει. Θέλω να μας στηρίξει πάρα πολύ ο κόσμος και εμείς θα δώσουμε το παν γι αυτή την ομάδα όπως και το κάναμε τα προηγούμενα χρόνια και να είναι παντού μαζί μας».

Για την προετοιμασία της ομάδας τη φετινή χρονιά: «Την περίοδο της προετοιμασίας προσπαθούμε ο καθένας να είναι στο καλύτερο δυνατό της απόδοσής του για να μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες στην ομάδα. Κάνουμε τις προπονήσεις μας, την προετοιμασία μας, κοιτάμε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και ελπίζω να δικαιώσουμε και τη φετινή χρονιά τις προσδοκίες και του προέδρου μας και του κόσμου».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Προσωπικός μου στόχος είναι να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και να προσφέρω στην ομάδα μου και να δίνω χαρά στον κόσμο και νομίζω ότι έτσι πρέπει να κάνουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές».

Για την προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές να αποδείξουν κάτι: «Όταν μπαίνει ο ποδοσφαιριστής στην υπόθεση να αποδείξει κάτι νομίζω ότι δεν κάνει τίποτα και πρέπει να ευχαριστιόμαστε πάνω από όλα το ποδόσφαιρο, κάτι που λείπει και κάτι που δεν το κάνει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής συχνά. Αν καταφέρουμε και απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε τότε θα έχουμε και καλύτερη απόδοση που αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος στο να πάει καλά η ομάδα».

Για τις μεταγραφές που ενίσχυσαν το ρόστερ της ομάδας: «Με τον ερχομό του Άγγελου Χαριστέα και του Ανρί Καμαρά σίγουρα ανεβαίνει στο πρεστίζ της ομάδος, την κάνει πιο γνωστή γιατί σίγουρα ο ερχομός του Χαριστέα ή του Καμαρά είναι ότι καλύτερο αλλά για να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά χρειάζονται και τη δική μας βοήθεια, δεν μπορεί ο καθένας μόνος του να πάρει την ομάδα από το χέρι και να κάνει μεγαλεία. Αυτά τα παιδιά ήρθανε, τα αγκαλιάσαμε και σίγουρα και αυτά θα βοηθήσουνε με τον καλύτερο τρόπο».


Πηγή : www.novasports.gr

Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε τώρα!!!



Κι όμως έφτασε αυτή η μέρα. Κι όμως αφού περάσαμε από την… Σκύλα και την Χάρυβδη είμαστε εδώ! Ζωντανοί. Δυνατοί. Διψασμένοι. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΙ! 

Θεέ μου! Η Σούπερ Λίγκα αρχίζει και το… κίτρινο το μπλε είναι παρών. Είναι στο club των μεγάλων. Ήρθε για να μείνει. Ήρθε για να ξεχωρίσει. Ήρθε για να πρωταγωνιστήσει. Στον βούρκο των στημένων και της μπόχας, ο Παναιτωλικός είναι εδώ για να λάμψει.

Αυτή άλλωστε είναι πάνω από 8 δεκαετίες η αποστολή του Τίτορμου. Η προσφορά και η καθαρότητα. Γι’ αυτό είμαστε ξεχωριστοί ως λαός. Ως οπαδοί. Ως φίλαθλοι! Τέτοιες ώρες τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Άλλωστε ποιος έχει όρεξη να διαβάζει. 

Το ρολόι κοιτάτε όλοι σας και μετράτε ακόμη και τα δευτερόλεπτα. Να περάσει και τούτη η νύχτα και να ξημερώσει για να πάρουμε τον δρόμο προς το κλουβί! Το… παλατάκι μας από δω και πέρα. Ένα ολόκληρο καλοκαίρι ξεροσταλιάζαμε απ’ έξω.

Σκαρφαλώναμε σε μάντρες, σε σκαλωσιές, κοιτάγαμε από χαραμάδες, έτσι για να πάρουμε μια… μυρωδιά από το νέο μας σπίτι! Ή μάλλον από το «πατρικό» μας, που είχε ανάγκη κι αυτό από ένα λίφτινγκ! Πλέον είναι έτοιμο. Φόρεσε τα καλά του και μας περιμένει να γιορτάσουμε όλοι μαζί! Καρφίτσα δεν θα πέφτει στις εξέδρες.

Το είπαμε και το ξαναλέμε. 34 χρόνια ήταν αρκετά. Τα δάκρυα δεν θα λείπουν από πολλά ζευγάρια ματιών. Οι παλιοί γι’ αυτοί που είχαν δει όταν ήταν παιδάκια κι οι νέοι γι’ αυτό που… ονειρεύονταν από παιδάκια! 

Την νίκη την θέλουμε οπωσδήποτε για να γίνει το… καλό ποδαρικό στην Σούπερ Λίγκα! Όμως αυτό είναι δουλειά του Τεννέ και των παικτών του! Δική μας δουλειά είναι το τραγούδι και η φωνή. Δική μας δουλειά είναι να γιορτάσουμε την μεγάλη επιστροφή! Με τον τρόπο που όλοι οι Παναιτωλικοί ξέρουμε. Το πάρτι άρχισε και όλοι είμαστε καλεσμένοι σε αυτό!

ΥΓ: Την ώρα που γράφονται οι παραπάνω γραμμές δεν είχε ακόμη οριστικοποιηθεί ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης αφού υπήρχε η συζήτηση για την υπόθεση του Ηρακλή! Μακάρι οι λαμογιές των άλλων να μην κόψουν την δική μας δίψα! Όμως όπως κι αν έχει, ό,τι κι αν αποφασιστεί το… ρημάδι το πρωτάθλημα κάποια στιγμή θα αρχίσει και ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!

Πηγή : www.paneole.blogspot.com

Προπόνηση της ομάδας και ενημέρωση των ΜΜΕ


Προπόνηση της ομάδας και ενημέρωση των ΜΜΕ

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας θα διεξαχθεί στις 19:00 στο Γήπεδο του Παναιτωλικού.Η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Στις 20:00,  καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, σε συνάντηση στη νέα Αίθουσα Τύπου του γηπέδου όπου, θα ενημερωθούν ενόψει του αυριανού αγώνα.

Πηγή : www.panaitolikos.gr

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Ανακοίνωση

Με κανονικούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας στους κατόχους τους. Η διάθεση αφορά πλέον όλα τα τμήματα των κερκίδων (μεγάλη, μικρή, πέταλο) και αναμένεται να ολοκληρωθεί ομαλά έως το Σάββατο. Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες διαρκείας διατίθενται τις εξής ώρες: Σήμερα Πέμπτη το απόγευμα από 17.30 έως 20.00. Αύριο Παρασκευή από 9.00 το πρωί έως 20.00 το βράδυ συνεχώς. Το Σάββατο από τις 9.00 το πρωί έως και τις 14.00 το απόγευμα.

Λόγω της κάλυψης του μεγαλύτερου μέρους της χωρητικότητας του γηπέδου μας με εισιτήρια διαρκείας, ο αριθμός των απλών εισιτηρίων ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ. Τα απλά εισιτήρια για όλους τους εντός έδρας αγώνες θα κυκλοφορούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ από τις 9.00 το πρωί έως και τέσσερις ώρες πριν την έναρξή τους ΜΟΝΟ στα εκδοτήρια του γηπέδου έξω από τη μπουτίκ ΠΑΝsport. Τα εκδοτήρια θα κλείνουν την προκαθορισμένη ώρα, ακόμα και αν υπάρχουν αδιάθετα εισιτήρια. 

Τα απλά εισιτήρια είναι αριθμημένα (Θύρα, Τμήμα, Θέση) και για την αγορά τους απαιτείται η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου. Ο ανώτερος αριθμός απλών εισιτηρίων που μπορεί να αγοράσει κάποιος είναι ΔΥΟ. Πάνω στο εισιτήριο σημειώνεται τα όνομα του κατόχου και κατά την προσέλευσή του στην προβλεπόμενη Θύρα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να φέρει μαζί του αστυνομική ταυτότητα προκειμένου να του επιτραπεί η είσοδος.

Επισημαίνεται σε όλους τους φιλάθλους, κατόχους καρτών διαρκείας ή απλών εισιτηρίων, ότι θα υποβάλλονται σε σωματικό έλεγχο για λόγους ασφαλείας από εντεταλμένα όργανα και δεν πρέπει να φέρουν μαζί τους αντικείμενα που απαγορεύονται, ενώ οφείλουν να υπακούουν στις οδηγίες που θα δίνονται. Απαγορεύεται επίσης ΑΥΣΤΗΡΑ η προσέγγιση στο γήπεδο κατά ομάδες (Πορείες φιλάθλων κ.α.)
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ, πρέπει να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού ή καθυστερήσεων.
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι, η διαδικασία αγοράς εισιτηρίων διαρκείας έχει διακοπεί προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση των καρτών και θα συνεχιστεί από την προσεχή Δευτέρα 29 Αυγούστου και για λίγες ακόμα ημέρες, από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναιτωλικός στο γήπεδο.

Πηγή : www.panaitolikos.gr

Το Σάββατο τα εισιτήρια της πρεμιέρας...

Κρατήσεις για διαρκείας μέχρι τη Δευτέρα

Μετά από απόφαση της ΠΑΕ Παναιτωλικός, το Σάββατο το πρωί θα κυκλοφορίσουν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο. Φυσικά, αυτό μόνο εάν το πρωτάθλημα αρχίσει κανονικά (κάτι που μετά και από την χθεσινή ανακοίνωση της Super League δεν φαίνεται και απίθανο)...

Τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα παραμείνουν ανοιχτά έως και τις 16:00, γι΄αυτό όποιος θέλει να πάρει στα χέρια του ένα "μαγικό χαρτάκι", καλό θα ήταν να σπεύσει στο γήπεδο από νωρίς. Όποιος βρεθεί στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο λίγο πριν την έναρξη του αγώνα δεν θα μπορεί να προμηθευτεί κάποιο εισιτήριο, ανεξαρτήτως από το αν αυτά θα έχουν εξαντληθεί ή όχι, καθώς τα εκδοτήρια θα είναι κλειστά.

Από εκεί και πέρα, στο Αγρίνιο βρέθηκε χθες για να δοκιμαστεί  ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, Μπράιαν Μπεργκουνιού. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δεν έπεισε με την απόδοσή του τον Μπάμπη Τεννέ και επέστρεψε στην πατρίδα του. 

Τέλος, αβάσιμα φέρονται να είναι τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών για τον Οράσιο Καρντόσο. Αντίθετα με την περίπτωση του Αργεντίνου αμυντικού μέσου, σοβαρό ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει για την περίπτωση του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού Βόλου, Γιάννη Ζαραδούκα (χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση μέχρι στιγμής).

Μπάμπης Τσιρώνης

Φέρνει Μπεργκουνιού ο Παναιτωλικός

Φέρνει Μπεργκουνιού ο Παναιτωλικός
Ο επιθετικός της Λέτσε πήρε άδεια από τον ιταλικό σύλλογο για να δοκιμαστεί από την ομάδα του Αγρινίου.
Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκονται τα «καναρίνια» και φαίνεται ότι είναι διατεθειμένα, παρότι το πρωτάθλημα ξεκινάει το Σάββατο (27/08), να τον εντοπίσουν ακόμα και μέσα από δοκιμή. Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», η Λέτσε έδωσε άδεια στον Μπράιαν Μπεργκουνιού να αποχωρήσει προκειμένου να δοκιμαστεί στον Παναιτωλικό!
Ποιος είναι ο Μπεργκουνιού; Πρόκειται για 28χρονο (12 Ιανουαρίου 1983) Γάλλο επιθετικό, ο οποίος μετρά 21 εμφανίσεις με την U21 της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας και 10 γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Λιόν το 2001 και αγωνίστηκε εκεί έως το 2005 με απολογισμό 36 συμμετοχές και 4 γκολ. Από το 2005 έως το 2009 φόρεσε τη φανέλα της Τουλούζ (108 συμμετοχές, 9 γκολ) και ακολούθησε η Λέτσε (11 συμμετοχές). Την περασμένη σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στη Σατορού με την οποία σε 14 ματς βρήκε δίχτυα 6 φορές.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η Τουλούζ το 2005 ξόδεψε 6 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει με τετραετές συμβόλαιο! Έχει ύψος 1.77μ. και αγωνίζεται ως περιφερειακός μεσοεπιθετικός.

Πηγή : www.onsports.gr

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Γερό μπάσιμο για Καρντόσο στο Αγρίνιο!

Γερό μπάσιμο για Καρντόσο στο Αγρίνιο!
Το διαφαινόμενο κύμα φυγής ποδοσφαιριστών σε Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου – έπειτα από την αποβολή των δύο ομάδων από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα - κάθε άλλο παρά αδιάφορο αφήνει τον Παναιτωλικό.
Εκτός από τους Γιάννη Ζαραδούκα και Μίρκο Χργκόβιτς (για τους οποίους γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ) ένας ακόμη παίκτης βρίσκεται για τα καλά στο «σημάδι» της αγρινιώτικης ομάδας.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου έπειτα από το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τον Γκιράν Εντόι (υπέγραψε στην Μπέρμιγχαμ) δείχνουν έτοιμοι να παίξουν τα… ρέστα τους, στην προσπάθειά τους να ολοκληρώσουν το deal με τον Οράσιο Καρντόσο!
Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο του Παναιτωλικού για την ενίσχυση του κεντρικού άξονα της μεσαίας γραμμής και χωρίς να χάσουν χρόνο(δεδομένου πως θα υπάρξουν και άλλες «μνηστήρες») τα «καναρίνια» έσπευσαν να διερευνήσουν επίσημα την προοπτική της μεταξύ τους συνεργασίας…
Ο Καρντόσο ζήτησε μικρή διορία προκειμένου να «ζυγίσει» τις προσφορές που θα του γίνουν και ν΄αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, την στιγμή που σύμφωνα με πληροφορίες που πηγάζουν από το περιβάλλον του «βλέπει» θετικά την μεταπήδησή του στον Παναιτωλικό…
Από εκεί και πέρα, έπειτα από την μεταγραφή του Μπέντζαμιν Ονουάτσι στην ΑΕ Λεμεσού, στο Αγρίνιο στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης…
Από το… μέτωπο του αριστερού μπακ, ο Γιάννης Ζαραδούκας αποτελεί τον διακαή πόθο των ανθρώπων της ομάδας ωστόσο πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση αφού στο κυνήγι της απόκτησης του νεαρού αμυντικού έχουν ήδη μπει ομάδες με πιο βαριά φανέλα και δυναμική…
Ο Μίρκο Χργκόβιτς φαντάζει μια πιο προσιτή λύση, ενώ η λύση του Πασκάλ Σιμποντά μέρα με την μέρα χάνει έδαφος.
Πηγή : www.onsports.gr