Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ψύχωση τίτλου στον Παναιτωλικό

Από την αρχή της σεζόν στον Παναιτωλικό δεν είχαν καμία τρέλα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο μέγας στόχος δεν ήταν άλλος από την ιστορική άνοδο στη Super League, ώστε να δικαιωθούν οι κόποι χρόνων από όλους και να γίνει πραγματικότητα το όνειρο γενεών στο Αγρίνιο.

Ψύχωση τίτλου στον Παναιτωλικό

Από το επεισοδιακό ντέρμπι όμως με τον ΠΑΣ (και το unfair του Φουρτάδο) και έκτοτε τα «καναρίνια» απέκτησαν ένα ακόμη κίνητρο: Να πάρουν την πρωτιά από τον «Αγιαξ» της Ηπείρου και να του δώσουν ?μέσω του τίτλου γοήτρου της κούπας- ένα «μάθημα» για την άδικη εκείνη ισοπαλία (1-1). Τότε η διαφορά έμεινε στους πέντε βαθμούς, αντί με μειωθεί στους δύο.

Πλέον όμως το χάσμα είναι μόλις ένα τρίποντο και ο Μπάμπης Τεννές με τους ποδοσφαιριστές του έχουν ένα διπλό κίνητρο για να κόψουν πρώτοι το νήμα: Αφενός τη λαϊκή απαίτηση, αφετέρου την... τρέλα του προέδρου Φώτη Κωστούλα (στη φωτό ενώ πανηγυρίζει μαζί με τον Καραμαλίκη τη νίκη-θρίλερ επί της Βέροιας) ο οποίος υποσχέθηκε διπλασιασμό του πριμ ανόδου σε περίπτωση κατάκτησης και της 1η θέσης, αντί των Γιαννιωτών...


Πηγή : www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου