Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Πρόταση για τον Εντό ο Παναιτωλικός!

Πρόταση για τον Εντό ο Παναιτωλικός!

Επίσημη πρόταση για τον δανεισμό του Γκιράν Εντό έχει καταθέσει στη Σεντ Ετιέν ο Παναιτωλικός, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Ο 27χρονος αμυντικός μέσος - που είχε απασχολήσει και την ΑΕΚ - δεν υπολογίζεται στη γαλλική ομάδα, η οποία φέρεται να αξιώνει περίπου 200.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού. 

Την περσινή σεζόν είχε αγωνιστεί ως δανεικός στη Σαραγόσα και έπαιξε σε εννέα ματς της Primera Division. Η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι την Τετάρτη, αφού υπάρχει διαφορά ανάμεσα στους δύο συλλόγους για το συμβόλαιο του παίκτη. 

Ο ύψους 1.89μ. αμυντικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σοσό, τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 2002-2008. Από εκεί πήρε μεταγραφή για τη Ναντ, ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του σε αυτή τη θέση. 

Από εκεί παραχωρήθηκε δανεικός στη Σεντ Ετιέν το 2009, με οψιόν αγοράς 3.5 εκατομμυρίων ευρώ, που ενεργοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2010 και μετακόμισε στους «στεφανουά». Η αλλαγή προπονητή στους «πράσινους», όμως, άλλαξε τα δεδομένα για τον 27χρονο χαφ και πλέον δεν υπολογίζεται. Διεθνής 36 φορές με την εθνική ομάδα της χώρας και σκόρερ δύο τερμάτων. 

Σταύρος Καλογεράκης

Πηγή : www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου