Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

"Κλείνει" Άντι στο παρά πέντε, και περιμένει...

Ο Ζαραδούκας... φέρνει Άντι στον Παναιτωλικό

Στο Αγρίνιο αναμένεται αύριο ο αριστερός μπακ της Πόρτο Νταβίντ Άντι. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του (ως δανεικός) στον "Τίτορμο", για να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο 21χρονος Γκανέζος πέρυσι αγωνιζόταν με την μορφή δανεισμού στην Ακαντέμικα (ομάδα Α' Εθνικής της Πορτογαλίας), έχοντας συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 17 συμμετοχές και 2 γκολ. Άξιο αναφοράς είναι πως ο Άντι έχει και 13 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος, από τις οποίες οι 3 είναι περσινές. Πράγμα που σημαίνει πως μιλάμε για έναν εν ενεργεία διεθνή ποδοσφαιριστή με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Τώρα σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση των ποδοσφαιριστών από Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα, δεν υπάρχει τίποτα νεότερο. Καθώς, από τη στιγμή που δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση των δύο ομάδων, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από την FIFA οποιαδήποτε άλλη ομάδα να έχει επαφές με ποδοσφαιριστές τους χωρίς την άδεια τους (εκτός αν αυτοί οι ποδοσφαιριστές έχουν 6 ή λιγότερους μήνες συμβολαίου)... Έτσι όσο λογικό και αν είναι να υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιους παίκτες, εάν και εφόσον αυτοί μείνουν ελεύθεροι, δεν μπορεί να υπάρξει επίσημη πρόταση μέχρι τότε.

Μπάμπης Τσιρώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου