Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

«Τρελαίνει» κόσμο ο αρχηγός

«Τρελαίνει» κόσμο ο αρχηγός

Με τον Γιώργο Θεοδωρίδη να παίρνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα του Παναιτωλικού συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Ξάνθη. Ο αρχηγός των «καναρινιών» είχε χτυπήσει στον ώμο στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, όμως ξεπέρασε το πρόβλημά του και τέθηκε στη διάθεση του Μπάμπη Τεννέ. 

Το βασικό κριτήριο θα είναι την Τετάρτη στο φιλικό με τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Εκεί ο Έλληνας τεχνικός θα φανεί αν μπορεί να τον υπολογίζει και για το παιχνίδι με τους Ακρίτες. 

Αντίθετα εκτός προπόνησης έμεινε ο Καραμαλίκης, όπως και ο Μπαμπανιώτης. Το πρωί της Τετάρτης θα υπάρξει προπόνηση, ενώ το απόγευμα είναι προγραμματισμένο το φιλικό. 

Παράλληλα η ομάδα έκανε επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο Στράτου. Το Δ.Σ. της ΠΑΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο Φώτη Κωστούλα, το τεχνικό επιτελείο και όλοι οι ποδοσφαιριστές, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μνημεία του παρελθόντος όπως το θέατρο (6.000 θέσεων), τον ναό του Απόλλωνα, την αγορά κ.α. και να ενημερωθούν για την ιστορία τους από την αρχαιολόγο κ. Χαβέλα. 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φώτης Κωστούλας σε δηλώσεις του τόνισε: «Είναι ένα σημαντικό πολιτιστικό μνημείο, σημείο αναφοράς για όλη την περιοχή μας. Θέλουμε να το αναδείξουμε, θα κάνουμε ότι μπορούμε από την πλευρά μας. Προτρέπουμε τον κόσμο να το επισκεφτεί. Είμαι σίγουρος ότι όσοι γνωρίσουν αυτόν τον ανεκτίμητο πλούτο που βρίσκεται τόσο κοντά στο Αγρίνιο, θα νιώσουν υπερηφάνεια για το παρελθόν και τον πολιτισμό των προγόνων μας και θα γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές του».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Πηγή : www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου