Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε τώρα!!!



Κι όμως έφτασε αυτή η μέρα. Κι όμως αφού περάσαμε από την… Σκύλα και την Χάρυβδη είμαστε εδώ! Ζωντανοί. Δυνατοί. Διψασμένοι. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΙ! 

Θεέ μου! Η Σούπερ Λίγκα αρχίζει και το… κίτρινο το μπλε είναι παρών. Είναι στο club των μεγάλων. Ήρθε για να μείνει. Ήρθε για να ξεχωρίσει. Ήρθε για να πρωταγωνιστήσει. Στον βούρκο των στημένων και της μπόχας, ο Παναιτωλικός είναι εδώ για να λάμψει.

Αυτή άλλωστε είναι πάνω από 8 δεκαετίες η αποστολή του Τίτορμου. Η προσφορά και η καθαρότητα. Γι’ αυτό είμαστε ξεχωριστοί ως λαός. Ως οπαδοί. Ως φίλαθλοι! Τέτοιες ώρες τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Άλλωστε ποιος έχει όρεξη να διαβάζει. 

Το ρολόι κοιτάτε όλοι σας και μετράτε ακόμη και τα δευτερόλεπτα. Να περάσει και τούτη η νύχτα και να ξημερώσει για να πάρουμε τον δρόμο προς το κλουβί! Το… παλατάκι μας από δω και πέρα. Ένα ολόκληρο καλοκαίρι ξεροσταλιάζαμε απ’ έξω.

Σκαρφαλώναμε σε μάντρες, σε σκαλωσιές, κοιτάγαμε από χαραμάδες, έτσι για να πάρουμε μια… μυρωδιά από το νέο μας σπίτι! Ή μάλλον από το «πατρικό» μας, που είχε ανάγκη κι αυτό από ένα λίφτινγκ! Πλέον είναι έτοιμο. Φόρεσε τα καλά του και μας περιμένει να γιορτάσουμε όλοι μαζί! Καρφίτσα δεν θα πέφτει στις εξέδρες.

Το είπαμε και το ξαναλέμε. 34 χρόνια ήταν αρκετά. Τα δάκρυα δεν θα λείπουν από πολλά ζευγάρια ματιών. Οι παλιοί γι’ αυτοί που είχαν δει όταν ήταν παιδάκια κι οι νέοι γι’ αυτό που… ονειρεύονταν από παιδάκια! 

Την νίκη την θέλουμε οπωσδήποτε για να γίνει το… καλό ποδαρικό στην Σούπερ Λίγκα! Όμως αυτό είναι δουλειά του Τεννέ και των παικτών του! Δική μας δουλειά είναι το τραγούδι και η φωνή. Δική μας δουλειά είναι να γιορτάσουμε την μεγάλη επιστροφή! Με τον τρόπο που όλοι οι Παναιτωλικοί ξέρουμε. Το πάρτι άρχισε και όλοι είμαστε καλεσμένοι σε αυτό!

ΥΓ: Την ώρα που γράφονται οι παραπάνω γραμμές δεν είχε ακόμη οριστικοποιηθεί ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης αφού υπήρχε η συζήτηση για την υπόθεση του Ηρακλή! Μακάρι οι λαμογιές των άλλων να μην κόψουν την δική μας δίψα! Όμως όπως κι αν έχει, ό,τι κι αν αποφασιστεί το… ρημάδι το πρωτάθλημα κάποια στιγμή θα αρχίσει και ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!

Πηγή : www.paneole.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου