Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ο Κωστούλας για την προσφυγή


Για τη διαμάχη του Παναιτωλικού με την ΕΠΟ στο Διαιτητικό Δικαστήριο μίλησε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Φώτης Κωστούλας, επαναλαμβάνοντας πως δεν παρέχουν στους Αγρινιώτες τα έγγραφα των αποφάσεων της Σούπερ Λιγκ που ζητούν.

Ο Φώτης Κωστούλας μίλησε με τηλεφωνική του παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή Δίκη του ΣΚΑΪ για την διαμάχη της ομάδας του με την Ομοσπονδία στο Διαιτητικό Δικαστήριο, και αναλυτικά ανέφερε τα εξής:

«Δεν μας έδωσαν τα χαρτιά που ζητήσαμε για να μάθουμε πότε εγκρίθηκε η προκήρυξη που ανέφερε οι ομάδες να μην πέφτουν.

Ρωτήσαμε την ΕΠΟ και τον επικεφαλής του νομικού τμήματος, τον κύριο Θ. Κουρίδη, ο οποίος ήταν αρκετά χλευαστικός και ειρωνικός απέναντί μας στο δικαστήριο. Δεν πήραμε καθόλου απάντηση. Εμείς ζητήσαμε κάτι πολύ απλό. Ψηφίσαμε την προκήρυξη σαν Σούπερ Λιγκ στα μέσα της σεζόν, δηλαδή οι ομάδες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις να πέφτουν στην επόμενη κατηγορία.

Το χαρτί που δεν μας δίνουν είναι το χαρτί της απόφασης πως δεν ψηφίστηκε η απόφαση για το άρθρο 10 της προκήρυξης που αναφέρεται στο κομμάτι που μιλούσε για υποβιβασμό. Και σύμφωνα με αυτό θα πρέπει να παραμείνουμε στην κατηγορία. Αυτό το χαρτί λοιπόν, δεν υπάρχει. Αν υπάρχει γιατί δεν μας το δίνουν;».

Πηγή : www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου