Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Σπαντάσιο ο αντί Μπαρμπόσα (;)

Juliano Spadacio - Rapid - Brazilia

Μπορεί αυτή τη στιγμή στον Παναιτωλικό να περιμένουν τον ερχομό του Άντι, αλλά δεν έχουν πάψει να ψάχνουν για τον ποδοσφαιριστή που θα κάνει την διαφορά στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Απ' ότι φαίνεται, αυτό το έχουν βρει στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου μέσου, Ζουλιάνο Σπαντάσιο.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός που μέχρι και πέρυσι αγωνιζόταν στην Ραπίντ Βουκουρεστίου, έχει προταθεί στα "καναρίνια" και εξετάζεται σοβαρά. Την προηγούμενη σεζόν είχε μια φυσιολογική για αυτόν χρονιά (που θα θεωρούταν ίσος ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ για κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή), με 27 συμμετοχές, 2 γκολ και 7 ασσίστ. Ενώ την καλύτερη προσωπική επίδοση είχε την σεζόν 2008-09, όταν με την φανέλα της Ραπίντ είχε πετύχει 16 γκολ και 3 ασσίστ, σε 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σπαντάσιο αναδείχθηκε ποδοσφαιριστής της χρονιάς 2008-09 στη Ρουμανία, ενώ είναι και κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, έτσι δεν θα πιάσει θέση ξένου.

Τέλος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζέρ του, ο ποδοσφαιριστής συγκαταλέγεται στην κατηγορία των παικτών που έμειναν ελεύθεροι έως και 30/6. Πράγμα που σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος μπορεί να πάρει μεταγραφή έως και τις 10 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά οι θέσεις στις οποίες αγωνίζεται είναι κεντρικός μέσος, επιθετικός μέσος και ακραίος μέσος, ενώ ο ποδοσφαιριστής είναι αριστεροπόδαρος.

Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με τα εισιτήρια του αγώνα με την Καλλιθέα το Σάββατο, 19:00 το απόγευμα στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Η τιμή θα είναι η ίδια για όλες τις θύρες, 7 ευρώ το εισιτήριο. Ενώ η διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει αύριο εκτός απροόπτου, στην χειρότερη περίπτωση μεθαύριο. Η διακίνηση των εισιτηρίων θα γίνετε τόσο μέσω της ΠΑΕ (από τα εκδοτήρια του γηπέδου κλπ), όσο και από τον ερασιτέχνη (όπου θα διατεθούν και τα έσοδα του αγώνα).

Μπάμπης Τσιρώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου