Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

«Βόμβα» από Καλλονή!



O Παναιτωλικός είπε... όχι στο «δώρο» του Αναστασιάδη, ο Φαβάλι... πέταξε στα σκουπίδια το πέναλτι και η Καλλονή έφυγε νικήτρια (1-0) από το Αγρίνιο κάνοντας το... μπαμ στην πρεμιέρα!

Μία τεράστια νίκη κατάφερε να πετύχει η ομάδα της Κσαλλονής, που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησε στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού, δείχνοντας έτοιμη να συνεχίσει την περσινή πολύ καλή πορεία της.

Οι φιλοξενούμενου έστειλαν προειδοποιητικό μήνυμα στο 18' όταν ο Κώτσιος έστειλε σε μακρινό σουτ την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τακίδη.

Αυτό όμως δεν έγινε μάθημα για τους γηπεδούχους που ήταν φλύαροι, ενώ έχασαν και τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 77' με τον Φαβάλι να εκτελεί πέναλτι και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Το πέναλτι κέρδισε ο Καμαρά, όταν τον ανέτρεψε ένας πρώην «Αγρινιώτης» ο Αναστασιάδης!

Η τιμωρία για την ομάδα από το Αγρίνιο ήρθε από τον Μανούσο, που πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο δίχτυα του Παναιτωλικού, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Μπακάκης, Κούσας, Ακουάρο, Γκόλιας, Μητρόπουλος, Σφακιανάκης (82' Πασάς), Μύγας (56' Δάρλας), Φαβάλι, Καμαρά, Ντιμπαλά (56' Κουτσοσπύρος).

ΑΕΛ Καλλονής (Τίμος Καβακάς): Μάππας, Σερφά, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης (80' Τραορέ), Κώτσιος, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο, Μανούσος (90+1' Γάλας), Γκονζάλες, Λεοζίνιο (83' Χατζόπουλος), Καζάκης.

Πηγή : www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου