Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Επιστροφή Χαριστέα στην Εθνική

Επιστροφή Χαριστέα στην Εθνική
Ο Φάνης Γκέκας δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος επιστρέφει στην Εθνική ομάδα της χώρας μας, καθώς το ίδιο έγινε και σε ό,τι αφορά στον Άγγελο Χαριστέα. «Πρέπει να δείξουμε πάθος», τόνισε ο Φερνάντο Σάντος ενόψει του «τελικού», με αντίπαλο την Κροατία.
Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την αποστολή για τα παιχνίδια με Κροατία (7/11) και Γεωργία (11/10), στην οποία συμπεριλαμβάνεται το όνομα του επιθετικού του Παναιτωλικού.
Οι πρόσφατες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Παναιτωλικού…υποχρέωσαν τον Πορτογάλο τεχνικό να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τα δύο κρίσιμα παιχνίδια κόντρα στην Κροατία και την Γεωργία.
Ο Φερνάντο Σάντος αναφερόμενος στην απόφασή του να τον συμπεριλάβει στην αποστολή, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Ο Χαριστέας έχει συνδέσει το όνομά του με την Εθνική ομάδα. Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει τώρα. Ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, βάζει γκολ και είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης».
Αντίθετα, εκτός έμεινε για άλλη μία φορά ο Κώστας Μήτρογλου, για τον οποίο ο Πορτογάλος προπονητής είπε: «Δεν έχει σχέση με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αλλά είναι τεχνική απόφαση», ενώ για τον Διονύση Χιώτη, τον οποίο συμπεριέλαβε στην αποστολή, τόνισε: «Είδα το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Σαχτάρ, όπου ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά».
Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι με την Κροατία, ο Φερνάντο Σάντος απέφυγε να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις. «Για μένα στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν ματς ζωής ή θανάτου. Πρέπει να δείξουμε πάθος, την ταυτότητα που έχουμε ως ομάδα και να εμφανιστούμε όπως παίζαμε σε όλα τα ματς. Στόχος μας δεν είναι άλλος από τη νίκη», είπε χαρακτηριστικά, ενώ για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με την ΕΠΟ, υπογράμμισε: «Πριν από λίγες ημέρες είχα δείπνο με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας σε πολύ καλό κλίμα».
Η αποστολή για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής αποτελείται από τους: Τζόρβα, Χιώτη, Τοροσίδη, Σπυρόπουλο, Ζαραδούκα, Παπασταθόπουλο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Τζιόλη, Φωτάκη, Αθανασιάδη, Χαριστέα, Σαμαρά, Σαλπιγγίδη, Γκέκα, Κονέ, Μάκο, Πέτσο και Βύντρα.
  • Σε σχέση με την αποστολή των προηγούμενων αγώνων, κόντρα σε Ισραήλ και Λετονία, ο Φερνάντο Σάντος άφησε εκτός επιλογής τους: Γιάννη Μανιάτη, Παντελή Καφέ, Νίκο Λυμπερόπουλο, Γιάννη Φετφατζίδη, Γιώργος Γεωργιάδη, Σωτήρη Νίνη και Μιχάλη Σηφάκη.
  • Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου σε γνωστό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης.
  • Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με την Κροατία ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, λόγω τιμωρίας.
Πηγή : www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου