Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Το Σάββατο τα εισιτήρια της πρεμιέρας...

Κρατήσεις για διαρκείας μέχρι τη Δευτέρα

Μετά από απόφαση της ΠΑΕ Παναιτωλικός, το Σάββατο το πρωί θα κυκλοφορίσουν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο. Φυσικά, αυτό μόνο εάν το πρωτάθλημα αρχίσει κανονικά (κάτι που μετά και από την χθεσινή ανακοίνωση της Super League δεν φαίνεται και απίθανο)...

Τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα παραμείνουν ανοιχτά έως και τις 16:00, γι΄αυτό όποιος θέλει να πάρει στα χέρια του ένα "μαγικό χαρτάκι", καλό θα ήταν να σπεύσει στο γήπεδο από νωρίς. Όποιος βρεθεί στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο λίγο πριν την έναρξη του αγώνα δεν θα μπορεί να προμηθευτεί κάποιο εισιτήριο, ανεξαρτήτως από το αν αυτά θα έχουν εξαντληθεί ή όχι, καθώς τα εκδοτήρια θα είναι κλειστά.

Από εκεί και πέρα, στο Αγρίνιο βρέθηκε χθες για να δοκιμαστεί  ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, Μπράιαν Μπεργκουνιού. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δεν έπεισε με την απόδοσή του τον Μπάμπη Τεννέ και επέστρεψε στην πατρίδα του. 

Τέλος, αβάσιμα φέρονται να είναι τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών για τον Οράσιο Καρντόσο. Αντίθετα με την περίπτωση του Αργεντίνου αμυντικού μέσου, σοβαρό ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει για την περίπτωση του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού Βόλου, Γιάννη Ζαραδούκα (χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση μέχρι στιγμής).

Μπάμπης Τσιρώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου