Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Μειώνονται τα προβλήματα

Μειώνονται τα προβλήματα

Μόνο ο Δημήτρης Ρούσης έμεινε εκτός κανονικού προγράμματος από την προπόνηση του Παναιτωλικού την Πέμπτη (31/03).

Η προετοιμασία του Παναιτωλικού για την προσεχή αναμέτρηση με την Καλλιθέα στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής συνεχίστηκε με ευχάριστα νέα για τον Μπάμπη Τεννέ.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τα προβλήματα τραυματισμών να μειώνονται καθώς μόνο ο Δημήτρης Ρούσης δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και γυμνάστηκε ατομικά. Το επόμενο «ραντεβού» των παικτών θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής στο EMILEON SportCenter.

Πηγή : www.onsports.gr

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Οι διαιτητές της αγωνιστικής

Οι διαιτητές της αγωνιστικής

Ο Λιαχούδης θα κληθεί να «σφυρίξει» την αναμέτρηση Τρίκαλα-ΠΑΣ Γιάννινα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (30/03) έγιναν γνωστοί οι διαιτητές της 29ης αγωνιστικής της Football League με τον Λιαχούδη να διευθύνει το ντέρμπι μεταξύ Τρικάλων και ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά οι διαιτητές και οι βοηθοί

Σάββατο 2/4
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Χατζής (Δυτ. Αττικής), Κασσαβέτης, Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής)

Κυριακή 3/4
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Ζήλος (Λάρισας), Τσακνάκης (Λάρισας), Νιώτη (Τρικάλων)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΦΗ
Σφήκας (Ανατ. Αττικής), Πολυχρονιάδης, Τζαφόλιας (Ανατ. Αττικής)

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Κυριαζίδης (Έβρου), Βάντσης (Δράμας), Λιώλιας (Έβρου)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΒΕΡΟΙΑ
Ιωαννίδης (Αργολίδας), Τζαρίμας, Χειβιδόπουλος (Αργολίδας)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
Ντίτσος (Πρέβεζας), Δαλούκας, Πετρόπουλος (Θεσσαλίας)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Κωνσταντινίδης, Τσάγγαρης (Μακεδονίας)

Δευτέρα 4/3
ΤΡΙΚΑΛΑ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Λιαχούδης (Μακεδονίας), Θανασακούδης, Μερκενίδης (Μακεδονίας)

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
Γιαννουλάκης (Χανίων), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Βλάσσης (Λασιθίου)

Πηγή : www.onsports.gr

Ανακοινώσεις μετά την… άνοδο

Ανακοινώσεις μετά την… άνοδο

Ανακοινώσεις για το θέμα της… ανάπλασης του γηπέδου αναμένεται να έχουμε μετά την μαθηματική κατάκτηση της ανόδου του Παναιτωλικού στην Super League.

Αυτή την στιγμή, άπαντες στην ομάδα του Αγρινίου έχουν ως προτεραιότητα την επίτευξη του στόχου της ανόδου των «καναρινιών» στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία, με αποτέλεσμα το θέμα του γηπέδου να… μετατίθεται για μερικές εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Παναιτωλικού εξετάζει δύο σχέδια για την αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου και την ανάπλαση των εσωτερικών χώρων. Το πρώτο σενάριο μιλάει για την αύξηση της χωρητικότητας της κερκίδας που βρίσκεται απέναντι από τα επίσημα, ενώ το έτερο σενάριο αναφέρει την δημιουργία κερκίδας στην νότια πλευρά του γηπέδου, όπου υπάρχει αρκετός χώρος.

Βέβαια, οι ανακοινώσεις από την ΠΑΕ αναμένεται να γίνουν μετά την εξασφάλιση και μαθηματικά της ανόδου της ομάδας στην Super League.

Aγρίνιο: Γιάννης Τσιρώνης

Πηγή : www.onsports.gr

Μικροπροβλήματα για Τεννέ

Μικροπροβλήματα για Τεννέ

Με απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τον αγώνα της Κυριακής (03/04) με την Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα, στην προπόνηση της Τετάρτης (30/03) που έγινε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο «Emileon Sports Center», οι Θεοδωρίδης και Μπαϊκαρά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ δεν προπονήθηκε καθόλου ο Τζενάμο.

Όσον αφορά στον Θεοδωρίδη, ο Έλληνας άσος υποφέρει από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ ο Τούρκος μέσος, για μία ακόμα ημέρα είχε ενοχλήσεις στην μέση. Πάντως και οι δύο περιπτώσεις δεν παρουσιάζουν ανησυχία για το ιατρικό επιτελείο, καθώς έμειναν εκτός προπόνησης, για προληπτικούς λόγους.

Παράλληλα, «απών» από την προπόνηση για προληπτικούς λόγους ήταν ο Τζενάμο, που ένιωσε ενοχλήσεις στην μέση, αλλά δεν τίθεται θέμα απουσίας του από τον αγώνα με τους «γαλάζιους».

Τέλος, στο κανονικό ρυθμό των προπονήσεων επέστρεψε ο Βούκοβιτς, που ξεπέρασε την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρούσε και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Μπάμπη Τεννέ.

Αγρίνιο: Γιάννης Τσιρώνης

Πηγή : www.onsports.gr

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Πρόστιμο στον Τζόνσον

Πρόστιμο στον Τζόνσον

Με χρηματικό πρόστιμο αναμένεται να τιμωρηθεί ο Ντούλι Τζόνσον από την διοίκηση του Παναιτωλικού, μετά την απολογία του.

Ο άσος της ομάδας του Αγρινίου, είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα, πριν από μερικές εβδομάδες και την Δευτέρα (28/03) απολογήθηκε ενώπιον της διοίκησης, όπου παραδέχθηκε το σφάλμα του.

Ακόμα, δεν έχει ληφθεί η απόφαση από τους ιθύνοντες τον σύλλογο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να είναι χρηματικό πρόστιμο, το υψηλότερο που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας, διέψευσαν τα σενάρια που ήθελαν τον Ντούλι Τζόνσον να είναι σε καραντίνα, υποστηρίζοντας πως ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τον ΟΦΗ ήταν καθαρά για αγωνιστικούς λόγους.

Όσον αφορά στους τραυματισμούς των Μπαϊκαρά και Βούκοβιτς, το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, υποστηρίζει πως δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Ο Τούρκος μέσος υποφέρει από ενοχλήσεις στην μέση, ενώ ο Μαυροβούνιος άσος έχει τενοντίτιδα.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης (30/03) και να είναι στην διάθεση του Μπάμπη Τεννέ για τον αγώνα της Κυριακής με την Καλλιθέα.

Αγρίνιο: Γιάννης Τσιρώνης

Πηγή : www.onsports.gr

«Εκστρατεία» στην Κομοτηνή

«Εκστρατεία» στην Κομοτηνή

Δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσουν οι οπαδοί του Παναιτωλικού στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, που θα γίνει το επόμενο Σάββατο (09/04).

Τι κι αν το παιχνίδι με τους «πράσινους» θα γίνει σε 11 μέρες… Τι κι αν προηγείται το εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα την Κυριακή (03/04) οι οπαδοί του Παναιτωλικού έχουν ήδη οργανώσει εκδρομή για την Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα, τόσο ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αγρινίου «Warriors», όπου και ο Σύνδεσμος της Αθήνας «Guerreros», ανακοίνωσαν εκδρομή για την πόλη της Θράκης. Παράλληλα, οι «Warriors» ανακοίνωσαν πως την Τετάρτη (30/03) θα γίνει Γενική Συνέλευση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των «Guerreros», αναφέρει:

«Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Παναιτωλικού Αθηνών «GUERREROS» διοργανώνει εκδρομή στη Κομοτηνή το Σάββατο 9 Απριλίου 2011 για να στηρίξουμε το Παναιτωλικό μας στο παιχνίδι με το Πανθρακικό.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Παναιτωλικού στην Αθήνα σε μαζική συμμετοχή.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συνδέσμου».

Από την πλευρά τους, οι «Warriors», τονίζουν:

«Ο Ο.Φ. Παναιτωλικού «Θύρα 6 – WARRIORS» καλεί όλα τα μέλη του στη νέα γενική συνέλευση του συνδέσμου, την Τετάρτη 30 Μαρτίου και ώρα 8:00 μ.μ. στο καφέ «Μορφές» στο πάρκο Αγρίνιου.

Υ.Γ. 1 Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την εκδρομή στην Κομοτηνή.

Υ.Γ. 2 Στη Κρήτη τσάμπα μάγκες και στο Αγρίνιο πουθενάδες».

Αγρίνιο: Γιάννης Τσιρώνης

Πηγή : www.onsports.gr

Προβλήματα για Τεννέ

Προβλήματα για Τεννέ

Οι Μπαϊκαρά, Βούκοβιτς δεν προπονήθηκαν την Τρίτη (29/03) ενώ ο Ετζενγκέλε είναι τιμωρημένος με κάρτες και δεν θα παίξει με την Καλλιθέα.

Η προετοιμασία του Παναιτωλικού για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλιθέα συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση την Τρίτη (29/03).

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Μπάμπη Τεννέ που είδε τους Μπαϊκαρά και Βούκοβιτς να μην παίρνουν μέρος στην προπόνηση για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Ετζενγκέλε δεν θα είναι στη διάθεσή του καθώς θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών. Τέλος, η επόμενη προπόνηση προγραμματίστηκε για το μεσημέρι της Τετάρτης στις 12.00 στο Emileon SportCenter.

Πηγή : www.onsports.gr

Εξαιρετικό κλίμα στο Αγρίνιο

Εξαιρετικό κλίμα στο Αγρίνιο

Ο Παναιτωλικός μπορεί να γνώρισε την ήττα από τον ΟΦΗ στο μεγάλο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής, αλλά το κλίμα στο «στρατόπεδο» των Αγρινιωτών βρίσκεται στα ύψη.

Άπαντες στα «καναρίνια» θεωρούν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, μια και ο Παναιτωλικός έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο και μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την απ’ ευθείας άνοδο στην Super League.

Έτσι, η ψυχολογία των παικτών του Μπάμπη Τεννέ βρίσκεται στο ζενίθ και ήδη έχουν στρέψει την προσοχή τους στον αγώνα που ακολουθεί με την Καλλιθέα. Η προετοιμασία του Παναιτωλικού θα ξεκινήσει την Τρίτη (29/03), ενώ εκτός «μάχης» με τους «γαλάζιους» είναι ο Εντζεγκέλε, που είναι τιμωρημένος.

Αγρίνιο: Γιάννης Τσιρώνης

Πηγή : www.onsports.gr

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

«Μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε»

«Μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε»

Ο Παναιτωλικός είχε τη δυνατότητα να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το Ηράκλειο σύμφωνα με τον Μάκη Μπελεβώνη.

Ο άλλοτε παίκτης του ΟΦΗ και νυν αρχηγός του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης, παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2» αναφερόμενος στο ματς των δυο ομάδων το Σάββατο (26/03). Επίσης, μίλησε για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, για το θεσμό των play off αλλά και για το τι μέλλει γενέσθαι στην καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για το παιχνίδι στο Ηράκλειο: «Ο Παναιτωλικός χωρίς να είναι καλύτερος είχε τις φάσεις για να ισοφαρίσει το παιχνίδι αλλά αν στο Ηράκλειο μιλάνε κάποιοι και λένε ότι ο ΟΦΗ ήταν ισοπεδωτικός, τότε μάλλον δεν ξέρουν από ποδόσφαιρο».

Για την εμφάνιση του Παναιτωλικού: «Δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι εκτός έδρας όμως έστω και έτσι καρδιοχτύπησε τον ΟΦΗ που είχε στο πλευρό του 8.000 Ομιλήτες. Για αυτό λέω ότι κάποιοι πρέπει να είναι προσεκτικοί στα λεγόμενα τους και ειδικά ο Αναστόπουλος. Δεν ήταν ακριβές και αυτό που είπε ο προπονητής μας αλλά εν πάσει περιπτώσει θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε».

Για την κατάσταση στο Αγρίνιο: «Είναι διαδεδομένο σπορ στο Αγρίνιο η γκρίνια, ακόμα και όταν κερδίζουμε 3-0. Όμως θέλω να πω ότι ακόμα και έτσι, όταν φτάνουμε στο σημείο να προβληματίσουμε τον ΟΦΗ δείχνουμε ότι είμαστε ομάδα πρωταθλητισμού».

Για την ατμόσφαιρα στο «Γεντί Κουλέ» που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ: «Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός αλλά έγιναν κάποιες ασχήμιες που με στενοχώρησαν. Όταν δεχόμαστε αντικείμενα και καπνογόνα παίκτες που έχουμε παίξει στον ΟΦΗ, αυτό το πράγμα δεν μου άρεσε. Σίγουρα, ο πιο πολύς κόσμος δεν συμφωνεί με αυτά και νομίζω ότι δεν αξίζει για 40 – 50 άτομα δεν αξίζει να ασχολείσαι. Πιστεύω ότι δεν εκφράζουν τον κόσμο του ΟΦΗ 10 ανεγκέφαλοι που κρέμασαν αυτό το πανό στο γήπεδο».

Για τα play off: «Δεν θα ήθελα να μπει ο Διαγόρας στα play off για πολλούς και διάφορους λόγους. Καλύτερα θα ήταν να μπει στα play off η Δόξα Δράμας ή ο Πανθρακικός. Και οι δύο ομάδες είναι καλές. Τα play off είναι μια «πονεμένη» ιστορία και ασφαλώς χρειάζεται και τύχη ώστε το πρώτο παιχνίδι να είναι εντός έδρας».

Για τη συνέχεια της καριέρας του: «Νιώθω καλά αγωνιστικά. Δεν είμαι έτοιμος να σταματήσω από το γήπεδο και πιστεύω ότι θα βρεθεί μια λύση που θα αφήσει όλους ικανοποιημένους».

Πηγή : www.onsports.gr

Προπόνηση για λίγους

Προπόνηση για λίγους

Όσοι δεν έπαιξαν απέναντι στον ΟΦΗ προπονήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (28/03).

Μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ το βλέμμα παικτών και τεχνικής ηγεσίας του Παναιτωλικού στρέφεται στην προσεχή αναμέτρηση με την Καλλιθέα στο Αγρίνιο.

Η προετοιμασία ξεκίνησε με πρωινή προπόνηση τη Δευτέρα (28/03) στην οποία όμως έλαβαν μέρος μόνο όσοι δεν αγωνίστηκαν στο Ηράκλειο και εκείνοι που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μπάμπης Τεννές, όρισε την επόμενη προπόνηση για το μεσημέρι της Τρίτης (29/03) στις 12.00 στο EMILEON SportCenter.

Πηγή : www.onsports.gr

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

«Κοιτάμε τη συνέχεια»

«Κοιτάμε τη συνέχεια»

Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του, όχι όμως και από το αποτέλεσμα, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γιώργος Θεοδωρίδης.

Ο αρχηγός του Παναιτωλικού, τόνισε ότι στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ήταν πολύ ανώτερη από τον ΟΦΗ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι και οι δύο ομάδες πρέπει να αγωνίζονται στη Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ανώτεροι από τον ΟΦΗ. Στο πρώτο μέρος ο ΟΦΗ είχε μια υπεροχή. Σε αυτό που θέλω να σταθώ είναι ότι πέρυσι ήμασταν μια ομάδα που δεν μας έδινε κανείς σημασία ενώ φέτος όπου και να αγωνιζόμαστε όλες οι ομάδες δίνουν το 100% για να μας κερδίσουν .
Σήμερα αποδείξαμε ότι έχουμε ποιοτική ομάδα και πάνω απ΄όλα αξιοπρέπεια.

Θα μπορούσαμε σε κάποιες φάσεις που δημιουργήσαμε να κάνουμε την ισοφάριση αλλά δεν ήρθε. Ελπίζω και εμείς και ο ΟΦΗ που θεωρώ ότι είναι ομάδα της Super League και πρέπει να παίζουμε στην μεγάλη κατηγορία. Ξέραμε ότι ο ΟΦΗ είναι δυνατός στην έδρα του και προσπαθήσαμε στο πρώτο μέρος να βγαίνουμε ελεγχόμενα μπροστά. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο ζωηροί , δεν ήρθε το γκολ αλλά κοιτάμε την συνέχεια.

Όσο για την ατμόσφαιρα μπορεί να ήταν εχθρική αλλά με το πάθος των φιλάθλων δεν μπορείς να τα βάλεις. Το καταλαβαίνω αυτό αλλά το χαίρομαι και καλά κάνουν καμιά φορά και είναι υπερβολικοί γιατί είμαστε Έλληνες. Και σε μας υπάρχει ανάλογη ατμόσφαιρα στο γήπεδο και για αυτό λέω ότι και οι δύο αυτές ομάδες πρέπει να παίζουν στη Σούπερ Λίγκα».

Πηγή : www.onsports.gr

«Ήταν ο 12ος παίκτης»

«Ήταν ο 12ος παίκτης»

Ενθουσιασμένος από τον κόσμο του ΟΦΗ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Φώτης Κωστούλας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναιτωλικός, τόνισε ότι ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο βοήθησε πολύ τον ΟΦΗ, αλλά και ότι θέλει να δει και τις δύο ομάδες στην «μεγάλη» κατηγορία.

Αναλυτικά:

«Είδαμε ένα καλό παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για τη νίκη. Τα κατάφερε καλύτερα ο ΟΦΗ και κέρδισε. Όσο για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν γιορτινή και ο κόσμος του ΟΦΗ ήταν ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας . Ελπίζω και εύχομαι να καταφέρουμε και να ανέβουμε και οι δύο στην Σούπερ Λίγκα ώστε να μπουν στην μεγάλη κατηγορία ομάδες που το αξίζουν . Όσο για τα κακώς κείμενα της Β΄ Εθνικής θεωρώ ότι οι ομάδες που είναι υγιείς σε αυτό τον χώρο και παλεύουν μόνο για το ποδόσφαιρο προσπαθούν να αλλάξουν κάποια πράγματα σε αυτή την κατηγορία. Γίνονται κάποια βήματα έστω και μικρά και θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα καταφέρουμε σε αυτή την κατηγορία να βλέπουμε καλό ποδόσφαιρο».

Πηγή : www.onsports.gr

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

«Θα πετύχουμε την άνοδο»

«Θα πετύχουμε την άνοδο»

Την πίστη του ότι ο Παναιτωλικός θα πάρει την άνοδο για τη Super League, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μπάμπης Τεννές στη συνέντευξη τύπου.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού τόνισε ότι άδικα έχασε η ομάδα του από τον ΟΦΗ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κάρτα που δέχτηκε ο Ρότσα μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου του Μπάμπη Τεννέ:

«Πήραμε τον έλεγχο του κέντρου και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε φάσεις που θα μπορούσαμε να είχαμε φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Το γεγονός είναι ότι έστω και με αυτό το γκολ, ο ΟΦΗ κέρδισε, όμως εμάς δεν χαλάει ούτε η ψυχολογία και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε την άνοδο που είναι όνειρο για την ομάδα του Αγρινίου.

Ο ΟΦΗ έβαλε γκολ και κέρδισε. Εγώ νομίζω ότι η ομάδα μας είχε τον απόλυτο έλεγχο, ειδικά στο κέντρο. Δεν αισθανθήκαμε καμία τρομερή πίεση, ούτε πιστέψαμε ότι θα χάσουμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι κάποια σουτ που κάναμε εμείς με καλές προϋποθέσεις, είναι ευκαιρίες για να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Παναιτωλικός παρότι έπαιζε σε μια πολύ καυτή έδρα, έδειχνε ότι πατάει σε πολύ καλά».

Για την κάρτα που δέχτηκε ο Ρότσα μετά τη λήξη του αγώνα:

«Ο διαιτητής δείχνει κάρτα στον Ρότσα και το έκανε αυτό γιατί ο Ρότσα δεν τον συνεχάρη. Θεωρώ ότι αν μη τι άλλο αυτή η κίνηση δείχνει κόμπλεξ. Δεν πήγα πάνω του, ούτε για το αποτέλεσμα και θεωρώ ότι είναι τραβηγμένη η κάρτα. Θεωρώ ότι είναι κομπλεξική».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να χάσει την άνοδο ο Παναιτωλικός:

«Θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα αλλάξουν τα δεδομένα. Πιστεύω στην ομάδα μου και θα τα καταφέρουμε. Τώρα προς το τέλος είναι πολύ δύσκολο να εκτιμήσεις τις ομάδες. Όπως τον περιμένεις, έτσι παρουσιάζεται».

Πηγή : www.onsports.gr

«Δεν έχουμε τύχη, αλλά ικανότητα»

«Δεν έχουμε τύχη, αλλά ικανότητα»

Ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας του, εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Θανάσης Παλαιολόγος.

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού, τόνισε ότι πλέον κοιτάνε το παιχνίδι με την Καλλιθέα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε όσους χαρακτηρίζουν τυχερή την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, εμείς ήρθαμε στο Ηράκλειο για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν τα καταφέραμε. Το αφήνουμε αυτό το παιχνίδι στην άκρη και συνεχίζουμε για το επόμενο που έχουμε με την Καλλιθέα. Θα ήθελα να πω κάτι που ακούω από πολλούς να λένε ότι έχουμε τύχη, αλλά για την ικανότητά μας δεν αναφέρεται κανείς. Παλεύουμε τα παιχνίδια μας μέχρι το τέλος για το καλό αποτέλεσμα».

Πηγή : www.onsports.gr

Στους πέντε… ανέμους!

Στους πέντε… ανέμους!

Σε ένα κατάμεστο «Γεντί Κουλέ», ο ΟΦΗ ανέκτησε τις ελπίδες του για απευθείας άνοδο επικρατώντας του Παναιτωλικού με 1-0, μειώνοντας παράλληλα την διαφορά στους πέντε βαθμούς.

Την έκτη νίκη στην ιστορία του πέτυχε ο ΟΦΗ απέναντι στον Παναιτωλικό και παράλληλα πήρε τη ρεβάνς για το 2-1 του πρώτου γύρου στο Αγρίνιο.Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Έρολ Μπουλούτ, ο οποίος σκόραρε οκτώ λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, αποτελώντας την "χρυσή" αλλαγή του Νίκου Αναστόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν σημαντική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ με τον Μπουμάλ στο 8ο λεπτό, όταν μετά από πάσα του Θεοδωρίδη, ο Γάλλος πέρασε τον Μπούρμπο και έκανε το σουτ, όμως ο Γεωργίου έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ με τάκλιν.
Αυτή η φάση, ήταν σαν… ξυπνητήρι για τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, καθώς ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεζαν ασφυκτικά, χωρίς όμως να απειλούν την εστία του Τζενάμο.

Με τον Κάλαϊτζιτς να είναι ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, ο ΟΦΗ δεν άφηνε τον Παναιτωλικό να περάσει το κέντρο και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Παπουλή στο 22΄, όταν ο μικρόσωμος μεσοεπιθετικός των κρητικών μετά από ασίστ του Κάλαϊτζιτς έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να περνάει μόλις δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Τζενάμο. Ο μονόλογος των κρητικών συνεχίστηκε και έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 35΄, όταν ο Αγρίτης μετά από σέντρα του Μπούρμπου, δεν έπιασε καλά το σουτ και έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού.

Ένα λεπτό αργότερα, ο «Αναστό» πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Μπουλούτ στην θέση του «χαμένου» Τάντιτς και δυνάμωσε ακόμη περισσότερο το χώρο του κέντρου. Ο Τούρκος τον δικαίωσε και άνοιξε το σκορ στο 44΄, με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βερόν.

Στην επανάληψη, ο Μπάμπης Τεννές προχώρησε στην πρώτη του αλλαγή, περνώντας τον Καούνο στη θέση του Μουμίν, δείχνοντας παράλληλα τις επιθετικές του διαθέσεις. Οι Αγρινιώτες κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς και να χάσουν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαϊκαρά στο 50΄, όταν μετά από λάθος της άμυνας, δεν μπόρεσε από κοντινή θέση να ισοφαρίσει.


Οι γηπεδούχοι είχαν μοναδικό στόχο να κρατήσουν το σκορ και έδωσαν χώρο στον Παναιτωλικό, ο οποίος έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία στο 76΄ με τον πολύ καλό Βεζυρίδη να μην αφήνει σε διπλή προσπάθεια τους Γκούρμα και Καούνο να παραβιάσουν την εστία του. Ο Γκούρμα, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 87΄ να χριστεί σκόρερ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θεοδωρίδη, ο Βεζυρίδης για ακόμη μια φορά αποσόβησε το γκολ.

Ο Αγρίτης στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, όμως από θέση τετ α τετ έστειλε την μπάλα άουτ.

Πηγή : www.onsports.gr

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Εκτός ο Γκουεΐ

Εκτός ο Γκουεΐ

Χωρίς τον Γκουεΐ στην αποστολή θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο ο Παναιτωλικός.

Τελικά ο Μαρκ Γκουεΐ δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες και τον είχε αφήσει εκτός κανονικού προγράμματος προπονήσεων. Ο Μπάμπης Τεννές έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας και άφησε τον έμπειρο επιθετικό εκτός από την προσεχή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για την 28η αγωνιστική της Football League.

Αναλυτικά η αποστολή των Αγρινιωτών αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Τσενάμο, Mπαμπανιώτης, Αναστασιάδης, Μπελεβώνης, Μουμίν, Βούκοβιτς, Παππάς, Δέντσας, Ετζενγκέλε, Γκούρμα, Παλαιολόγος, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Ρότσα, Κούσας, Καούνος, Μπαϊκαρά, Γκόλιας, Καραμαλίκης.

Πηγή : www.onsports.gr

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Κυπελλούχοι οι Νέοι του Παναιτωλικού!



Τον πρώτο τίτλο της πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης στο Ενωσιακό Γήπεδο «Θ. Πασσιόπουλος» στο Μεσολόγγι η ομάδα Νέων του Παναιτωλικού. Νίκησε στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ν. Αιτωλοακαρνανίας με σκορ 1-0 την ΑΕ Μεσολογγίου και κατέκτησε το τρόπαιο.

Η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE ΝΕΩΝ ομάδα του Παναιτωλικού, επικράτησε δίκαια της ΑΕΜ (ομάδα Δ’ Εθνικής), με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σμίλτου στο 74’. Στο πέναλτι υπέπεσε ο τερματοφύλακας Ζέρβας (ο οποίος αποβλήθηκε για την παράβαση) που ανέτρεψε τον Καντάνη.

Τον τελικό παρακολούθησαν φίλαθλοι των δύο ομάδων, μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ, ο προπονητής Μπάμπης Τεννές και ποδοσφαιριστές της επαγγελματικής ομάδας, ενώ την απονομή του κυπέλλου έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ Τάκης Παπαχρήστος.

Διαιτητής του τελικού ήταν ο Διώτης Ε.Κ., με βοηθούς τους Λιόνα-Ροκοπάνο και 4ος διαιτητής ο Πατρόπουλος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιώργος Ταράσης): Τηλεμάχου, Μπούρος, Σαμαράς, Παπαθανάσης, Καντάνης, Μαυρόπουλος (86’ Τόσκα), Καταπόδης (89’ Αλτζερίνης), Τουρλίδας (62’ Ζαρκάδας), Τραγουλιάς, Λιάρος, Σμίλτος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Γιώργος Ασπρογέρακας): Ζέρβας, Καρανίκας, Μπαρμπαρούσης (73’ Ρήγας), Ζαχαράκης, Ψηλός, Δερβίσης (64’ Μαντζάνας), Τσάμης, Πασπαλιάρης, Αγγέλης, Μιχαλόπουλος, Πολεμαρχάκης (64’ Νάος).

Πηγή : www.panaitolikos.gr










Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Αισιοδοξία και πίστη

Αισιοδοξία και πίστη

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίστηκε την Τετάρτη (23/03) η προετοιμασία του Παναιτωλικού για την αναμέτρηση του Σαββάτου στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, με μεσημεριανή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ομάδας «Emileon Sports Center».

Απόντες από την προπόνηση αυτή ο Δημήτρης Ρούσσης ο οποίος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στο γόνατο που όμως δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και ο Μαρκ Γκουέι για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα λόγω ίωσης.

Στις τάξεις των παικτών της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία για το παιχνίδι αυτό και πάνω απ’ όλα εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους. Θεωρούν πως το άγχος θα το έχει ο αντίπαλος αφού ο Παναιτωλικός έχει το σαφέστατο βαθμολογικό πλεονέκτημα και πως μετά από αυτή την αγωνιστική την ομάδα του Αγρινίου πιθανότατα θα την απασχολεί η κατάκτηση της πρώτης θέσης, καθώς θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση της απευθείας ανόδου στη Super League.

Δεν ικανοποίησε, όπως ήταν φυσικό, τους φιλάθλους στο Αγρίνιο η απόφαση της αστυνομικής διεύθυνσης Ηρακλείου να μην επιτρέψει την μετάβασή τους στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση των δύο ομάδων. Οι διεργασίες των «Warriors» για την εκδρομή που είχαν προαναγγείλει βρίσκονταν στην κορύφωσή τους και το ενδιαφέρον ήταν αυξημένο, αφού οι δηλώσεις συμμετοχής είχαν ξεπεράσει τις εκατό σε Αγρίνιο και Αθήνα από την Τρίτη.

Μάλιστα από πηγές προσκείμενες στη διοίκηση έγινε γνωστό πως κακώς αναφέρουν κάποια ρεπορτάζ από Ηράκλειο πως η ΠΑΕ Παναιτωλικός είχε υποβάλει αίτημα για τριάντα με σαράντα εισιτήρια, καθώς περίμενε πρώτα την απόφαση της αστυνομίας για να το πράξει αυτό και ο αριθμός των εισιτηρίων που θα ζητούσε θα ήταν σε συνάρτηση με το ενδιαφέρον που θα είχαν εκδηλώσει οι σύνδεσμοι.

Από την ίδια πηγή έγινε επίσης γνωστό πως η ΠΑΕ Παναιτωλικός έκανε γνωστό από την αρχή της σεζόν στην διοργανώτρια πως επιθυμεί στα εκτός έδρας παιχνίδια να δίδονται εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναιτωλικού, αφού το ίδιο θα έκανε και αυτή για τους φιλάθλους των άλλων ομάδων που θα εξέφραζαν την επιθυμία να ακολουθήσουν τις ομάδες τους στο Αγρίνιο.

Αγρίνιο: Γιάννης Τσιρώνης

Πηγή : www.onsports.gr