Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Καραμαλίκης: «Ήταν πέναλτι»


Καραμαλίκης: «Ήταν πέναλτι»
Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης όσον αφορά στη φάση του 78΄, δεν άφησε ο Στάθης Καραμαλίκης.
Οι Αγρινιώτες διαμαρτύρονται για πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Σιόβας πάνω στον 29χρονο επιθετικό και σύμφωνα με τον ίδιο, οι διαμαρτυρίες τους είναι απόλυτα δικαιολογημένες.
«Ναι ήταν πέναλτι γιατί υπήρξε επαφή, με βρήκε και όσοι λένε ότι βρήκε πρώτα μπάλα, ναι, αλλά υπάρχει επαφή γιατί με ρίχνει αλλιώς θα μπορούσα να προχωρήσω», τόνισε αρχικά ο Καραμαλίκης, για να συμπληρώσει εστιάζοντας στην απειρία των «καναρινιών», χαρακτηρίζοντας παράλληλα άδικο το αποτέλεσμα:
«Για εμάς ήταν μια γιορτή. Η ομάδα είναι ξανά στην μεγάλη κατηγορία. Υπήρχε ένα πολύ καλό κλίμα στο γήπεδο και αυτό προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε και να φτάσουμε στη νίκη κάνοντας σεφτέ. Πιστεύω ότι αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, αλλά εμείς είχαμε παραστάσεις μόνο από Β' και Γ' Εθνική. Κάναμε ένα λάθος και το πληρώσαμε και στην Σούπερ Λίγκα αυτά πληρώνονται».
Αναφορικά με την ετοιμότητα της ομάδας, υπογράμμισε: «Δεν έχει να κάνει μόνο για εμάς ο βαθμός ετοιμότητας με τα όσα γίνονται. Είναι γενικότερο φαινόμενο. Σκεφτείτε πως δυο βδομάδες πριν στο ματς με τον Αστέρα, ήμασταν στο ξενοδοχείο και μας είπαν πως δεν γίνεται το ματς. Γενικά πρέπει να βρούμε τον ρυθμό μας».
Για το αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή στη φάση με τον Ελευθερόπουλο, είπε: «Από την στιγμή που και εσείς δεν το είδατε καλά με τα ριπλέι, τι να πω εγώ, θα περιμένουμε να το δούμε».
Για το αν είναι άτυχοι, κατέληξε: «Έτσι είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου».
Πηγή : www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου