Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Κωστούλας : «Δεν συνεχίζω ανεξάρτητα από την απόφαση»

Κωστούλας στο Onsports: «Δεν συνεχίζω ανεξάρτητα από την απόφαση»

Η Τρίτη (15/05) είναι σημαντική μέρα για τον Παναιτωλικό, καθώς στις 16.00 το μεσημέρι εκδικάζεται από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή που έχουν καταθέσει οι Αγρινιώτες για το θέμα των αδειοδοτήσεων.

Το Onsports επικοινώνησε με τον Φώτη Κωστούλα, ο οποίος θα βρεθεί στην Αθήνα για να δώσει το παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης. Ερωτηθείς αν έχει ελπίδες για δικαίωση του Παναιτωλικού, ο ιδιοκτήτης της αγρινιώτικης ΠΑΕ τόνισε ότι «θα έπρεπε να έχουμε ελπίδες γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας. Η αλλαγή της προκήρυξης του πρωταθλήματος λίγες αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωσή του, δεν στέκει νομικά».

Οσο για τις επόμενες κινήσεις του Παναιτωλικού εφόσον δεν δικαιωθεί, ο κ. Κωστούλας υποστήριξε ότι θα εξετάσει μαζί με τους νομικούς της ΠΑΕ το ενδεχόμενο προσφυγής στο CAS.

Κλείνοντας, ο κ. Κωστούλας μάς επανέλαβε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τα κοινά της ομάδας ακόμα και στην περίπτωση που δεν βρεθεί αγοραστής. Και μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε «η απόφαση αυτή δεν θα αλλάξει ακόμα και αν δικαιωθούμε και αγωνιζόμαστε και του χρόνου στη Super League. Η νοοτροπία που επικρατεί στην Ελλάδα γύρω από το ποδόσφαιρο, ούτε μου ταιριάζει, ούτε με εκφράζει».

Πηγή : www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου