Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Η άνοδος περνάει από τη Νίκαια!

Η άνοδος περνάει από τη Νίκαια!

Επικίνδυνη έξοδο έχει το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής για τον ΠΑΣ Γιάννινα αφού οι Ηπειρώτες αντιμετωπίζουν τον Ιωνικό. Ο δεύτερος Παναιτωλικός υποδέχεται την Αναγέννηση, ενώ ο ΟΦΗ τον Εθνικό Αστέρα. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων.

Η αγωνιστική (27η):

Σάββατο 19/3

Διαγόρας-Πιερικός 15:00

Στην Ρόδο ο Διαγόρας θέλει να βάλει ένα τέλος στα άσχημα αποτελέσματα και να πάρει τη νίκη κόντρα στον Πιερικό. Οι Κατερινιώτες προέρχονται από την ισοπαλία με τον Ιωνικό και ψάχνουν ένα τρίποντο για να απομακρυνθούν από τις θέσεις των πλέι άουτ. Εκτός για τους γηπεδούχους οι Σκόνδρας και Ζλάτκοβιτς. Από την άλλη πλευρά για την ομάδα του Σταύρου Διαμαντόπουλου οι Δήμου και Γκουγκουλιάς είναι τιμωρημένοι.

Αγροτικός Αστέρας-Τρίκαλα

Στον Εύοσμο ο Αγροτικός Αστέρας μετά από την επιβλητική νίκη επί του Διαγόρα με σκορ 3-0 υποδέχεται τα Τρίκαλα, τα οποία με την σειρά τους συνέτριψαν την Ηλιούπολη με σκορ 4-0. Οι «πράσινοι» θέλουν ακόμα μια νίκη για να ξεφύγουν από τις θέσεις των πλέι άουτ. Από την άλλη πλευρά τα Τρίκαλα, ιδιαίτερα φορμαρισμένα, θέλουν να μείνουν σε τροχιά πλέι οφ. Εκτός για τους γηπεδούχους οι Λαμπάκης και Μπεκιάρης. Αντίθετα εκτός για τους φιλοξενούμενους οι Χρήστου, Μίνγκας και Μπαλού.

Κυριακή 20/3

Παναιτωλικός-Αναγέννηση Καρδίτσας 15:00

Ο Παναιτωλικός μετά τις δύο νίκες του στα τελευταία λεπτά με Βέροια και Εθνικό Αστέρα, υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας και θέλει σαφώς μια πιο άνετη νίκη. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Καρδίτσας αδυνατεί να «σταυρώσει» προπονητή. Τέλος και ο Παπαχρήστου με τον Βάιο Καραγιάννη να αναλαμβάνει και πάλι. Για τους γηπεδούχους πρόβλημα δεν υπάρχει αφού επιστρέφουν οι Κούσας, Μπαϊκαρά και Καραμαλίκης.

ΟΦΗ-Εθνικός Αστέρας

Τις πιθανότητές του για κατάληξη της δεύτερης θέσης θέλει να εξαντλήσει ο ΟΦΗ, που υποδέχεται τον Εθνικό Αστέρα στην Κρήτη. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στον πάγκο τον προπονητή τους, Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Στα αγωνιστικά εκτός είναι οι Γαλανόπουλος και Αγρίτης. Από την άλλη πλευρά οι «κόκκινοι» δεν υπολογίζουν τους Τραορέ, Φρατζεσκί και Χανιώτη.

Καλλιθέα-Βέροια

Η τελευταία Καλλιθέα υποδέχεται την Βέροια και ψάχνει ένα τρίποντο για να μπορεί να ελπίζει για την δύσκολη συνέχεια. Εκτός για τον Λουκά Καραδήμο θα είναι οι Τακίδης, Πλατέλλας, Μαρουκάκης, ενώ επιστρέφουν οι Παραράς, Ταγούσης. Από την άλλη πλευρά η Βέροια προέρχεται από τη νίκη με την Αναγέννηση Καρδίτσας, και θέλει να μπει στο παιχνίδι των πλέι οφ. Εκτός θα είναι οι Γεωργιάδης και Καλογέρης, ενώ επιστρέφει ο Μιχαλόπουλος.

Πανθρακικός-Δόξα Δράμας

Στην Κομοτηνή, ο Πανθρακικός έφερε και πάλι την ανησυχία στο προσκήνιο μετά την ήττα από τον Θρασύβουλο. Από την άλλη πλευρά οι «μαυραετοί» προέρχονται από την ήττα και κακή εμφάνιση με τον ΟΦΗ και θέλουν ένα «διπλό» για να αναπνεύσουν βαθμολογικά. Εκτός για τους γηπεδούχους ο Ορλάντο. Από την άλλη πλευρά εκτός θα είναι οι Τσιμπλίδης, Γκονζάλες.

Εθνικός-Θρασύβουλος

Στο Ελληνικό ο Εθνικός υποδέχεται τον Θρασύβουλο, σε μια αναμέτρηση που τις δύο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός και έχουν κοινό στόχο. Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από την ήττα από τον Λεβαδειακό, ενώ οι φιλοξενούμενοι από νίκη επί του Πανθρακικού. Για τους γηπεδούχους εκτός είναι ο Ψιάνος και ο Φοφανά, ενώ για τους «πράσινους» οι Πρίπου, Μουστόγιαννης.

Δευτέρα 21/3

Ηλιούπολη-Λεβαδειακός 15:00

Ο Λεβαδειακός, ο οποίος θα έχει στον πάγκο του τον Γιάννη Παπακώστα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ηλιούπολη και ψάχνει τρίποντο για να συνεχίσει να κυνηγάει τον ΟΦΗ. Από την άλλη πλευρά η αθηναϊκή ομάδα θέλει να διατηρηθεί στη θέση που βρίσκεται. Εκτός για τους γηπεδούχους είναι οι Κρητικός, Ουρόσεβιτς. Από την άλλη πλευρά ο κ. Παπακώστας κάνει ντεμπούτο χωρίς τους Κοιλιάρα και Σοϊλέδη.

Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα 18:00

Τέλος το παιχνίδι που κλείνει την αυλαία είναι αυτό του Ιωνικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Νικαιώτες αρκετά ανεβασμένοι τις τελευταίες αγωνιστικές προέρχονται από την «λευκή» ισοπαλία με τον Πιερικό, ενώ ο ΠΑΣ από νίκη με την Καλλιθέα. Για τους γηπεδούχους δεν υπάρχει απουσία, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Κεϊτά.

Η επόμενη αγωνιστική:

ΟΦΗ – Παναιτωλικός
Αναγέννηση Καρδίτσας – Καλλιθέα
Εθνικός Αστέρας – Πανθρακικός
Βέροια – Ιωνικός
Δόξα Δράμας – Εθνικός
ΠΑΣ Γιάννινα – Διαγόρας
Θρασύβουλος – Ηλιούπολη
Πιερικός – Τρίκαλα
Λεβαδειακός – Αγροτικός Αστέρας

Πηγή : www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου