Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Κυπελλούχοι οι Νέοι του Παναιτωλικού!



Τον πρώτο τίτλο της πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης στο Ενωσιακό Γήπεδο «Θ. Πασσιόπουλος» στο Μεσολόγγι η ομάδα Νέων του Παναιτωλικού. Νίκησε στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ν. Αιτωλοακαρνανίας με σκορ 1-0 την ΑΕ Μεσολογγίου και κατέκτησε το τρόπαιο.

Η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE ΝΕΩΝ ομάδα του Παναιτωλικού, επικράτησε δίκαια της ΑΕΜ (ομάδα Δ’ Εθνικής), με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σμίλτου στο 74’. Στο πέναλτι υπέπεσε ο τερματοφύλακας Ζέρβας (ο οποίος αποβλήθηκε για την παράβαση) που ανέτρεψε τον Καντάνη.

Τον τελικό παρακολούθησαν φίλαθλοι των δύο ομάδων, μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ, ο προπονητής Μπάμπης Τεννές και ποδοσφαιριστές της επαγγελματικής ομάδας, ενώ την απονομή του κυπέλλου έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ Τάκης Παπαχρήστος.

Διαιτητής του τελικού ήταν ο Διώτης Ε.Κ., με βοηθούς τους Λιόνα-Ροκοπάνο και 4ος διαιτητής ο Πατρόπουλος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιώργος Ταράσης): Τηλεμάχου, Μπούρος, Σαμαράς, Παπαθανάσης, Καντάνης, Μαυρόπουλος (86’ Τόσκα), Καταπόδης (89’ Αλτζερίνης), Τουρλίδας (62’ Ζαρκάδας), Τραγουλιάς, Λιάρος, Σμίλτος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Γιώργος Ασπρογέρακας): Ζέρβας, Καρανίκας, Μπαρμπαρούσης (73’ Ρήγας), Ζαχαράκης, Ψηλός, Δερβίσης (64’ Μαντζάνας), Τσάμης, Πασπαλιάρης, Αγγέλης, Μιχαλόπουλος, Πολεμαρχάκης (64’ Νάος).

Πηγή : www.panaitolikos.gr










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου