Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Θεοδωρίδης: «Χαίρομαι που βρίσκομαι στον Παναιτωλικό»

Ελπίδες για Θεοδωρίδη στον Παναιτωλικό

Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο νυν αρχηγός του Παναιτωλικού και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, του Άρη, αλλά και του Παναθηναϊκού, Γιώργος Θεοδωρίδης. Ο 31χρονος μέσος αναφέρθηκε στον πρώην συμπαίκτη του, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, στον ΠΑΟΚ, τον Άρη, αλλά και στην πορεία του με την ομάδα του Αγρινίου.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή Revolution:

Αρχικά μίλησε για τον Παναιτωλικό: «Χαίρομαι πραγματικά που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Η δουλειά, οι πληρωμές όλα είναι στην ώρα τους, μια καθαρά ποδοσφαιρική ομάδα, ίσως η μόνη ομάδα, έχει και κόσμο που ακολουθεί την ομάδα παντού. Αισθάνομαι ποδοσφαιριστής εδώ, γιατί δίνουν μεγάλη σημασία σε μας τους ποδοσφαιριστές, πιο δεμένοι είμαστε στην επαρχεία. Ο Πρόεδρος και η διοίκηση είναι πάντα κοντά μας».

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Η Ξάνθη ήταν άτυχη αλλά είναι πολύ καλή, πάντως αν ήμαστε όπως στα άλλα παιχνίδια δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι που περιμένει όλη η πόλη για να το δει, αλλά φοβάται ο ένας τον άλλο πάντα. Θεωρώ βέβαια ότι από την κοινωνία ξεκινάει όλο αυτό, είμαστε καταπιεσμένοι και αυτό βγαίνει και στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα δεν μου άρεσε που δεν υπήρχαν πολλοί Έλληνες παίκτες, όπως και στις περισσότερες ομάδες».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΟ: «Ο ΠΑΟΚ μ’ αρέσει πάρα πολύ, ο ΠΑΟ τώρα τελευταία ανέβηκε. Ελπίζω να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, είναι όμως ένα παιχνίδι που δεν έχει φαβορί, παρόλα αυτά πιστεύω πως η Τούμπα θα παίξει ρόλο».

Για τους Σαλπιγγίδη και Χαριστέα: «Ο Σάλπι είναι αδικημένος, είναι πραγματικά ΠΑΟΚτσής. Με τον Άγγελο μίλησα πριν έρθει στην ομάδα, του είπα τι συμβαίνει, ήρθε μίλησε και τώρα του αρέσει».

Τέλος τόνισε πως στόχος του Παναιτωλικού είναι η σωτηρία: «Όσες νίκες και να κάνουμε αυτός θα είναι ο στόχος. Μακάρι να μείνει η ομάδα όσα πιο πολλά χρόνια γίνεται».

Επιμέλεια: Δημήτρης Βασιλειάδης

Πηγή : www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου