Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ωρα ανακοινώσεων στον Παναιτωλικό


Ωρα ανακοινώσεων στον Παναιτωλικό
Θέμα χρόνου θεωρούνται οι τελευταίες ανακοινώσεις μεταγραφικού περιεχομένου, που θα «κλειδώσουν»- εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - το ρόστερ του Παναιτωλικού.
Οι Παύλος Μητρόπουλος και Γιώργος Καπνόπουλος πρόβαραν τις τελευταίες ημέρες την φανέλα της αγρινιώτικης ομάδας, ενώ εσχάτως στην παρέα – όπως έγραψε το Onsports -  προστέθηκε και ο Πέτερ Ντολεζάι.
Και με τους τρεις παίκτες υπάρχει προφορική συμφωνία, ενώ μετά και από το επίσημο άνοιγμα της έξτρας μεταγραφικής περιόδου, μπορούν να πέσουν πλέον και οι υπογραφές και να ενταχθούν έτσι οι ποδοσφαιριστές και με την… βούλα στο ρόστερ των «καναρινιών»…
Στα αγωνιστικά, ο Μπάμπης Τεννές και οι παίκτες του συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (1/10) με τον Ατρόμητο. Ο Εντζεγκουέλε μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Μπουμάλ.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ανρί Καμαρά, χωρίς πάντως να εκφράζονται ανησυχίες αναφορικά με την συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Περιστερίου. Από την προπόνηση της Τετάρτης (28/9) απουσίασε ο νεαρός Μεταξούλης, ο οποίος βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Παίδων.
Πηγή : www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου