Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Σιόντης: «Δεν πετάμε στα σύννεφα»

«Δεν πετάμε στα σύννεφα»

Ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα, αλλά απόλυτα προσγειωμένος παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα, εμφανίστηκε μέσω του Sportaction ο Στέφανος Σιόντης.

Ο Έλληνας άσσος των Αγρινιωτών τόνισε ότι στόχος παραμένει η παραμονή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία, ενώ στάθηκε και στην εξαιρετική υποδοχή του κόσμου προς το πρόσωπό του. Παράλληλα, μίλησε για τον άνθρωπο και προπονητή Μπάμπη Τεννέ, αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα λόγια του στο  Sportaction:

Η ομάδα έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα. Αυτό σας κάνει να αναθεωρήσετε τον αρχικό στόχο που είχατε θέσει, αυτόν της παραμονής στη κατηγορία; Αλλάζει τα πλάνα σας; 
«Όχι, σε καμία περίπτωση. Στόχος παραμένει η σωτηρία. Μπορεί να έχουμε ξεκινήσει αρκετά καλά, αλλά δεν πετάμε στα σύννεφα, δεν αλλάζει κάτι με μερικές νίκες. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα και δεν αλλάζει κάτι. Θέλουμε να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα και στην συνέχεια θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Πως σε υποδέχτηκε η ομάδα, αλλά και ο κόσμος στο Αγρίνιο; 
«Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, κάτι που φαίνεται και από την εικόνα που δείχνουμε στο γήπεδο. Πραγματικά, ένιωσα σαν να είμαι… χρόνια εδώ, αφού ο κόσμος με αγκάλιασε. Είναι πολύ ζεστός, η πόλη είναι ζεστή και όλοι έχουν αγκαλιάσει την προσπάθειά μας. Ειλικρινά, ένιωσα σαν το σπίτι μου στο Αγρίνιο».

Η άποψή σου για τον άνθρωπο και προπονητή Μπάμπη Τεννέ; 
«Ότι και να πούμε για τον κ. Τεννέ είναι λίγο. Είναι ένας πολύ σοβαρός και έμπειρος προπονητής, απλός και βοηθάει τον κάθε παίκτη. Εγώ είχα τη τύχη να συνεργαστώ μαζί του και στην Κέρκυρα, οπότε τον γνωρίζω και από παλιά. Με τις ικανότητές του και την εμπειρία του, έχει βοηθήσει την ομάδα που είναι άπειρη στην μεγάλη κατηγορία να δείξει αυτό το πρόσωπο».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας; 
«Ο κόσμος δεν θέλει άλλο μήνυμα πιστεύω, έχει λάβει αυτό που έχουμε στείλει από την αρχή. Είναι δίπλα μας από το ξεκίνημα και μας βοηθούν πάρα πολύ, μας έχουν αγκαλιάσει, κάτι που φαίνεται και κάθε αγωνιστική που γεμίζουν το γήπεδο. Εμείς απλώς του υποσχόμαστε πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη και θα συνεχίσουμε να τον κάνουμε χαρούμενο».

Πηγή : www.sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου