Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Υπογράφει ο Ντεμόλ

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα τελειώσει και τυπικά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Στεφάν Ντεμόλ.

Υπογράφει ο Ντεμόλ

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μετά το ματς με την Καρδίτσα, κάτι που αναμένεται να γίνει τις αμέσως προσεχείς ημέρες, αφού πρώτα μεταφραστούν οι όροι του συμβολαίου στα γαλλικά.

Κατά τα άλλα, με πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο ΠΕΑΚΙ συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Καλλιθέα.

Η τεχνική ηγεσία έριξε το βάρος στις ασκήσεις τακτικής και τεχνικής, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Φουρτάδο και Μπουχάν, προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα στο δεύτερο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι του (έπειτα από αυτό με τη Βέροια), όπου θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Κώτσιος, ενώ θα επιστρέψουν Ντάσιος και Κεϊτά.

Σφυρίζει ο Τίκας

Ο διαιτητής Τριαντάφυλλος Τίκας του συνδέσμου Καρδίτσας θα διευθύνει τον αγώνα της Κυριακής ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλιθέα. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Βαφειάδης (Καρδίτσας) και η Ανδρονίκη Νιώτη (Τρικάλων). Τέταρτος διαιτητής ο Γεράσιμος Ντίτσος (Πρέβεζας) και παρατηρητής ο Νικόλαος Αθανασίου (Θεσπρωτίας).

* Αύριο το μεσημέρι (13:30) στην αίθουσα Τύπου του Εθνικού Σταδίου «Ζωσιμάδες» ο Στεφάν Ντεμόλ θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, όπου θα αναφερθεί σε όλα τα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας, ενώ μαζί του θα είναι και δύο ποδοσφαιριστές.

Πηγή : http://www.gazzetta.gr

Και μετά από αυτό σειρά έχει ο Φουρτάδο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου