Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Φιλική νίκη στην Τρίπολη


Φιλική νίκη στην Τρίπολη
Πολύ καλή εικόνα παρουσίασε ο Παναιτωλικός στο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο οποίο αναδείχτηκε νικητής με σκορ 1-0. Οι κυανοκίτρινοι έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το νέο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Αντρέ Ρότσα με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 65’ σημείωσε το μοναδικό γκολ με το οποίο ο Παναιτωλικός κέρδισε τον Αστέρα, τον οποίο θα αντιμετωπίσει και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, την 1ηαγωνιστική του πρωταθλήματος στο Αγρίνιο.
ΑΣΤΕΡΑΣ(Όσκαρ Φερνάντεθ): Χακόμπο, Φορμίκα (74' Αργυρόπουλος), Τσαμπούρης (46' Ναβάρο), Κωστούλας (79' Πετρούσης), Κουρμπέλης, Κερ (46' Τσουμάγκας), Λαδάκης (79' Σκόνδρας), Ράγιος, Αρσενίεβιτς (46' Ροτζέριο), Έγκον (46' Μπακασέτας), Ματούσιακ (56' Πιπίνης).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο (62' Μπαμπανιώτης), Γκόλιας (46' Παλαιολόγος), Αναστασιάδης (46' Ετζενγκέλε), Κούσας, Μουμίν (46' Θεοδωρίδης), Καραμαλίκης (46' Χαριστέας), Κουτρομάνος, Πασάς (46’ Μπουμάλ), Σέγε, Σιντιμπέ (46' Ρότσα), Δέντσας (46' Σιόντης).
Ο προπονητής της ομάδας μας Μπάμπης Τεννές σε δήλωσή του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: «Ήταν ένα φιλικό τεστ στο οποίο έδωσα χρόνος συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και δοκίμασα διάφορες τακτικές που θέλουμε να εφαρμόσουμε. Τα αποτελέσματα δεν παίζουν ρόλο στα φιλικά παιχνίδια. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας».
- Φιλικούς αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες του Αστέρα Τρίπολης έδωσαν και οι ομάδες Κ20 και Κ17 του Παναιτωλικού, σημειώνοντας νίκες. Η ομάδα Κ20 κέρδισε με σκορ 4-3, με τους Κούση και Μήλιο να σκοράρουν από δύο φορές. Η ομάδα Κ17 κέρδισε με σκορ 2-0 με γκολ του Κωνσταντινόπουλου και του Βασιλάρη.
- Όπως είχε προγραμματιστεί, στο ημίχρονο του αγώνα βραβεύτηκε ο Ερυθρός Σταυρός για την κοινωνική του προσφορά. Ο Παναιτωλικός συμμετείχε σ’ αυτή την δράση και πρόσφερε αναμνηστικά δώρα.
Πηγή : www.panaitolikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου