Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Στεργίου: «Δεν έχει τις μετοχές ο ερασιτέχνης»


Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναιτωλικού Πάνος Στεργίου ξεκαθάρισε πως οι μετοχές δεν πέρασαν στα δικά του χέρια και όποιος ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ πρέπει να μιλήσει με τον Φώτη Κωστούλα!

Από την στιγμή που ο Φώτης Κωστούλας αποφάσισε να... παρατήσει στην μοίρα του τον Παναιτωλικό και μετά το ραντεβού με τον δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό και τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Πάνο Στεργίου δημιουργήθηκε η αίσθηση (και βάση δημοσιευμάτων) ότι οι μετοχές της ΠΑΕ είναι πλέον στα... χέρια του ερασιτέχνη!

Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα όπως ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο κ. Στεργίου κάνοντας κατανοητό ότι ο κ. Κωστούλας παραμένει ο... ρυθμιστής του παιχνιδιού όσο αφορά τον κάθε ενδιαφερόμενο για την αγορά της ΠΑΕ. Τουλάχιστον την δεδομένη χρονική στιγμή! Παράλληλα κάλεσε τον κόσμο του Τίτορμου σε... επαγρύπνηση και ζήτησε από τους πάντες να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο ώστε η ομάδα να παραμένει... ζωντανή και να ξαναβρεί τον δρόμο της.

O πρόεδρος του ερασιτέχνη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Η φωνή της Θύρας 6» στον ραδιοφωνικό σταθμό Αntenna-Star και αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στην ΠΑΕ μετά την αποχώρηση του Φώτη Κωστούλα!

«Δεν πέρασαν στα χέρια του ερασιτέχνη οι μετοχές και έτσι δεν μπορεί να διαπραγματευτεί και με επενδυτή. Όποιος ενδιαφέρεται μόνο με τον κύριο Κωστούλα μπορεί να μιλήσει» ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του κ. Στεργίου ο οποίος πρόσθεσε:

«Υπάρχει όμως για όλους ένας φόβος λόγω του μέτρου σύγκρισης με την προηγούμενη διοίκηση. Δεν θα πρέπει να συμβαίνει αυτό. Ο ερασιτέχνης έχει υποχρέωση και καθήκον να συνεχίσει την προσπάθεια. Βέβαια όρεξη και διάθεση υπάρχουν, αλλά δεν φτάνουν μόνο αυτά γιατί υπάρχει και το οικονομικό θέμα.

Όλα ασφαλώς είναι μέχρι να πάρει μπροστά η μηχανή που λέγεται Παναιτωλικός γιατί μετά θα λειτουργήσει και θα πετύχει τους στόχους της! Το αγκάθι είναι πως θα ξεκινήσει γιατί πρέπει η ομάδα να στηθεί από την αρχή. Όπως κι αν έχει ο ερασιτέχνης απαγορεύεται να κάτσει σε μια γωνιά και να σφυρίζει αδιάφορα.

Θα είναι ασέβεια προς τον Παναιτωλικό. Με όποια δυναμική κι αν έχει θα πρέπει να ασχοληθεί για να μην... επιστρέψουν φαντάσματα του παρελθόντος!».

Ο κύριος Στεργίου που ήταν και πάλι επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής στα... πέτρινα χρόνια πριν αναλάβει ο Κωστούλας έκανε την σύγκριση των δύο εποχών λέγοντας: «Δεν έχει καμία σχέση με το 2004. Πλέον άλλα τα στάνταρ της ομάδας και δεν έχει σημασία που έπεσε από την Σούπερ Λίγκα. Έχει αλλάξει επίπεδο και θα είναι... βιασμός στην ιστορία της να επιστρέψει στα παλιά»!

Όσο αφορά το θέμα ορισμένης διοίκησης από το Πρωτοδικείο η τοποθέτηση του προέδρου του ερασιτέχνη ήταν η εξής: «Να μην τρομάζει ο κόσμος με την λέξη Πρωτοδικείο. Θα προταθούν από διάφορες πλευρές στελέχη για να διοικήσουν. Ο δικαστής θα κάνει μια σούπα και το θέμα είναι αν αυτή η σούπα θα... τρώγεται»!

Σχετικά με το αν ο δήμος Αγρινίου είναι δίπλα στην ομάδα ξεκαθάρισε: «Σαν δήμος δεν μπορεί να κάνει κάτι, αλλά σαν δήμαρχος είπε ότι θα αναλάβει μια σειρά από πρωτοβουλίες! Υπάρχουν πολλά που θα πρέπει να λυθούν πλέον με τα νέα δεδομένα. Για παράδειγμα θα πρέπει ο Παναιτωλικός να βρει και τρόπο και χώρο για να κάνει προπονήσεις καθώς το Emileon πια θα αλλάξει χρήση και δεν θα μπορεί η ομάδα να το χρησιμοποιεί».

Τέλος σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι ο Φώτης Κωστούλας... μπλοφάρει ώστε να επιστρέψει πανηγυρικά στην διοίκηση του συλλόγου ο Πάνος Στεργίου ήταν σαφής: «Γιατί να υπάρξει μπλόφα; Για να επιστρέψει αν δεν υπάρχει λύση; Γιατί να το κάνει αυτό; Δεν πιστεύω ότι ο κύριος Κωστούλας μπλοφάρει».

Θα πρέπει να τονιστεί ότι το πρωί της Τρίτης θα υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του ερασιτέχνη και τον κ. Κωστούλα προκειμένου να συζητηθούν εκ νέου τα δεδομένα στον Παναιτωλικό. Μάλιστα ο κ. Στεργίου δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα δοθεί από την πλευρά του ερασιτέχνη συνέντευξη τύπου για να μάθει και ο φίλαθλος κόσμος του Αγρινίου το πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση!

Πηγή : www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου