Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ξανά ελεύθερο... πουλί ο Τζόνσον

Η Ντε Γκράαφτσαπ έλυσε την συνεργασία της με τον Ντουλέ Τζόνσον, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό, μετά την εμπλοκή του σε ατύχημα και την άρνησή του να περάσει από αλκοτέστ.
Η διοίκηση του Παναιτωλικού αποφάσισε να μην ανανεώσει την συνεργασία της με τον Ντουλέ Τζόνσον το περασμένο καλοκαίρι και φαίνεται ότι δικαιώνεται... Ο 26χρονος Λιβεριανός αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν στην ομάδα του Αγρινίου, όμως δεν είναι... από τα καλύτερα παιδιά και αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά.

Ο Τζόνσον υπέγραψε συμβόλαιο για τη φετινή σεζόν με την Ντε Γκράαφτσαπ, όμως η θητεία του κράτησε ελάχιστα, καθώς σήμερα (03/10) η ολλανδική ομάδα ανακοίνωσe τη λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο πρώην άσος του Παναιτωλικού ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, όμως αρνήθηκε να περάσει από αλκοτέστ και να δώσει αίμα στις αστυνομικές αρχές...

«Με την ενέργειά του ομολόγησε την ενοχή του. Η αστυνομία υποπτεύεται ότι ο Τζόνσον ήταν υπό την επίρροια αλκοόλ. Ο σύλλογος έχει εξηγήσει στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για την κοινωνία και η συμπεριφορά τους θα πρέπει να είναι η ανάλογη. Ο σύλλογος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Τζόνσον λόγω του παρελθόντος του παίκτη. Γνώριζε ποιες θα είναι οι συνέπειες των λανθασμένων ενεργειών του», τόνισε εκπρόσωπος της ολλανδικής ομάδας.
Πηγή : www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου