Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Φιλικό με ΠΑΣ Γιάννινα στις 12 Νοεμβρίου!

Αγώνας φιλίας - φιλανθρωπίας

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας μεταξύ του Παναιτωλικού - ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο Παναιτωλικού. Οι δύο ομάδες εκμεταλλευόμενες τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League εκείνο το Σαββατοκύριακο, έχουν την ευκαιρία με τον φιλικό αυτό αγώνα να αποδείξουν ότι, παρά τα λάθη που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν, τίποτα δεν πρέπει να τις χωρίζει. Ο αθλητισμός είναι δραστηριότητα άρρηκτα δεμένη με τον πολιτισμό, τον οποίο οφείλουμε επίσης να υπηρετήσουμε. Τα δύο ιστορικά σωματεία της Δυτικής Ελλάδα πορεύτηκαν στον χρόνο υπηρετώντας και τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, διευρύνοντας το λαϊκό τους έρεισμα και αναπτύσσοντας μεταξύ τους σχέσεις φιλίας και ευγενούς άμιλλας. Τις σχέσεις αυτές οφείλουμε όλοι να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε.

Στον φιλικό αγώνα της 12ης Νοεμβρίου, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν την ευκαιρία να δείξουν και την κοινωνική τους ευαισθησία, καθώς αυτός θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού και συγκεκριμένα του Μιχάλη Γλυκοκάλαμου και του Γιώργου Κετσιλή.

Ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός, καλούν τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στο γήπεδο επιδεικνύοντας αισθήματα φιλίας, πολιτισμού, αλληλεγγύης και ενισχύοντας τους σκοπούς του αγώνα.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου