Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Κατάντια να δανείζεσαι από την Πόρτο!

Καμιά φορά, αν είσαι έτσι και λίγο πιο παλιός στα... Παναιτωλικά κοινά λες από μέσα σου. «Α ρε Κωστούλα. Τι ήθελες και... εμφανίστηκες. Καλά δεν ήμασταν βουτηγμένοι στα σκατά τόσα χρόνια. Τι την θέλαμε εμείς την Σούπερ Λίγκα». 

Μπορεί η παραπάνω φράση να είναι λίγο... ακραία αλλά ρε μάγκες κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Την Ά εθνική την άκουγα από τον πατέρα μου και τον παππού μου αλλά δεν την είχα δει ποτέ. Τα πέτρινα χρόνια τα... έφαγα με το κουτάλι.

Και ως παιδάκι και ως έφηβος και ως άντρας. Τώρα απολαμβάνω εδώ και τρεις μήνες κάθε στιγμή. Και τα βίντεο από την φιέστα χάζευα με τις ώρες και το διαρκείας ανανέωσα νωρίς-νωρίς και στο γήπεδο απ' έξω στήθηκα για να δω πως... σηκώνεται το πέταλο. 

Αλλά και για τα μεταγραφικά αδιάφορος δεν είμαι. Μακάρι ο Τεννές να είχε όλους τους παίκτες στην διάθεση από την πρώτη μέρα. Το ιδανικό θα ήταν. Αλλά μην τρελαινόμαστε. Εντάξει είμαστε νέοι στα... μεγάλα σαλόνια και μια πρεμούρα την έχουμε όλοι. 

Ρίξτε όμως και μια ματιά τι γίνεται τριγύρω. Ευρώπη παίζουν οι ομάδες και έχουν ακόμη εκκρεμότητες. Δεν έρχονται και παρακαλώντας να φορέσουν την φανέλα του Παναιτωλικού. Είπαμε φρέσκα φρούτα στο κουρμπέτι είμαστε και θέλει υπομονή. Θα φάμε και χυλόπιτες. Θα είμαστε και... γκαντέμηδες όπως με τον Μπαρμπόσα. Έτσι είναι αυτά. 

Για να είμαι ειλικρινής επειδή λίγο ξενέρωσα με την αναβολή της πρεμιέρας έλεγα να κάνω μια... ψιλοαποχή κι από το blog. Όμως κάνοντας μια βόλτα από το facebook διάβασα κάτι και τρελάθηκα. Ένα παλικάρι είχε ποστάρει την είδηση για τον Άντι που παίρνουμε δανεικό από την Πόρτο.

Κι ένα άλλο παλικάρι στο σχόλιο του έγραφε πως είναι... κατάντια! Ναι καλά διαβάσατε! Κ Α Τ Α Ν Τ Ι Α!!!! Είναι να παίρνεις φόρα και να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο! Εκεί κολλάει κι ο πρόλογος για τον Κωστούλα! Ο Σκαρμούτσος μας έκανε τον δύσκολο κάποτε και τώρα... ανοίξαμε δίαυλο με την Πόρτο! 

Και για να το κλείνουμε να πούμε κι αυτό! Ο Παναθηναϊκός για 1.5 ολόκληρο μήνα προσπαθούσε να πάρει δανεικό από τους «δράκους» τον Κάστρο και έφαγε... τα μούτρα του σε ένα ανεπανάληπτο φιάσκο! 

Μιλάμε για το ευρωπαϊκό club που είναι ορισμός για μεταγραφές, δανεισμούς και καλές ευκαιρίες. 100 χρόνια μπροστά είναι οι Πορτογάλοι στα θέματα αυτά! Τέτοια κατάντια δηλαδή. Αυτά...

Πηγή : www.paneole.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου