Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Η... Λίβερπουλ μπλοκάρει τον Μπαρμπόσα


Η... Λίβερπουλ μπλοκάρει τον Μπαρμπόσα
Οι «Reds» καθυστερούν τη μεταγραφή του Πορτογάλου μέσου στον Παναιτωλικό.
Η συμφωνία της ομάδας του Αγρινίου με την Μπράγκα για την παραχώρηση του Έλντερ Μπαρμπόσα είναι δεδομένη. Οι Πορτογάλοι, βέβαια, είναι ξεκάθαροι. «Μόλις αποκτήσουμε τον Ζέρσον Μαγκράο από τη Ντιναμό Κιέβο, ο Έλντερ θα έρθει στην Ελλάδα», έχουν διαμηνύσει και κάτι τέτοιο αναμενόταν να γίνει μέσα στο σαββατοκύριακο.
Η πορτογαλική ομάδα φέρεται με τη σειρά της να έχει συμφωνήσει με τους Ουκρανούς για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου, όμως δημοσιεύματα στην Αγγλία την Πέμπτη (04/08) ανέφεραν ότι στο παιχνίδι της απόκτησης του Μαγκράο έχει μπει και η Λίβερπουλ! Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι πολύ πιθανό η μετακίνησή του να «παγώσει», κάτι που δεν θέλουν με τίποτα στον Παναιτωλικό.
Στο Emileon ο Μπλάζιτς
Μαζί με τον εκπρόσωπό του, Ίλια Ιβιτς βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού ο Σρέντιαν Μπλάζιτς. Ο γκολκίπερ από το Μαυροβούνιο έδωσε τα χέρια με τα «καναρίνια», όμως θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία την προσεχή εβδομάδα.
Στο θέμα του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο μέσος από το Μάλι δείχνει να έχει κάποια κιλά παραπάνω και η απόδοσή του στο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων δεν ενθουσίασε τον Μπάμπη Τεννέ. Όλα τα ενδεχόμενα, λοιπόν, είναι ανοικτά.
Πηγή : www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου