Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Καραγεωργίου: «Ας ξεκινήσουμε επιτέλους»

Καραγεωργίου: «Ας ξεκινήσουμε επιτέλους»

Αγανακτισμένος από τις πολλές αναβολές έναρξης της Football League ο προπονητής του Παναιτωλικού, Νίκος Καραγεωργίου.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου μετά την ήττα (1-0) από τον Πανσερραϊκό υπογράμμισε ότι το πρωτάθλημα έχει χάσει την αξιοπιστία του και σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «serressport» είπε:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι με μια ομάδα καλή, δυναμική, που θα διεκδικήσει την άνοδο. Το πιστεύω. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις αλλά δε καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Το γκολ είναι η ουσία. Αν δε μπει αυτό ότι και να λες δε μετράει. Στο δεύτερο ημίχρονο κλείστηκε λίγο περισσότερο ο Πανσερραϊκός, πήρε τη νίκη αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Σημασία έχει ότι οι παίκτες μπήκαν σε ρυθμούς πρωταθλήματος και ελπίζω η επόμενη Κυριακή να είναι... επίσημη».

Για την καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος:

«Με αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα δε ξέρουμε τι να κάνουμε. Κάνουμε τους παίκτες μας 3 μήνες προετοιμασία. Να ρίξουμε κορόνα γράμματα να δούμε τι θα γίνει; Και όλα αυτά γιατί κάποιοι θέλουν να επωφεληθούν πάλι και πάντα με αυτό τον τρόπο που λειτουργεί η Ελλάδα. Εάν δικαιούνται να μπουν, να έρθουν, αν όχι όμως... την αξιοπιστία την έχουμε χάσει. Να αρχίσει όμως το πρωτάθλημα επιτέλους, να έχουν και οι παίκτες ένα κίνητρο. Θα μπούμε στη διαδικασία να παίζουν τα παιδιά Τετάρτη-Κυριακή αλλά τι να κάνουμε. Έχουμε και παίκτες που ακόμη δεν είναι 100% έτοιμοι, θα παλέψουμε».

Για τον κόσμο:

«Σήμερα ήρθα σε ένα γήπεδο που όποτε ερχόμουν ήταν γεμάτο και σήμερα είχε 100 άτομα. Που; Σε μια πόλη ποδοσφαιρομάνα που έχει βγάλει μεγάλους παίκτες, με ένα όμορφο γήπεδο και ένα ωραίο περιβάλλον. Ο κόσμος απογοητεύετε με αυτά που συμβαίνουν».

Πηγή : www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου