Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Πανσερραϊκός την νίκη, Παναιτωλικός τις εντυπώσεις


Πολύ σημαντική νίκη γοήτρου πήρε η ομάδα του Πανσερραϊκού, που φιλοξένησε τον Παναιτωλικό σε φιλική αναμέτρηση και επικράτησε με 1-0. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι, Μπανγκουρά ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης.

Ο Πανσερραϊκός ήταν ο νικητής στην φιλική αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, που αν και καλύτερος δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με σκορ 1-0.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 18' ο Μπαγκουρά μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Βούλγαρου Γιορντάν Τοντόροφ.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως ήταν αυτοί που κέρδισαν τις εντυπώσεις, καθώς είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν κάτι καλύτερο από το ματς.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Λουσινί, Κιάσσος (83' Κασέρης), Τσαούσης (79' Καψάλης), Μπριλάκης, Καρακώστας (21' λ.τ. Καρασαλίδης), Σιάκκας, Ανάκογλου (79' Τσιμίκας), Ράνιτς (74' Γιαννόπουλος), Τοντόροφ (64' Μπονέρης), Κόντος (74' Γκουγκουλιάς), Μπανγκουρά (83΄ Τσούτσης).

Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Μπακάκης (58' Κουτσοσπύρος), Γκόλιας, Ακουάρο, Ιωάννου, Κούσας, Μητρόπουλος, Μύγας (69' Γιάνεφ), Δάρλας (46' Κουτρουμάνος), Καμαρά (46' Ντιμπαλά), Φαβάλι (83' Πασάς).

Πηγή : www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου