Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Μέτωπο κατά της Λίγκας!


Κοινό μέτωπο κατά της Σούπερ Λίγκας σχετικά με τα ζητήματα των αδειοδοτήσεων και της επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα προτίθενται να δημιουργήσουν σύμφωνα με πληροφορίες οι Παναιτωλικός, Εργοτέλης και Δόξα Δράμας. Από Δευτέρα οι πιο ουσιαστικές εξελίξεις.

Οι τρεις ομάδες που όπως προκύπτει από νεότερη πληροφόρηση έχουν ήδη κάνει ορισμένες συζητήσεις με το τελικό στάδιο των επαφών να μεταφέρεται για το Σαββατοκύριακο. Οι Παναιτωλικός, Δόξα Δράμας και Εργοτέλης έχουν την διάθεση να υπερασπιστούν με κάθε τρόπο τα συμφέροντά τους και να κινηθούν κατά της επικύρωσης της φετινής βαθμολογίας.

Αναμφίβολα θα πέσει στο τραπέζι το θέμα της αδειοδότησης των ομάδων. Και οι τρεις σύλλογοι θεωρούν ότι αδικούνται από το σύστημα που προβλέπει να μην πέφτουν ομάδες που δεν έχουν άδεια. Πάντως οριστικές και νεότερες εξελίξεις θα δρομολογηθούν από την Δευτέρα και μετά οπότε και θα έχουν αποφασιστεί οι ενέργειες που θα γίνουν.

Θυμίζουμε ότι ο Παναιτωλικός έχει ήδη κάνει προσφυγή για την απόφαση της Σούπερ Λίγκας για το θέμα των αδειοδοτήσεων. Μία προσφυγή που θα συζητηθεί στις 15 Μαϊου στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Η αγρινιώτικη ΠΑΕ θέλει να ισχύσει η αρχική απόφαση που προβλέπει τον υποβιβασμό ομάδων που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να αγωνίζονται στην μεγάλη κατηγορία.

Πηγή : www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου