Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Παναιτωλικός με στιλ... σουηδικό!


Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κοστούλας, μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του gazzetta.gr για την ομάδα του και τις επιρροές από τις εμπειρίες του στη Σουηδία, ενώ τόνισε ότι συνεχίζει την... πολιορκία στον Ζαραδούκα.

Ο Κωστούλας δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Gazzetta.gr:

Για το καλό ξεκίνημα της ομάδας του: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε καλό πρόγραμμα για να μπούμε λίγο χαλαρά, όχι κατευθείαν στα βαθιά...»

Για το αν περίμενε κάτι περισσότερο από την ομάδα του: «Όχι, πιστεύω ότι στάθηκε καλά η ομάδα είχαμε το γκολ, παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι που ζητάμε και εμείς συνεχώς μπάινουμε στα αποδυτήρια και ζητάμε, είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό».

Για το αν η επαγγελματική του δραστηριότητα στη Σουηδία έχει επηρεάσει τον τρόπο σκέψης του: «Είναι ο μόνος τρόπος που ήξερα, στην Ελλάδα δεν είχα σχοληθεί ούτε με επιχειρήσεις ούτε με τίποτα ανάλογο, οπότε σίγουρα έχει επηρεάσει τον τρόπο που λειτουργούμε και σκεφτόμαστε».

Για το αν επίκειται κάποια ανακοίνωση παίκτη της τελευταίας στιγμής:« Αυτά που έχουν γραφτεί είναι γνωστά και ισχύουν. Είχαμε επαφή με τον Γιάννη Ζαραδούκα, αλλά έμπλεξαν τώρα τα πράγματα. Την πρώτη φορά που είχε βγει η ανακοίνωση για υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου είχαμε κάνει κίνηση, αλλά τώρα ανατράπηκε αυτό το σκηνικό, άλλαξε. Τώρα έχουν μπει κι άλλοι στη μέση, ο Ολυμπιακός. Αυτό έχει μπλέξει τα πράγματα, αλλά είμαστε ακόμα σε κουβέντα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Στόχος πάνω από όλα είναι η παραμονή στην καηγορία, είναι μια κατηγορία που δεν την ξέρουμε, δύσκολη...»

Πηγή : www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου