Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Από Τετάρτη ο Καραμαλίκης

Από Τετάρτη ο Καραμαλίκης

Από την Τετάρτη (16/03) θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα ο Στάθης Καραμαλίκης.

Ο «χρυσός» σκόρερ του Παναιτωλικού, στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με την Βέροια, έχει υποστεί κάκωση μηνίσκου και αποφασίστηκε να αντιμετωπιστεί με θεραπεία και να μην υποβληθεί σε επέμβαση.

Έτσι δεν πρόκειται να δώσει το «παρών» στην αναμέτρησης της επόμενης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ κάνει αγώνα… δρόμου για να είναι ετοιμοπόλεμος στο μεγάλο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, την Κυριακή (13/03) το μεσημέρι θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας του Αγρινίου για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Εθνικό Αστέρα, όπου τότε θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Εκεί δεν αναμένεται να έχουμε πολλές αλλαγές, καθώς την θέση του τραυματία Καραμαλίκη αναμένεται να πάρει ο Καούνος και αυτή του τιμωρημένου Μπαϊκαρά, ο Μπουμάλ.

Εν τω μεταξύ, έντονο… χρώμα αναμένεται να έχει η κερκίδα του Παναιτωλικού στον αγώνα της Δευτέρας με την Καισαριανή, αφού πολλοί φίλαθλοι της ομάδας του Αγρινίου έχουν ήδη ταξιδέψει στην Αθήνα για το… τριήμερο.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του συλλόγου αντιμετώπισε την Αναγέννηση Άρτας στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου, ενώ την Κυριακή η ομάδα μπάσκετ των ανδρών, θα αγωνιστεί κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου στην Αθήνα, στην «μάχη» που κάνει για την παραμονή. Τέλος, την Δευτέρα, η ομάδα του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αστέρα.

Αγρίνιο: Γιάννης Τσιρώνης

Πηγή : www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου