Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Συνέντευξη Στάθη Καραμαλίκη στο OnSports!

«Θελω Superleague»

«Θέλω Superleague»

Ο Στάθης Καραμαλίκης μίλησε στο Onsports για την πορεία του Παναιτωλικού προς τη Superleague και δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία με τους Αγρινιώτες.


Ο «χρυσός» σκόρερ της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ στο αγχωτικό 1-0 επί της Βέροιας, με το γκολ να έρχεται στο 95’ του αγώνα, στάθηκε στην ποιότητα που έχει η ομάδα του Παναιτωλικού κάτι που της δίνει την ικανότητα να διεκδικεί με αξιώσεις την απευθείας άνοδο, ενώ μίλησε και για τα παιχνίδια που απομένουν ως το φινάλε του πρωταθλήματος της Football League.

Ο έμπειρος επιθετικός υποστήριξε ότι η ομάδα του θέλει σε κάθε παιχνίδι να παίρνει τη νίκη για να διατηρεί τη διαφορά από τους διώκτες της και παράλληλα να μη τους δίνει ελπίδες ότι μπορούν αυτοί να πάρουν την απευθείας άνοδο για την Superleague.

«Θεωρώ ότι έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα για την κατηγορία αυτή. Έχουμε πάρα πολύ καλούς παίκτες και είμαστε όλοι αφοσιωμένοι πλήρως στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο», ήταν τα πρώτα λόγια του Στάθη Καραμαλίκη αναφορικά με το που αποδίδει την φετινή πορεία του Παναιτωλικού.

Όσο για το πώς ήρθε η νίκη επί της Βέροιας με το δικό του γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο έμπειρος στράικερ υποστήριξε ότι δεν φοβήθηκε το ενδεχόμενο της «γκέλας», ωστόσο όπως τόνισε χρειάστηκε και η συνδρομή της τύχης που πάντα είναι απαραίτητη σε τέτοιες περιπτώσεις.

«Δεν υπήρχε φόβος, η λέξη αυτή δεν υπάρχει καθόλου στο ποδόσφαιρο. Τα άτυχα αποτελέσματα υπάρχουν αλλά εμείς δε σκεφτήκαμε σε καμία στιγμή ότι θα γκελάρουμε κόντρα στη Βέροια», λέει ο Στάθης Καραμαλίκης και προσθέτει: «Εμείς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα είχαμε στο μυαλό μας μόνο το πώς θα βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα για να κερδίσουμε. Τα καταφέραμε τελικά να και χρειαστήκαμε την βοήθεια της τύχης που πάντα παίζει το ρόλο της σε αυτές της περιπτώσεις».

Πετυχαίνοντας όμως ένα γκολ σε τέτοιο σημείο, την ώρα που οι διώκτες του Παναιτωλικού στη βαθμολογία περίμεναν την απώλεια βαθμών, η ψυχολογία πάει με το μέρος της ομάδας του Αγρινίου. Μια άποψη με την οποία δε συμφώνησε απόλυτα ο Στάθης Καραμαλίκης.

«Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, γιατί μένουν ακόμα εννιά παιχνίδια ως το φινάλε. Όσο έχουν ελπίδα οι ομάδες που είναι πίσω μας, θα μας κυνηγάνε. Περιμένουν ότι εμείς κάπου θα κάνουμε μια γκέλα, όμως το ίδιο περιμένουμε κι εμείς για να είμαστε πιο άνετοι στη συνέχεια. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε για να μην τους δώσουμε ελπίδες ότι μπορούν να μας προσπεράσουν», ήταν η απάντηση του 30χρονου επιθετικού.

Όσο για την επόμενη αναμέτρηση του Παναιτωλικού, αυτή στην έδρα του Εθνικού Αστέρα, ο Στάθης Καραμαλίκης τόνισε: «Ο Εθνικός Αστέρας θα είναι δύσκολος αντίπαλος αφού χρειάζεται επειγόντως βαθμούς και είναι μέσα στα play out. Για μας δε θα είναι εύκολο παιχνίδι, η ομάδα της Καισαριανής είναι χρόνια στην κατηγορία και είναι πολύ έμπειρη. Εμείς αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει θα πάρουμε σίγουρα κάποιους βαθμούς. Το παιχνίδι θα είναι πάντως πάρα πολύ δύσκολο, αφού είμαστε στην τελική ευθεία και ούτως ή άλλος όλα τα ματς δε θα είναι εύκολα. Όλες οι ομάδες θέλουν τους βαθμούς για τους δικούς τους λόγους, είτε γιατί κυνηγάνε τα play off είτε γιατί θέλουν να αποφύγουν τα play out».

Μετά από δύο αγωνιστικές στο δρόμο του Παναιτωλικού θα βρεθεί ο ΟΦΗ. Σύμφωνα με τον έμπειρο επιθετικό της ομάδας του Αγρινίου, θα πρέπει να έχει διατηρηθεί μια διαφορά ασφαλείας, έτσι ώστε να αγωνιστεί με λιγότερο άγχος στο Ηράκλειο το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ.

«Δε το σκεφτόμαστε ακόμα, δεν έχουμε μιλήσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι μέσα στην ομάδα. Σίγουρα ευχόμαστε να πάμε εκεί με μια καλή διαφορά και να έχουμε το περιθώριο της «γκέλας» και να μη φοβόμαστε ότι η διαφορά θα πέσει στους τρεις βαθμούς. Να μπορεί να μείνει στους έξι ή τους εφτά βαθμούς. Δεν είναι όμως κάτι που μας απασχολεί άμεσα, τώρα κοιτάμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας», ήταν το σχόλιο του Στάθη Καραμαλίκη.

Τέλος, ρωτήσαμε τον έμπειρο επιθετικό για τους δικούς του στόχους και η απάντησή του ήταν σαφής: «Οι στόχοι μου συμβαδίζουν απόλυτα με αυτούς του Παναιτωλικού. Εγώ από την αρχή που ήρθα είχα πει ότι θέλω να παίξω στη Super League με τον Παναιτωλικό και νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Έχουμε την ομάδα για να το κάνουμε και πιστεύω ότι στο τέλος αυτό θα γίνει».

Πηγή : http://www.onsports.gr/Synenteyxeis/item/27271-%C2%ABThelw-Superleague%C2%BB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου