Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

"Βουλώνει τρύπες" ο υποβιβασμός...

Στη Δ' Καβάλα-Βόλος, «τρέχει» η ΑΕΚ!

Μετά και τις χθεσινές εξελίξεις που θέλουν τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα να υποβιβάζονται στο περιφερειακό πρωτάθλημα, όλα τα επαγγελματικά συμβόλαια των δύο ομάδων, βρίσκονται στον "αέρα". Καθώς μιλάμε για ερασιτεχνική κατηγορία.
   
Έτσι δεν θα είναι λίγες οι ομάδες που θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν τις υπογραφές ορισμένων εξαιρετικών ποδοσφαιριστών, που διαθέτουν οι δύο αυτοί σύλλογοι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναιτωλικός είναι ήδη μία από αυτές τις ομάδες, και απ' ότι φαίνεται θα προσπαθήσει να  κλείσει αρκετές "τρύπες" με ποδοσφαιριστές των παραπάνω...

Δεδομένης και της ανάγκης που έχει ο "Τίτορμος" στο αριστερό άκρο της άμυνας, φαίνεται πως έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον τόσο για τον Ζαραδούκα του Ολυμπιακού Βόλου, όσο και για τον Χργκόβιτς της Καβάλας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση μέχρι στιγμής. Από εκεί και πέρα δεν θα ήταν απίθανο να κάνει κάποια προσπάθεια για την απόκτηση τόσο του περιφερειακού επιθετικού που χρειάζεται, όσο και του αμυντικού μέσου, πάλι από αυτές τις ομάδες.

Άλλωστε οι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις δύο αυτές ομάδες, και την απαιτούμενη προϋπηρεσία στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν, και οι δυνατότητές τους είναι γνωστές σε όλους. Κατά συνέπεια, σε περίπτωση απόκτησής τους, ελαχιστοποιείτε το όποιο ρίσκο θα υπήρχε στην προσθήκη ποδοσφαιριστών που προέρχονται από το εξωτερικό.

Μπάμπης Τσιρώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου