Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

«Με τον Παναιτωλικό στη Σούπερ Λίγκα»

 «Με τον Παναιτωλικό στη Σούπερ Λίγκα»

Ο αρχηγός του Παναιτωλικού Μάκης Μπελεβώνης μιλά στο gazzetta.gr για την πορεία της ομάδας του Αγρινίου, τον στόχο της Σούπερ Λιγκ, τον ίδιο αλλά και το μυστικό της επιτυχημένης πορείας.

Ο Μάκης Μπελεβώνης είναι ένας παίκτης-σύμβολο για τον Παναιτωλικό. Ο αρχηγός της ομάδας του Αγρινίου μίλησε στο gazzetta.gr επί παντός επιστητού.

Ο ίδιος είναι απ' το 2007 αρχηγός της ομάδας του Αγρινίου και ως ντόπιος δηλώνει πως είναι πολύ καλά και ότι τ' όνειρό του είναι να παίξει στη Σούπερ Λίγκα με την ομάδα του Αγρινίου.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

- Μάκη, πώς ήταν για εσάς το παιχνίδι με τη Βέροια;

Ήταν ένα δύσκολο ματς και ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε. Η Βέροια ήρθε διαβασμένη στο Αγρίνιο μια και μας είχε μελετήσει πολύ καλά. Μπορώ να πως δεν παρατήσαμε το ματς σε καμία στιγμή και στο τέλος δικαιωθήκαμε και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

- Ποιο ήταν το κλειδί της επιτυχίας;

Το ρίσκο που πήρε ο προπονητής της μας στο δεύτερο ημίχρονο και η αλλαγή του συστήματος σε 4-4-2 με τη χρησιμοποίηση των Καραμαλίκη και Γκούρμα στην επίθεση. Παράλληλα, είχαμε τη τύχη με το μέρος μας και καταφέραμε να πάρουμε μία σπουδαία νίκη που μας κρατάει ψηλά στη βαθμολογία. Οι πιθανότητες πλέον για τη δεύτερη θέση είναι πολλές.

- Πώς βλέπεις το επερχόμενο ματς με τον Εθνικό Αστέρα;

Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο ματς. Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει στόχο τα πλέι άουτ. Και οι δύο χρειαζόμαστε τους βαθμούς και ειδικά ο Αστέρας τούς έχει ανάγκη περισσότερο. Μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα έχει δείξει καλή εικόνα στα εκτός έδρας ματς. Οι βαθμοί είναι αναγκαίοι για να συνεχίσουμε στο στόχο που έχουμε θέσει.

- Στις 9 Μαρτίου η ομάδα έχει τα γενέθλιά της. Ποια είναι η δική σου ευχή;

Η καλύτερη ευχή είναι να πάρουμε την άνοδο για τη Σούπερ Λίγκα. Πιστεύω πως το καλύτερο δώρο για όλους θα είναι η άνοδος.

- Το μήνυμά σου στον κόσμο της ομάδας;

Υπάρχουν ακόμη εννέα ματς μέχρι το φινάλε. Όλα είναι κρίσιμα βαθμολογικά. Αυτό που εμείς θέλουμε είναι να μας στηρίξουν και στις καλές στιγμές και στις κακές. Και ειδικά στις κακές. Εκεί είναι το πιο σημαντικό από όλα. Και εγώ και όλα τα παιδιά ζητάμε τη βοήθεια του κόσμου να είναι κοντά μας.

- Ποιο είναι το μυστικό της ομάδας για τη φετινή σεζόν;

Tο μυστικό είναι η ύπαρξη σωστής διοίκησης η στήριξη του κόσμου και η πολύ καλή χημεία που υπάρχει στην ομάδα. Επίσης, το καλό κλίμα αλλά και η δεδομένη ποιότητα είναι πολύ σημαντικά όπλα για εμάς.


- Πόσα χρόνια θα παίζεις ακόμη; Το έχεις σκεφθεί;

(σ.σ Γελάει) Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω ακόμα. Το πλήρωμα του χρόνου όμως έρχεται. Ελπίζω να μπορέσω να είμαι και του χρόνου στην ομάδα και να αγωνιστώ μαζί της στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό θα ήταν και το καλύτερο σενάριο και φινάλε στην καριέρα μου.

Πηγή : http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου