Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Με κόσμο στην Καισαριανή

Με κόσμο στην Καισαριανή

Δυναμικό «παρών» στο γήπεδο της Καισαριανής αναμένεται να δώσουν οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού την Δευτέρα (14/03) το απόγευμα στον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα.

Η ομάδα του Αγρινίου θα έχει στην διάθεσή της για τις ανάγκες των οπαδών της την Θύρα 11, με το εισιτήριο να τιμάται στα 15 ευρώ. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει προγραμματιστεί κάποια εκδρομή από τους συνδέσμους του Αγρινίου, αλλά θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρχει μεμονωμένη μετακίνηση, ενώ δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσει και ο σύνδεσμος φιλάθλων Παναιτωλικού που εδρεύει στην Αθήνα.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, με μία προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Αγρινίου, όπου ο Μπάμπης Τεννές είδε τον Κούσα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ «απών» ήταν ο Καραμαλίκης που έχει υποστεί κάκωση μηνίσκου. Αμφότεροι, θα είναι εκτός αποστολής, όπως και ο Μπαϊκαρά που είναι τιμωρημένος.

Η προετοιμασία του Παναιτωλικού θα συνεχιστεί το Σάββατο το μεσημέρι, ενώ την Κυριακή θα γίνει ένα χαλάρωμα, όπου μετά το τέλος θα ολοκληρωθεί η αποστολή, που θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Αγρίνιο: Γιάννης Τσιρώνης

Πηγή : www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου