Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Επίσκεψη του κ. Μπιτσαξή στο γήπεδο Παναιτωλικού και το EMILEON SportCenter

Επίσκεψη του κ. Μπιτσαξή στο γήπεδο Παναιτωλικού και το EMILEON SportCenter

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής βρέθηκε σήμερα στο Αγρίνιο και ενέταξε στο πλαίσιο των επισκέψεών του το γήπεδο Παναιτωλικού, όπως και το αθλητικό κέντρο EMILEON SportCenter. Στο γήπεδο Παναιτωλικού όπου έφτασε το μεσημέρι συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό, τον υποδέχτηκε και τον ξενάγησε ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας, o διευθύνων σύμβουλος Γεράσιμος Μπελεβώνης και μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ. Ο Γ.Γ.Α. δήλωσε εντυπωσιασμένος από την εικόνα του γηπέδου τονίζοντας σε δηλώσεις του στα Μ.Μ.Ε.: «Οι χώροι διδάσκουν. Και εδώ είναι ένα επαρχιακό γήπεδο εξαιρετικής ποιότητας. Βλέποντάς το σε συνδυασμό με το αθλητικό κέντρο, πρόκειται για τη δομή ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής εταιρίας. Έτσι, πρέπει να επικροτήσουμε τις υγιείς επιχειρηματικές δυνάμεις και να τις καλέσουμε στον αγώνα ενάντια στις παθογένειες του επαγγελματικού αθλητισμού, τη βία, τα στημένα, το ντόπινγκ. Τις τρεις μεγάλες αρρώστιες του. Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει πρόοδος, πάμε καλύτερα. Θέλουμε τη βοήθεια ομάδων όπως ο Παναιτωλικός».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φώτης Κωστούλας αφού ευχαρίστησε τον Γ.Γ.Α. και τον ενημέρωσε για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο γήπεδο, αλλά και τις πρόσφατες (νέα κερκίδα, ηλεκτροφωτισμός, αίθουσα τύπου, δημοσιογραφικά θεωρεία, βελτίωση αποδυτηριακών χώρων κ.α.) όπως και τις υποδομές που δημιουργήθηκαν για την επαγγελματική ομάδα, τα αγωνιστικά τμήματα και την Ακαδημία ποδοσφαίρου στο αθλητικό κέντρο, στάθηκε ιδιαίτερα στα θέματα της βίας δηλώνοντας: «Έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό κλίμα με τη συμβολή όλων των φιλάθλων μας και σε συνεργασία με τους οργανωμένους. Όλοι μαζί είμαστε κάθετα ενάντια στη βία και το αποδεικνύουμε έμπρακτα σε κάθε αγώνα μετατρέποντάς τον σε πραγματική γιορτή».

Ο κ. Μπιτσαξής μετέβηκε στη συνέχεια το αθλητικό κέντρο του Παναιτωλικού EMILEON SportCenter, το οποίο χαρακτήρισε «κόσμημα» και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους διοικούντες του Παναιτωλικού για το σύγχρονο ελληνικό ποδόσφαιρο, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου