Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Ασταμάτητος ο Εντζεγκουέλε!


Ασταμάτητος ο Εντζεγκουέλε!
Ο Ουίλιαμ Εντζενγκουέλε παρά το γεγονός ότι έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος πηγαίνοντας στο γήπεδο, αγωνίστηκε κανονικά στο φιλικό του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ!
Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Αγρινίου, καθώς οδηγούσε με προορισμό το «Ermileon» όπου έγινε το φιλικό με τους Κρητικούς, είδε ένα διερχόμενο όχημα να παραβιάσει «Stop» και να πέφτει πάνω στο δικό του αυτοκίνητο!
Το θετικό της υπόθεσης ήταν ότι ο Εντζενγκουέλε δεν έπαθε το παραμικρό ενώ το αυτοκίνητό του έπαθε μικρές υλικές ζημιές που δεν ήταν ικανές να το ακινητοποιήσουν και να του δημιουργήσουν έτσι μεγαλύτερο πρόβλημα. Ο Καμερουνέζος μάλιστα μετά τα διαδικαστικά για το ατύχημα και αφού ενημέρωσε τους ιθύνοντες της ομάδας, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού για το φιλικό με τον ΟΦΗ.
Ο Μπάμπης Τεννές τον χρησιμοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο σε θέση κεντρικού αμυντικού αντικαθιστώντας τον Αναστασιάδη που είχε αρχίσει στο βασικό σχήμα, με τον Εντζενγκουέλε να αποδεικνύεται… ασταμάτητος αφού ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Παναιτωλικού σε απόδοση.
Πηγή : www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου