Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Κούσας: «Μεγάλος ανταγωνισμός στη Football League»

Κούσας: «Μεγάλος ανταγωνισμός στη Football League»

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού, Γιώργος Κούσας τόνισε ότι οι Αγρινιώτες θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για την άνοδο.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Γεγονός» ο Κούσας υπογράμμισε ότι η υπόθεση – άνοδος θα είναι πολύ δύσκολη φέτος, αλλά δήλωσε πως οι συμπαίκτες του και εκείνος θα κάνουν ό,τι μπορούν για να επαναφέρουν τον Παναιτωλικό στη Super League.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κούσα:

Τι δεν πρέπει να επαναληφθεί φέτος για να μην υπάρξει ξανά η περσινή κακή εικόνα;

«Σε αυτήν την ερώτηση δεν μπορώ να απαντήσω ακριβώς, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα όποια λάθη κάναμε όλοι μαζί. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και να προσπαθήσουμε να έχουμε νίκες μέσα στο γήπεδο. Η μεγαλύτερη ευθύνη βέβαια βαραίνει τους παίκτες και έτσι πρέπει να είναι πάντα».

Πώς κρίνεις τη μέχρι τώρα προετοιμασία;

«Έχουμε κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία. Ο προπονητής είναι πάρα πολύ καλός με πολλή υπομονή. Ήδη έχουμε φτάσει τους δύο μήνες προετοιμασίας και αυτό είναι πάρα πολύ καλό, δεδομένου ότι είμαστε μια νέα ομάδα και έχουμε περάσει πολύ καιρό μαζί οι παίκτες».

Πόσο εφικτός είναι ο στόχος της ανόδου;

«Συγκριτικά με την πρώτη χρονιά που ήρθα στον Παναιτωλικό, θεωρώ ότι φέτος είναι πιο δύσκολη η άνοδος, γιατί πολλοί παίκτες από τη Super League έχουν πάει σε ομάδες της Football League, άρα θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός».

Ποιες άλλες ομάδες θεωρείς φαβορί για την άνοδο;

«Από τη μέχρι τώρα εικόνα που έχουμε από τα φιλικά, αλλά και από όσα διαβάζουμε στον Τύπο, πιστεύω ότι πολύ καλές ομάδες είναι αυτές των Σερρών, του Εργοτέλη και της Δράμας.

Τι μέτρησε και αποφάσισες να επιστρέψεις , όντας μάλιστα ο πρώτος…

«Περνάω πολύ καλά στο Αγρίνιο, ενώ παράλληλα είχα και μια πολύ καλή πρόταση από τον πρόεδρο. Δεν είμαι και άνθρωπος που του αρέσει να αλλάζει τις ομάδες. Προτιμώ να είμαι σταθερός».

Ζεις αρκετά χρόνια εδώ; Πώς είναι η ζωή σου στο Αγρίνιο;

«Περνάω πολύ όμορφα εδώ, όπως ανέφερα και πριν. Δε μου αρέσει να αλλάζω συνέχεια πόλεις και να πρέπει να προσαρμοστώ σε νέες συνθήκες».

Τι θα ήθελες να πεις στους φιλάθλους;

«Προσωπικά, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό, τι καλύτερο για να φέρουμε την ομάδα εκεί που βρισκόταν και πέρυσι και εκεί που της αξίζει να βρίσκεται».

Πηγή : www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου