Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Άμεσα θέλει να αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό ο Κωστούλας

Άμεσα θέλει να αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό ο Κωστούλας

Την πρόθεσή του να μην είναι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναιτωλικός από τη νέα σεζόν επανέλαβε ο Φώτης Κωστούλας, τονίζοντας παράλληλα πως ίσως δεν μπορέσει να περιμένει για μεγάλο διάστημα, μέχρι να βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος.

«Περιμένω κάποια πρόταση. Όποιος ενδιαφέρεται ξέρει που θα με βρει. Καταλαβαίνω πως η χρονική στιγμή συμπίπτει με αυτή που πρέπει να γίνει ο σχεδιασμός. Παρότι δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα είμαστε. Αν δεν υπάρξει ενδιαφερόμενος, τότε θα κάνουμε μία ομάδα να μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις.

Εγώ, όμως, δεν θέλω να είμαι εδώ στην αρχή της επόμενης σεζόν. Για αυτό και ίσως δεν θα μπορώ να περιμένω για μεγάλο χρονικό διάστημα να υπάρξει ενδιαφέρον», είπε στη «Sportday» ο Φώτης Κωστούλας για την απόφασή του να βάλει... πωλητήριο στην ΠΑΕ Παναιτωλικός, ξεκαθαρίζοντας πως τα χρήματα που θα ζητήσει θα είναι πολύ λιγότερα από τα 10 εκατ. ευρώ που έχει βάλει συνολικά ο ίδιος.

Όσον αφορά στη δικαστική μάχη για τις αδειοδοτήσεις, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Αγρινίου, υποστήριξε: «Θα τη συνεχίσουμε. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Μακάρι η ομάδα να μείνει και έτσι ο επόμενος που θα έρθει, να τη βρει στη μεγάλη κατηγορία. Δεν αλλάζει την απόφασή μου να κινηθώ για τη δικαίωσή μας».

Πηγή : www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου