Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

«Δεν ζητάμε κανένα εξιλαστήριο θύμα»

«Δεν ζητάμε κανένα εξιλαστήριο θύμα»

Ανακοίνωση – απάντηση στους υπαινιγμούς της Ξάνθης περί «εξιλαστήριου θύματος» εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός, τονίζοντας πως το βίντεο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των «καναρινιών» με τις «κατάφωρες αδικίες εις βάρος τους», δεν έχει καμία σχέση με τη σαββατιάτικη (03/03) αναμέτρηση των δυο ομάδων στα Πηγάδια.

«Τη χρονική στιγμή της δημοσιοποίησης της αδικίας που νιώθουμε, την καθορίζει η ίδια η αδικία. Όχι τρίτοι», τονίζουν χαρακτηριστικά οι Αγρινιώτες, κάνοντας παράλληλα λόγο για «πρεμούρα των Ακριτών να εντοπίσουν μουρμούρες, κραξίματα και αποπροσανατολισμούς μηχανισμούς», μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

«Η συμπαθής ακριτική ομάδα, στη πρεμούρα της να εντοπίσει «μουρμούρες», «κραξίματα» και αποπροσανατολιστικούς μηχανισμούς σε άλλες πόλεις, προφανώς δεν πρόσεξε ότι στο video που δώσαμε στη δημοσιότητα περιλαμβάνονται κατάφωρες αδικίες σε βάρος της ομάδας μας και αλλοιώσεις αποτελεσμάτων σε αγώνες που ήδη έχουν γίνει, χωρίς να αναφερόμαστε –υποθετικά- στο τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον.

Στο Video υπάρχουν οι αποδείξεις ότι η ομάδα μας αποτελεί ΘΥΜΑ των λαθών αυτών, σε έξι από τα επτά παιχνίδια του β’ γύρου. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι ζητάμε ή επιδιώκουμε να γίνει εκείνη ή άλλη ομάδα «εξιλαστήριο θύμα». Ελπίζουμε ότι ο καθένας κατανοεί, πως δεν μπορούμε άλλο να σιωπούμε και ν’ αποτελούμε ΜΟΝΙΜΟ ΘΥΜΑ.

Τη χρονική στιγμή της δημοσιοποίησης της αδικίας που νιώθουμε, την καθορίζει η ίδια η αδικία. Όχι τρίτοι».

Πηγή : www.onsports.gr

«Δεν πρόκειται η Ξάνθη να γίνει το εξιλαστήριο θύμα»

«Δεν πρόκειται η Ξάνθη να γίνει το εξιλαστήριο θύμα»

Κάθε άλλο παρά τυχαίο θεωρούν στην Ξάνθη το τάιμινγκ που επέλεξαν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού να εκφράσουν τα παράπονά τους για τη διαιτησία και μέσω ανακοίνωσή τους καθιστούν σαφές πως δεν πρόκειται να γίνουν αυτοί το εξιλαστήριο θύμα που ζητούν οι Αγρινιώτες!

Τα «καναρίνια» ανήρτησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τους βίντεο με φάσεις στις οποίες υποστηρίζουν πως έχουν αδικηθεί κατάφωρα, ωστόσο το γεγονός ότι αυτό έγινε λίγες μέρες πριν ταξιδέψουν στην Ξάνθη για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Super League, ώθησε τους Ακρίτες να εκδώσουν σχετική ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για προσπάθεια αποπροσανατολισμού εις βάρος τους, ενώ παράλληλα αφήνουν υπόνοιες και για προετοιμασία… εδάφους ενόψει της σαββατιάτικης (03/03) αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της SKODA Ξάνθη:

«Επειδή τα κραξίματα του κόσμου και η μουρμούρα παίρνουν και δίνουν σε μια πολύ συμπαθητική πόλη της Ελλάδος, επειδή ο αποπροσανατολισμός είναι και αυτό ένα στοιχείο άμυνας, ένα είναι σίγουρο:

Η SKODA ΞΑΝΘΗ, ομάδα που κατάφωρα έχει αδικηθεί από διαιτησίες αλλά έχει «σιγήσει» με την οποιαδήποτε μορφή ανακοίνωσης ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να είναι το εξιλαστήριο θύμα, που ζητά άμεσα ή έμμεσα συμπαθής ομάδα της Superleague».

Πηγή : www.onsports.gr

Τσεκάρει Ντούλε Τζόνσον η Λιντς

Τσεκάρει Ντούλε Τζόνσον η Λιντς

Τράιαλς στην Λιντς Γιουνάιτεντ περνάει τις τελευταίες ημέρες ένας παλιός γνώριμος του Παναιτωλικού με το λόγο για τον Ντούλε Τζόνσον.

Ο Λιβεριανός μέσος βρίσκεται στο… μικροσκόπιο της αγγλικής ομάδας (συμμετέχει στην Τσάμπιονσιπ την φετινή σεζόν) και μάλιστα έβαλε γερή... υποθήκη για την υπογραφή συμβολαίου, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στο φιλικό τεστ με την Μίντλεσμπρο.

Ο Τζόνσον παραμένει χωρίς ομάδα έπειτα από το πρόωρο τέλος της συνεργασίας του τον περασμένο Οκτώβρη με την Ντε Γκράαφσαπ στην Ολλανδία.

Ο 27χρονος παίκτης αγωνίστηκε με την φανέλα του Παναιτωλικού την σεζόν 2010-11, μετρώντας μόλις τέσσερις συμμετοχές, χωρίς να... κεφαλοποιήσει στο γήπεδο το μεγάλο θόρυβο που προκάλεσε η μεταγραφή του στην ομάδα του Αγρινίου.

Πηγή : www.onsports.gr

Λάθη που πληρώνουμε…

Λάθη που πληρώνουμε…

Ο Παναιτωλικός έχει πληρώσει ακριβά τα σοβαρά λάθη που έχουν γίνει σε βάρος του. Και δεν αναφερόμαστε σε... απλά λάθη. Αλλά σ' εκείνα που καθορίζουν αποτέλεσμα. Για άκυρα γκολ που μέτρησαν σε βάρος μας. Για κανονικά γκολ που δεν κατακυρώθηκαν υπέρ μας. Για πέναλτι που δεν καταλογίστηκαν.

Δεν αναζητούμε δικαιολογίες, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, όπου κάθε βαθμός είναι πολύτιμος, πληρώνουμε πολύ ακριβά αυτά τα (συνεχόμενα) λάθη.

Στα έξι από τα επτά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα μας στον β' γύρο του πρωταθλήματος, έγιναν σοβαρότατα λάθη σε βάρος της. Λάθη που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα των αγώνων και μας στέρησαν πολύτιμους βαθμούς.

Η εικόνα αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα!


Πηγή : www.panetolikos.gr

Ίωση ο Χαριστέας στον Παναιτωλικό

Ίωση ο Χαριστέας στον Παναιτωλικό

Απών από την προπόνηση του Παναιτωλικού την Τετάρτη (29/02) ήταν ο Άγγελος Χαριστέας.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός απουσίασε από την προπόνηση, καθως ταλαιπωρείται από ίωση.

Από εκεί και πέρα, οι Μπλάζιτς και Κουτρομάνος ακολούθησαν θεραπεία, ενώ ο Εντζενγκουέλε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Όσον αφορά στην προπόνηση, αυτή περιελάμβανε παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς χώρους.

Οι προπονήσεις του Παναιτωλικού θα συνεχιστούν την Πέμπτη (01/03) στις 10:00 στο Emileon SportCenter.

Πηγή : www.onsports.gr

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Επιστροφή με τα γνωστά προβλήματα για Παναιτωλικό

Επιστροφή με τα γνωστά προβλήματα για Παναιτωλικό

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αγρινίου επέστρεψαν στις προπονήσεις κι ο Τάκης Λεμονής είχε να αντιμετωπίσει εκ νέου αγωνιστικά προβλήματα, όπως και πριν το ρεπό της Καθαράς Δευτέρας.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τους Κουτρομάνο, Εντζενγκουέλε και Μπλάζιτς να υποβάλλονται σε θεραπεία έτσι ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματα των τραυματισμών τους ενώ ατομικά γυμνάστηκαν για ακόμα μια φορά οι Βιντάλ και Ζέρης. Η επόμενη προπόνηση της ομάδας του Παναιτωλικού θα γίνει το πρωί (11:00) της Τετάρτης (29/02), στο EMILEON Sport Center.

Πηγή : www.onsports.gr

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Αιματολογικές εξετάσεις στον Παναιτωλικό


Σε αιματολογικές εξετάσεις υποβλήθηκαν οι παίκτες του Παναιτωλικού, ώστε να δει την κατάστασή τους ο Τάκης Λεμονής. Από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία ενόψει Ξάνθης.

Ημέρα ξεκούρασης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, ωστόσο υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις. Αυτό διότι ο Τάκης Λεμονής ήθελε να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται, αφού δεν υπήρχε δράση το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Έτσι, οι Αγρινιώτες θα ξεκινήσουν από αύριο την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με τη Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια, όπου θα επιχειρήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να εξακολουθεί να ελπίζει στην παραμονή στη Σούπερ Λιγκ.

Πηγή : www.gazzetta.gr

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Με τα… γνωστά προβλήματα ο Παναιτωλικός

Με τα… γνωστά προβλήματα ο Παναιτωλικός

Με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Κυριακή (26/2) η προετοιμασία του Παναιτωλικού.

Οι Αγρινιώτες γυμνάστηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας «Emileon» με τον Τάκη Λεμονή να βλέπει τους Μπλάζιτς, Εντζενγκουέλε και Κουτρομάνο να «απουσιάζουν» από το κανονικό πρόγραμμα, ακολουθώντας το πρόγραμμα αποθεραπείας τους.

Αντίθετα, οι Ονουάτσι, Άντι, Βιντάλ, Μπράντι και Ζέρης προπονήθηκαν κανονικά για δεύτερη συνεχόμενη μέρα. Τα «καναρίνια» θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν την Καθαρά Δευτέρα (27/2) και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της Τρίτης (28/2).

Πηγή : www.onsports.gr

Δόθηκαν εξηγήσεις ανάμεσα σε Χαριστέα και φιλάθλους

Δόθηκαν εξηγήσεις ανάμεσα σε Χαριστέα και φιλάθλους

Προς εκτόνωση φαίνεται ότι οδεύει η κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον Άγγελο Χαριστέα και τους φιλάθλους του Παναιτωλικού.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός είχε συνάντηση με τους οπαδούς της ομάδας του Αγρινίου και μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν, όλα δείχνουν ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών ομαλοποιούνται.

Ο Χαριστέας φέρεται να είχε μιλήσει με υποτιμητικά λόγια για το Αγρίνιο, κάτι που δεν άρεσε στους φιλάθλους του Παναιτωλικού, οι οποίοι από τότε τον είχαν στην... μπούκα.

Ωστόσο, μετά από την κουβέντα που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές και η οποία αφορούσε ότι είχε γίνει κατά το παρελθόν, όλα δείχνουν ότι το θέμα έληξε.

Πηγή : www.onsports.gr

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Επιτέλους νίκη για Παναιτωλικό! (photos)

Επιτέλους νίκη για Παναιτωλικό! (photos)

Ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα προκειμένου να βγάλει τον Παναιτωλικό από το αγωνιστικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει, είχε το Σάββατο (25/2) ο Τάκης Λεμονής, στη φιλική νίκη των «καναρινιών» επί του Οδυσσέα Νυδρίου με 2-0.

Οι Αγρινιώτες «φλερτάρουν» επικίνδυνα με τον υποβιβασμό καθώς αγνοούν τη χαρά της νίκης μέσα στο 2012 (!) και ο Έλληνας τεχνικός καλείται να βάλει… φρένο στην κατηφόρα. Το φιλικό με τον Οδυσσέα έτσι, όχι μόνο αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για… πειράματα, αλλά διατήρησε τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού σε αγωνιστικούς ρυθμούς, από τη στιγμή που αναβλήθηκε η 23η αγωνιστική.

Για την... ιστορία, το σκορ άνοιξε στο 18΄ ο Καραμαλίκης με διαγώνιο σουτ, για να «γράψει» το τελικό 2-0 κάνοντας του… κεφαλιού του, μετά από σέντρα του Ακαλέ, ο Χαριστέας στο 50΄, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Λεμονής χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Στο αʼ ημίχρονο αγωνίστηκαν: Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Κούσας, Ντολεζάι, Πασάς, Μουμίν, Ρότσα, Φερνάντες, Μεταξούλης, Ακαλέ, Καραμαλίκης, για να πάρουν… σκυτάλη στο δεύτερο οι: Τσενάμο, Σιόντης, Σμίλτος, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μητρόπουλος, Μπελεβώνης, Θεοδωρίδης, Ακαλέ (60ʼ Καπνόπουλος), Μπουμάλ, Χαριστέας.

Τα ευχάριστα ωστόσο για τον Λεμονή ήρθαν από το μέτωπο των… λαβωμένων καθώς στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, έσβησε από το απουσιολόγιό του τους Ονουάτσι, Άντι, Βιντάλ, Μπράντι και Ζέρη, περιμένοντας έτσι πλέον μόνο τους Μπλάζιτς, Ετζενγκέλε και Κουτρομάνο (συνέχισαν τη θεραπεία τους) να επιστρέψουν στη φαρέτρα του.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Κυριακής (11:00) στο «EMILEON SportCenter».

Για τον Οδυσσέα τέλος αγωνίστηκαν οι: Μπάμπης, Σκαμνέλος, Βρακατσέλης, Ψαρρόπουλος, Κτενάς, Μηνάς, Ματούλας, Δήμας, Γαζής Σ., Ντέτσικας, Καλογέρης, ενώ πέρασαν αλλαγή οι: Παίδαρος, Φράγκος, Γαζής Ν., Καββαδάς Σ., Σαζικασβίλι και Βακουφτσής.

  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  •  
Πηγή : www.onsports.gr

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Πολλές απουσίες στον Παναιτωλικό

Πολλές απουσίες στον Παναιτωλικό

Με… προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναιτωλικού, καθώς στην προπόνηση της Παρασκευής (24/2) δεν πήραν μέρος οι Κουτρουμάνος, Μπλάζιτς και Άντι.

Ο πρώτος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στο γόνατό του, ενώ ο δυναμικός τερματοφύλακας για τρίτη συνεχόμενη μέρα δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης.

Παράλληλα, ο Τάκης Λεμονής είδε τους Εντζεγκουέλε, Βιντάλ και Ζέρη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Ονουάτσι και Μπράντι ακολούθησαν το πρώτο μέρος της ομάδας και στη συνέχεια προπονήθηκαν ατομικά.

Το Σάββατο (25/2) ο Έλληνας προπονητής θα έχει την ευκαιρία να δει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του, καθώς στις 13:00 «κεκλεισμένων των θυρών» ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει τον Οδυσσέα Νυδρίου.

Πηγή : www.onsports.gr

Εκτός Εθνικής Χαριστέας και Θεοδωρίδης

Εκτός Εθνικής Χαριστέας και Θεοδωρίδης

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντος Σάντος, δεν πήρε τον Άγγελο Χαριστέα και Γιώργο Θεοδωρίδη στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το φιλικό (29/02, 18:00) με το Βέλγιο στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Την αποστολή της «γαλανόλευκης» απαρτίζουν οι : Τζόρβας, Καρνέζης, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Σπυρόπουλος, Μανιάτης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Φωτάκης, Μάκος, Φορτούνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Λυμπερόπουλος, Αθανασιάδης, Φετφατζίδης και Χριστοδουλόπουλος. 

Σε αντίθεση με την προηγούμενη αποστολή (για το φιλικό με τη Ρουμανία στις 15 Νοεμβρίου) έμειναν εκτός οι : Χαλκιάς, Καπίνο, Γιαννούλης, Μαλεζάς, Θεοδωρίδης, Τζιόλης, Κονέ, Χαριστέας και Μήτρογλου.

Πηγή : www.panaitolikos1926.gr

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Αισιοδοξία για Μπλάζιτς


Εκτός έμεινε και απ' τη σημειρνή προπόνηση ο Σρένταντ Μπλάζιτς στον Παναιτωλικό, υπάρχει ωστόσο η αισιοδοξία ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Ο Μαυροβούνιος τερματοφύλακας είχε εγκαταλείψει τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας του, μετά από ένα τραυματισμό στο γόνατο. Οι εξετάσεις ωστόσο στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερα ανησυχητικό, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι θα μπορούσε από σήμερα ο 29χροος πορτιέρο να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και γι' αυτό το λόγο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν την προετοιμασία τους για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας τους και οι Θεοδωρίδης, Εντζεγκουέλε, καθώ επίσης επίσης και ο νεαρός αμυντικός Ζέρης. Πιο ευχάριστα αντίθετα είναι τα νέα για τους Ονουάτσι και Μπράντι, αφού μπορεί να μην κατάφεραν να βγάλουν όλη την προπόνηση των Αγρινιωτών μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, πραγματοίησαν ωστόσο ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος και πολύ σύντομα θα είναι ετοιμοπόλεμοι κια στη διάθεση του Τάκη Λεμονή για το ματς της Ξάνθης.

Από 'κει και πέρα, η σημερινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας σε μικρούς χώρους, ενώ η επόμενη έχει οριστεί γι' αύριο το πρωί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο EΜΙLEON.

Πηγή : www.gazzetta.gr

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Μπελεβώνης: «Είναι μύθος ότι επιβάλλω παίκτες»!


Είναι στο… μάτι του κυκλώνα λόγω της κακής αγωνιστικής εικόνας του Παναιτωλικού! Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μάκης Μπελεβώνης «υπερασπίστηκε» τον εαυτό του, ανοίγοντας τα χαρτιά για πολλά θέματα που αφορούν την ομάδα!

O κ. Μπελεβώνης, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΓΡΙΝΙΟ 9.37 και στην εκπομπή ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ με τους Γιάννη Τσιρώνη και Μπάμπη Τσιρώνη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη που παραχώρησε έχουν ως εξής:

Για το αν περίμενε την σημερινή βαθμολογική θέση της ομάδας: «Κανείς από τους φιλάθλους του Πανιατωλικού και κανένας Έλληνας φίλαθλος δεν περίμεναν. Τα Χριστούγεννα είχαμε μια καλή συγκομιδή βαθμών με λιγότερα παιχνίδια που τα θεωρούσαμε εύκολα. Όλοι πιστεύαμε ότι η ομάδα θα είχε εξασφαλίσει την παραμονή της και θα κοιτούσαμε πιο ψηλά».

Για το τι έφταιξε: «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν κανόνες να πεις αυτό φταίει κι αυτό είναι. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Παίξαμε 10 ματς με 10 παίκτες και αυτό είναι ευθύνη της ομάδας και σε 2 ματς στην Τρίπολη και με τον Λεβαδειακό με παίκτη λιγότερο λόγω τραυματισμών. Είχαμε τραυματίες παίκτες σε πολλά ματς και διαιτησίες που μας στέρησαν βαθμούς όπως στα ματς με την Τρίπολη, την Κέρκυρα και το πέναλτι με τον Λεβαδειακό. Οι πέντε βαθμούς δεν θα μας έκαναν να κοιτάμε προς τα κάτω αλλά προς τα πάνω. Μετά τα άσχημα αποτελέσματα στα τελευταία ματς έχουμε πλέον και κακή ψυχολογία. Δεν είναι πάντως δικαιολογία μόνο η διαιτησία καθώς θεωρούσαμε ότι η ομάδα θα μπορούσε να ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα».

Για το πώς αντέδρασε η ΠΑΕ στις κακές διαιτησίες: «Είχαμε στείλει και επιστολή στον κύριο Βασσάρα και σε άλλους ανθρώπους της διαιτησίας. Άλλοι δεν μπήκαν καν στον κόπο να μας απαντήσουν κι άλλοι μας έδωσαν αστείες δικαιολογίες. Λένε να έχουμε κάποιον που να μπορεί να φοβίζει ή να επηρεάζει τους διαιτητές. Εμείς δεν θέλουμε τέτοιο ποδόσφαιρο».

Για το αν οι παίκτες νιώθουν… δημόσιοι υπάλληλοι: «Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Ήταν καθοριστικά ματς που η ομάδα δεν ήταν όπως την περιμέναμε. Πιθανώς να μην ήταν σε καλή μέρα ή να μην πέρασαν την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία ήταν. Όλοι προσπαθούν με τον καλύτερο τρόπο. Εκτιμούν τις συνθήκες που έχουν βρει στον Παναιτωλικό και την συνέπεια που έχει απέναντι τους. Εμείς σαν διοίκηση με την σύμφωνη γνώμη των προπονητών δώσαμε ένα ρόστερ που θα μπορούσε να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Επιλέξαμε έμπειρους προπονητές και είμαστε κοντά τους. Περιμένουμε από όλη αυτή την προσπάθεια τα αποτελέσματα».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού: «Κάθε φορά τελειώνοντας ένα πρωτάθλημα είναι σίγουρο ότι το ρόστερ αλλάζει. Από κάποιους περίμενες περισσότερα και το δεν το έδωσαν, άλλοι δίνουν και το παραπάνω. Παντού γίνεται αυτό. Επειδή γίνεται μια επίθεση προς το πρόσωπο μου θέλω να πω κάτι. Ποτέ δεν υπήρξα στην ομάδα σκάουτερ και ποτέ τεχνικός διευθυντής. Όλες οι μεταγραφές είναι με προτάσεις προπονητών. Ποτέ δεν έγινε μια της διοίκησης χωρίς την γνώμη του προπονητή και όποιος το πει θα είναι ψεύτης. Κάποιοι θέλουν να με ονομάζουν αρχισκάουτερ και να λένε ότι φέρνω ή διώχνω παίκτες δημιουργώντας μια στοχοποίηση. Δεν υπάρχει μεταγραφή που πήγαμε στον προπονητή και του είπαμε θα πάρεις αυτό τον παίκτη. Αντίθετα σε πολλές περιπτώσεις αν και διαφωνούσαμε δεχτήκαμε προτάσεις των προπονητών. Καμία μα καμία μεταγραφή δεν παρουσιάσαμε παίκτες, εκτός από περιπτώσεις που αυτόματα συμφωνούν όλοι με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας».

Στο σημείο αυτό ο κ. Μπελεβώνης ανέλυσε μία προς μια τις καλοκαιρινές μεταγραφές του Παναιτωλικού ξεκαθαρίζοντας ότι όλες (ίσως με εξαίρεση τον Άντι που όμως… άναψε πράσινο ο προπονητής) ήταν επιλογές του Μπάμπη Τεννέ.

Για όσα καταλογίζονται περί καθυστέρησης στον σχεδιασμό: «Αυτή η καθυστέρηση δεν δημιούργησε πρόβλημα στην ομάδα. Τα Χριστούγεννα είχαμε 16 βαθμούς που έδειχναν άνετη παραμονή. Όπως κι αν έχει αυτός ο κακός προγραμματισμός που μας χρεώναμε δεν ζημίωσε την ομάδα. Ήμασταν πλήρης σε όλες τις θέσεις. Και την επίθεση και ο Καμαρά είναι αξίας και ο Μπαμόγκο που είναι κρίμα που δεν έπαιξε, ο Χαριστέας όνομα, ο Μπουμάλ που περιμέναμε ότι θα έκανε ένα καλό πρωτάθλημα. O ίδιος ο προπονητής ο Μπάμπης Τεννές δεν πίστευε ότι θα είχαμε πρόβλημα παραμονής. Για πιο ψηλά κοιτάγαμε έστω κι αν δεν το λέγαμε. Είχαμε στόχο την πρώτη επαρχιακή ομάδα. Υπάρχει ρόστερ που όλοι οι προπονητές και οι δικοί μας και οι αντίπαλοι παραδέχονται ότι είναι για πιο ψηλά».

Για το αν μπορεί ο Παναιτωλικός να σωθεί: «Έτσι όπως τα καταφέραμε δυσκόλεψε η κατάσταση. Αυτό που είπαμε στους παίκτες είναι ότι πιστεύουμε στις δυνατότητες των παικτών και είναι σημαντικό ότι το πιστεύει κι ο προπονητής. Μέχρι να ξεκαθαρίσουν και μαθηματικά τα πράγματα εμείς θα το παλέψουμε». 

Για τα όσα ακούγονται για τις κλίκες στα αποδυτήρια: «Και σε αυτό έχει περάσει μια υπερβολή από τα δημοσιεύματα που τα πέρασαν στον κόσμο. Αυτοί που έγραφαν για τα… κουμπαράκια. Μέχρι και για πρόβλημα στις σχέσεις Χαριστέα Θεοδωρίδη έγραφαν. Πάντα υπάρχουν προβλήματα και μικροπαρέες στα αποδυτήρια αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα για την εικόνα της ομάδας». 

Για το... παρασκήνιο: «Ακούγονταν παλιά, ακούγεται ακόμη και σήμερα να μας λένε «μα πως θέλετε να σωθείτε αν δεν είστε πάνω στο τάδε άρμα». Δεν το ακούτε αυτό; Το λένε συνέχεια. Εμείς όμως αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά το ποδόσφαιρο. Δεν ονειρευόμαστε έτσι τον Παναιτωλικό καλώς ή κακώς».

Για τα όσα του καταμαρτυρούν για τις σχέσεις με προπονητές: «Τα 7 χρόνια δεν έχω επιβάλει ούτε ένα ποδοσφαιριστή, ούτε ένα προπονητή. Δεν έχω κάνει καμία παρέμβαση σε προπονητή πέρα από την κουβέντα που κάνουμε μετά από αγώνες. Είμαι πάντα δίπλα στους προπονητές. Δεν έχω μάθει την ενδεκάδα ποτέ πριν από τον πρώτο φίλαθλο που είναι στο γήπεδο. Ποτέ δεν έχω πει κακή κουβέντα για ένα προπονητή έστω κι αν δεν είχαμε τα αποτελέσματα. Είναι μύθος ότι επιβάλλω παίκτες. Πείτε μου έναν προπονητή που έφυγε και δεν ευχαρίστησε για την συνεργασία. Ποτέ δεν υπήρξε μομφή από προπονητή ότι κάνουμε παρέμβαση στο έργο του».

Για τα… περί αυλής Κωστούλα: «Ο πρόεδρος έχει αρκετή έντονη προσωπικότητα και έχουμε πάρει μαθήματα όσοι βρεθήκαμε κοντά του. Έχει διώξει πολλούς στο παρελθόν που δεν του έκαναν. Οπότε δεν το κάνει τώρα από χάρη ότι είμαστε εκεί. Το συγκεκριμένο άνθρωπο που με εμπιστεύτηκε με ειλικρίνεια δεν μπορώ να τον πουλήσω ποτέ. Πολλές φορές κρύβουμε και γεγονότα για να μην τον επηρεάζουν. Ίσως κάποιοι ενοχλούνται και με την καλή φιλία που έχουμε με τον πρόεδρο. Αν αυτό είναι κακό κατηγορήστε μας. Τις ευθύνες όπως μου τις αποδίδουν δεν τις δέχομαι. Έχω μάθει να μην φεύγω από τις μάχες, αλλά επειδή έγινε έτσι είπα ότι μπορώ να φύγω αν χρειάζεται. Δυστυχώς ο κόσμος δεν πρόκειται να αλλάξει την γνώμη για το πρόσωπο μου και γι’ αυτό θεώρησα ότι πρέπει να το κάνω και να υποβάλλω την παραίτηση. Αλλά από την άλλη δεν θα μπορούσα να προδώσω τον πρόεδρο».

Για τις αποδοκιμασίες προς τον Χαριστέα: «Ίσως από κάποιους να υπάρχει και σχέδιο στοχοποίησης. Δείτε για παράδειγμα τον απίθανο δημοσιογράφο τον Γιώργο Παπαϊωάννου που γράφει συνεχώς ότι η αποτυχία έχει όνομα. Και στα φόρουμ με τις κουκούλες που δεν γράφουν με το όνομα τους που λένε ότι αυτοί φταίνε. Έτσι συμβαίνει και με τον Άγγελο που λένε έχει κάνει κλίκα. Ίσως και με ένα διάστημα κακής απόδοσης να γίνονται όλα αυτά. Το παιδί προσπαθεί και είναι τιμή για την πόλη που φόρεσε την φανέλα του Παναιτωλικού. Την πόλη μας την έχει διαφημίσει με τα λόγια του σε πολύ κόσμο σε Ελλάδα και εξωτερικό και το λέω για την πρόσφατη συνέντευξη που απομονώθηκαν κάποια πράγματα. Τον Άγγελο τον στηρίζουμε και όλα τα παιδιά που προσπαθούν. Στο τέλος θα κρίνουμε από τα αποτελέσματα την συνέχιση ή όχι της συνεργασίας. Αυτό πρέπει να γίνεται να στηρίζουμε τους ανθρώπους. Εμείς στον Παναιτωλικό είμαστε με την ομάδα. Μας αρέσουν οι επιτυχίες αλλά πρώτα είμαστε με την ομάδα. Αν κάποιοι είναι μόνο με τις επιτυχίες ας αλλάξουν ομάδα. Ακόμη και η Μπαρτσελόνα χάνει».

Για το σύνθημα της εξέδρας προς το πρόσωπο του: «Από την αστυνομία που πέρασα πολλά χρόνια είδα και νοοτροπίες μπάτσων, αλλά και παλικάρια. Δεν ξέρω γιατί οι μπάτσοι δεν μπορούν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και μπορεί ένας 14χρονος ή ένας χασάπης ή ένας ηλεκτρολόγος. Είναι κι αυτό παράξενο. Κάποιοι με τα συναισθήματα που τρέφουν για μένα έχουν καταντήσει γραφικοί»!

Για τις δηλώσεις Λεμονή ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά: «Στον Παναιτωλικό έχουν πολλές συνθήκες για να δουλέψουν όλοι επαγγελματικά και είναι στο χέρι των προπονητών να το κάνουν. Αν για παράδειγμα ένας προπονητής δεν χρησιμοποιεί το γυμναστήριο δεν είναι δικό μας θέμα. Εδώ βρίσκουν συνθήκες που σε καμία άλλη ομάδα δεν τις βρίσκουν. Αυτές ο Λεμονής τις έχει στον Παναιτωλικό και είμαστε δίπλα του». 

Για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κωστούλα: «Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα. Καλό θα ήταν να τοποθετηθεί ο ίδιος ο πρόεδρος. Είτε είμαστε μέσα στον Παναιτωλικό, είτε σαν φίλαθλοι το καλό της ομάδας μας νοιάζει. Γιατί ακούμε κι αυτό ότι δεν είμαστε Παναιτωλικοί. Φτάσαμε στην υπερβολή. Ακόμη κι από παράγοντα που έριξε την ομάδα στην Δ΄ εθνική άκουσα ότι η ομάδα χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας και στελεχών. Τι να πω;».

Για το ενδεχόμενο να παραμείνει η ομάδα στην Λίγκα επειδή άλλες δεν θα εξασφαλίσουν αδειοδότηση: «Δεν θα ήθελα ο Παναιτωλικός να μείνει με αυτό τον τρόπο. Ειλικρινά δεν θα το ήθελα αν και πιστεύω ότι δύσκολα κάποιες ομάδες θα μπορέσουν να πάρουν άδεια».

Πηγή : www.gazzetta.gr

Σηκώνει... μανίκια ο Κωστούλας στο Αγρίνιο


Προσπάθεια ανασυγκρότησης και ανύψωσης της πεσμένης ψυχολογίας της ομάδας του ξεκινάει ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, ώστε να προλάβει να... σώσει τη χρονιά.

Είναι γεγονός πως οι συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή στο Αγρίνιο δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Η ομάδα έχει ξεχάσει το... χρώμα της νίκης και όπως είναι φυσικό το ηθικό όλων στις τάξεις των «νεοφώτιστων» είναι καταβαραθρωμένο. Η τελευταία μάλιστα εντός έδρας ήττα απ' τον Λεβαδειακό, ήταν και η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, κάτι που οδήγησε τον Φώτη Κωστούλα ν' αναλάβει δράση πριν να είναι ήδη αργά.

Ο ισχυρός άνδρας των Αγρινιωτών ήρθε σε επαφή με τον τεχνικό του συλλόγου Τάκη Λεμονή, ώστε να διαμηνύσει στους παίκτες του ότι βρίσκεται δίπλα τους και τους στηρίζει. Παράλληλα ζήτησε να κλείσουν άπαντες τ' αυτιά τους σε ό,τι συμβαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αξιοσημείωτο παράλληλα ότι είχε τετ-α-τετ και με τον Άγγελο Χαριστέα, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Δεν θα πας πουθενά». Αυτό βέβαια με αφορμή τις τελευταί0ες φήμες που ήθελαν τον Έλληνα επιθετικό να έχει τάσεις... φυγής απ' το Αγρίνιο, όντας κι εκείνος δυσαρεστημένος απ' την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο.

Μία ακόμα κίνηση στην οποία σκέφτεται να προβεί ο πρόεδρος του Παναιτωλικού είναι να έρθει σε επικοινωνία με στελέχη της ΚΕΔ, ώστε να μεταφέρει τη δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του απ' τη διαιτησία. Είναι γνωστό εξάλλου ότι στο Αγρίνιο έχουν έντονα παράπονα τα σφυρίγματα των διαιτητών, γεγονός που αναμενόμενα δεν πρόκειται ν' αφήσει άπραγους τους ανθρώπους του συλλόγου.

Πηγή : www.gazzetta.gr

Πρόβλημα με Μπλάζιτς στον Παναιτωλικό

Πρόβλημα με Μπλάζιτς στον Παναιτωλικό

Ένα απρόοπτο πρόβλημα υπήρξε στην προπόνηση του Παναιτωλικού την Τετάρτη (22/02).

Ο Σρέντιαν Μπλάζιτς χτύπησε στο γόνατο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την προπόνηση. Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού θα υποβληθεί σε εξετάσεις εντός της ημέρας (22/02), έτσι ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Από εκεί και πέρα, το πρωί οι παίκτες υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις, ενώ από την προπόνηση που ακολούθησε δεν πήραν μέρος οι Κουτρομάνος, Εντζενγκουέλε, Ονουάτσι, Βιντάλ και Μπράντι, οι οποίοι έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Η επόμενη προπόνηση του Παναιτωλικού θα γίνει την Πέμπτη (23/02) στις 11:00 στο Emileon SportCenter.

Πηγή : www.onsports.gr

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Χαριστέας: «Ο Ρεχάγκελ θα σώσει την Χέρτα»

Χαριστέας: «Ο Ρεχάγκελ θα σώσει την Χέρτα»

Μπορεί ο Αγγελος Χαριστέας να περνάει δύσκολες ημέρες στο Αγρίνιο και να κρέμεται σε μια κλωστή η τύχη του Παναιτωλικού στην Super League, ωστόσο ο «Χάρι» εξέφρασε την πίστη του για την παραμονή της Χέρτα στην Μπουντεσλίγκα υπό την τεχνική καθοδήγηση του Οτο Ρεχάγκελ.

Ο διεθνής επιθετικός που συνέδεσε το όνομά του με το γαλανόλευκο έπος του 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας, μίλησε στην ιστοσελίδα svenskafans.com και δήλωσε βέβαιος πως ο «Χερ – Οτο» θα καταφέρει να κάνει για μία ακόμη φορά το θαύμα του.

«Ξέρω ότι θα σώσει την Χέρτα…» τόνισε ο «Χάρι» όταν κλήθηκε να απαντήσει εάν ο Ρεχάγκελ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον πάγκο της Χέρτα, σκιαγραφώντας εν συνεχεία το προπονητικό προφίλ του.

«Ο Ρεχάγκελ δημιούργησε μια Εθνική Ελλάδας όπου ο ένας παίκτης πάλευε για τον άλλο. Εχει μεγάλο ταλέντο να βγάζει από τους παίκτες στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Ξέρει όλα τα δυνατά και αδύνατα σημεία των ποδοσφαιριστών του…» τόνισε ο επιθετικός του Παναιτωλικού και πρόσθεσε:

«Δεν κουράζει τους παίκτες με τακτικές ενημερώσεις. Εργάζεται πολύ στο ψυχολογικό τομέα και στην ενότητα των παικτών. Ετσι καταφέραμε στην Ελλάδα να κερδίσουμε το Euro του 2004 στην Πορτογαλία, επειδή ήμασταν ομάδα με υψηλό ομαδικό πνεύμα. Ηταν έργο Ρεχάγκελ…».

Πηγή : www.onsports.gr

Κωστούλας: «Δεν θέλαμε να βάλουμε εμπόδια»

Κωστούλας: «Δεν θέλαμε να βάλουμε εμπόδια»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός υποστήριξε πως ψήφισε υπέρ της αναστολής του πρωταθλήματος έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν πρόβλημα στις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη. «Δεν θα φύγω στα δύσκολα», το μήνυμά του για την ομάδα του Αγρινίου.

 «Πρέπει να ξέρουμε πως όταν μπήκε αυτή η πρόταση από συγκεκριμένη ομάδα, περιλάμβανε αρκετά κομμάτια. Μέσα σε αυτά ήταν και το θέμα του ΟΠΑΠ», είπε αρχικά ο Φώτης Κωστούλας στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ Fm» για το πώς προέκυψε η αναστολή στη Super League.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Παράλληλα, μπήκαν κι άλλα θέματα για το νέο νόμο σύμφωνα με τα οποία θα έμπαινε τρικλοποδιά στις ομάδες που αγωνίζονται και στην Ευρώπη. Όλοι θεωρήσαμε πως έπρεπε να ψηφίσουμε για αυτή την αναστολή, για να μην επιβαρύνουμε αυτές τις ομάδες. Στην πορεία βέβαια, ο ΟΠΑΠ μας έκανε την πρόταση για τη χορηγία και το θέμα φαίνεται να λύνεται, οπότε αυτό δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα αν και έχουμε από τον Ιούνιο συζητήσεις, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα».

Όσο για το θέμα του αυτοδιοίκητου, ανέφερε: «Υπάρχει και το κομμάτι του αυτοδιοίκητου. Μέχρι χθες που μίλησα με τον γενικό διευθυντή της Super League δεν είχα καμία ενημέρωση. Ενημερώθηκα μόνο πως ήρθε η γραπτή πρόταση για το θέμα αυτό, όμως στην αυριανή συνάντηση θα αποφασίσουμε το πώς θα κινηθούμε, προγραμματίσαμε να γίνει το ΔΣ της Λίγκας και η ΓΣ για αυτό το λόγο».

Σε ερώτηση για την πορεία του Παναιτωλικού, απάντησε: «Η αλήθεια είναι πως μετά τα Χριστούγεννα δεν έχουμε ούτε ένα καλό αποτέλεσμα. Δείχναμε πως θα έχουμε μια άνετη παραμονή και θα χαιρόμασταν τα τελευταία παιχνίδια όμως τίποτα απ’ όλα αυτά δεν έγινε. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε ομάδες που θεωρούσαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και δεν κάναμε μια νίκη. Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει που οφείλεται αυτή η κατάσταση. Σίγουρα είναι πολλοί οι λόγοι. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο από το ότι θα παλέψουμε ως την τελευταία στιγμή και θα δώσουμε τα πάντα για το καλύτερο δυνατό».

Ενώ για το αν έχει κάνει σκέψεις αποχώρησης από το Αγρίνιο, τόνισε: «Το θετικό είναι πως ο κόσμος του Παναιτωλικού έχει συνδέσει τη θετική πορεία της ομάδας με το όνομά μου και υπάρχει μια ανταπόκριση. Η δική μου προσπάθεια ήταν να φτάσω την ομάδα σε ένα επίπεδο να είναι αυτοσυντήρητη και να αναλάβει κάποιος νεότερος με φρέσκες ιδέες. Πέρσι ήθελα να το κάνω όταν ανεβήκαμε, αλλά είπα να μείνω λίγο ακόμα. Έχω πει πως θα φύγω, από την πρώτη μέρα που ήρθα στο Αγρίνιο. Στόχος μου δεν ήταν να γίνω πολίτης του Αγρινίου αλλά να βοηθήσω στην οργάνωση και τη βελτίωση της ομάδας. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και θα μπορούσε κάποιος άλλος να το κάνει καλύτερα από εμένα. Η στιγμή που θα φύγω για να ασχοληθώ με τα «δικά μου» θα έρθει, το πότε θα γίνει θα το δούμε».

Τέλος, για τη διάδοχη κατάσταση σε περίπτωση που αποχωρήσει, ανέφερε: «Η προσπάθειά μου θα είναι να πέσει σε άξια και καλά χέρια ο Παναιτωλικός και δεν θα φύγω τώρα που η κατάσταση είναι δύσκολη».

Πηγή : www.onsports.gr

Λεμονής: «Πρέπει να παλέψουμε»

Λεμονής: «Πρέπει να παλέψουμε»

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο ο Τάκης Λεμονής έδωσε το σύνθημα της… ανάκαμψης στους ποδοσφαιριστές του!

«Πρέπει να το παλέψουμε. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα. Δεν θα παρατήσουμε. Σε ό,τι με αφορά δεν πρόκειται να φύγω ό,τι και αν γίνει. Θα είμαι μαζί σας μέχρι το τέλος. Όπου βγει», είπε ο Τάκης Λεμονής στους παίκτες του, σε μια προσπάθεια να τους «ντοπάρει» ψυχολογικά.

Αγωνιστικά, οι Σιόντης και Ντολεζάι τέθηκαν στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού, καθώς εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να προπονηθεί και ο Ονουάτσι. Αντίθετα, ο Εντζεγκουέλε θα παραμείνει εκτός δράσης για περίπου 15 μέρες.

Πηγή : www.onsports.gr

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΟΚ ο Θεοδωρίδης!

ΟΚ ο Θεοδωρίδης!

Μια ελαφριά διάσειση αποκόμισε ο Γιώργος Θεοδωρίδης από το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Λεβαδειακό.

Ο έμπειρος μέσος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, δεμένος σε φορείο, και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί διάσειση. Πλέον, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, ο Θεοδωρίδης επέστρεψε στο σπίτι του χωρίς να υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Πηγή : www.onsports.gr

Υπόσχεση ανάκαμψης από Λεμονή!


Παρηγοριά στον άρρωστο ή πίστη παραμονής; Όπως κι αν έχει ακόμη και μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό, ο Τάκης Λεμονής έκανε λόγο για προσπάθεια ανάκαμψης του Παναιτωλικού!

Ο προπονητής του Αγρινιώτικου συλλόγου απογοητευμένος από την ήττα που φέρνει την ομάδα του ακόμη πιο κοντά στην Football League προσπάθησε να βρει κουράγιο και να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα στις 8 αγωνιστικές που απομένουν!

«Είμαστε απογοητευμένοι. Δυστυχώς τρέχουμε ένα πολύ άσχημο σερί εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε λύση σε αυτές τις καταστάσεις» τόνισε ο Λεμονής και πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

Η κατάσταση είναι πολύ βαριά στα αποδυτήρια όμως από την άλλη έχουμε ακόμα 8 αγωνιστικές. Μέχρι το πρώτο γκολ δείχναμε ζωντανοί όμως δεν απειλούσαμε. Είχαμε 1-2 φάσεις αλλά τίποτα παραπάνω, και μετά το πρώτο γκολ ήρθε και το δεύτερο γιατί χάθηκε το καθαρό μυαλό και συγκέντρωση στο παιχνίδι.

Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει πράγματα , δεν είναι αυτό το πράγμα που βλέπουμε στο γήπεδο. Σας υπόσχομαι πως και εγώ και όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις για επανακάμψει η ομάδα».

Πηγή : www.gazzetta.gr

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 0-2

Έστησε… Κολοσσαίο παραμονής στο Αγρίνιο ο Λεβαδειακός (photos)

«Διπλό» παραμονής πανηγύρισε ο Λεβαδειακός μέσα στο Αγρίνιο, επικρατώντας και πάλι 2-0 του Παναιτωλικού, με δράστη αυτή τη φορά τον Στέφανο Ναπολεόνι.

Ο Ιταλός επιθετικός σημείωσε και τα δύο γκολ των Βοιωτών στο Αγρίνιο σε διάστημα πέντε λεπτών, στο 36’ και το 41’, από ισάριθμες ασίστ του Σουμπίνιο. Πλέον ο Λεβαδειακός βλέπει με αισιοδοξία την υπόθεση παραμονής, ενώ αντίθετα ο Παναιτωλικός παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, αγνοώντας τη νίκη εδώ και εννέα αγωνιστικές.

Με την… πλάτη στον τοίχο υποδέχτηκε ο Παναιτωλικός τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο, μη έχοντας περιθώρια για απώλειες. Γι’ αυτό οι Αγρινιώτες είχαν από την αρχή την κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να μπορούν να απειλήσουν την εστία του Κυριακίδη, ενώ οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου έβγαιναν σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς αγχωμένοι και δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, ενώ ο Λεβαδειακός πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλευόταν τα κενά που άφησε ο Παναιτωλικός στην άμυνα.

Στο πρώτο ημίωρο δεν σημειώθηκαν πολλές φάσεις, με τους Βοιωτούς να πλησιάζουν όμως πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Με την ταχύτητα των Ναπολεόνι και Σουμπίνιο, ο Λεβαδειακός γινόταν απειλητικός. Στο 36’ ο Βραζιλιάνος άσος έβγαλε σε θέση βολής τον Ιταλό επιθετικό, ο οποίος πέρασε και τον Τζενάμο, για το 0-1. Το γκολ αυτό «πάγωσε» τους γηπεδούχους, ενώ πριν προλάβουν να αντιδράσουν ο Λεβαδειακός έκανε το 0-2 με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ο Σουμπίνιο με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Ναπολεόνι σε θέση βολής κι αυτό δεν αστόχησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός αύξησε την πίεσή του για να «ξαναμπεί» στο παιχνίδι. Ο Τάκης Λεμονής έριξε στη μάχη τους Ακαλέ και Θεοδωρίδη, προκειμένου να φρεσκάρει την επίθεσή του. Ο Λεβαδειακός με το υπέρ του σκορ έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Καμαρά, Θεοδωρίδη, Χαριστέα, χωρίς ωστόσο να αγγίξουν το γκολ.

Η πίεση των «καναρινιών» συνεχίστηκε χωρίς αποτέλεσμα, ενώ ο Σουμπίνιο έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει τρία τα τέρματα των «πρασίνων» στο 82’. Στο 87’ ο Θεοδωρίδης τραυματίστηκε και βγήκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάσειση. Ο Παναιτωλικός στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, όμως το αποτέλεσμα έμεινε ως το τέλος, 2-0 υπέρ του Λεβαδειακού.

Πηγή : www.onsports.gr

«Κράξιμο» σε Χαριστέα!


Πλέον ο Άγγελος Χαριστέας είναι για τα καλά persona non grata για τους οργανωμένους του Παναιτωλικού, αφού αποδοκιμάστηκε άγρια κατά την αλλαγή του!

Το 0-2 από τον Λεβαδειακό που στην ουσία οδηγεί τον Παναιτωλικό στην Football League είναι η σταγόνα που... ξεχείλισε το ποτήρι. Έτσι όταν στο 75΄του αγώνα ο Λεμονής αντικατέστησε τον Χαριστέα, ο Έλληνας φορ αποδοκιμάστηκε άγρια από το «πέταλο» όπου βρίσκονται οι οργανωμένοι! Υπήρχαν και αυτοί πάντως στην κεντρική κερκίδα που παρά την πίκρα τους τον χειροκρότησαν.

Ο Άγγελος Χαριστέας πάντως με το που έδωσε την θέση του στον Καραμαλίκη πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια κι όχι στον πάγκο του Παναιτωλικού!

Ίσως για να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα, ίσως και γιατί ο Λεμονής τον έβγαλε μερικά λεπτά μετά από την στιγμή που εν χορώ η εξέδρα φώναζε «βγάλτον έξω οε, οε, οε»!

Πηγή : www.gazzetta.gr

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η αποστολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό

Η αποστολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό

Η αποστολή του αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό είναι: Τσενάμο, Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Μπελεβώνης, Άντι, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μητρόπουλος, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Ρότσα, Χαριστέας, Καραμαλίκης, Καμαρά, Μπουμάλ, Ακαλέ.

- Σε αγώνα για το πρωτάθλημα Κ20 η ομάδα του Παναιτωλικού νίκησε 2-1 τον Λεβαδειακό στο EMILEON SportCenter. Τα δύο γκολ της ομάδας μας σημείωσε ο Βασίλης Μεταξούλης.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Αλλαγή βοηθού στο Παναιτωλικός - Λεβαδειακός


Σε αλλαγή βοηθού διαιτητή στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Λεβαδειακό προέβη η ΚΕΔ. Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Σταθόπουλος θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Γκάγκα λόγω πένθους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΔ:

Η Κενρική Επιτροπή Διαιτησίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον διεθνή βοηθό διαιτητή Δημήτρη Γκάγκα για την απώλεια του πατέρα του. Για τον λόγο αυτό προχώρησε στην αντικατάστασή του στον αγώνα Παναιτωλικός-Λεβαδειακός, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της  Super League, όπου είχε οριστεί. Στη θέση του ορίστηκε ο βοηθός διαιτητής Παναγιώτης Σταθόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας).

Πηγή : www.gazzetta.gr

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

«Κυανοκίτρινο ποτάμι για τον Παναιτωλικό»

«Κυανοκίτρινο ποτάμι για τον Παναιτωλικό»

Κάλεσμα στους φίλους του Παναιτωλικού να γεμίσουν την Κυριακή το γήπεδο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, έκαναν οι Warriors.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας του Αγρινίου εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή τη διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τους Βοιωτούς και μεταξύ άλλων κάλεσαν τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να συμπαρασταθεί στην ομάδα του Τάκη Λεμονή που παίζει... μισή κατηγορία.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Στον αγώνα της Κυριακής θα ξαναδηλωσουμε το αυτονόητο: Εμείς δεν εγκαταλείψαμε ΠΟΤΕ και προκαλούμε όλο το ΛΑΟ του Αγρινίου την Κυριακή να κάνουμε την κερκίδα της ΖΩΗΣ μας. Το κυανοκίτρινο ποτάμι ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ κάθε εμπόδιο για την σωτηρία.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ – ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΘΥΡΑ 6 - WARRIORS»

Πηγή : www.onsports.gr

Δήλωση Άγγελου Χαριστέα

Δήλωση Άγγελου Χαριστέα

Ο Άγγελος Χαριστέας έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Βρίσκομαι στο Αγρίνιο περισσότερο από έξι μήνες και αποτελώ μέλος της τοπικής κοινωνίας. Δεν είμαι, ούτε νιώθω αποξενωμένος. Ζω την καθημερινότητα της πόλης, γνωρίζω πολλούς ανθρώπους και με γνωρίζουν πολλοί περισσότεροι. Ξέρουν επίσης πολύ καλά την άποψή μου για την πόλη, τους κατοίκους, τους φιλάθλους, την ομάδα και είναι εντελώς διαφορετική απ’ ότι αποτυπώθηκε σε πρόσφατο δημοσίευμα.

Η άποψή μου για το Αγρίνιο και τους ανθρώπους του έχει καταγραφεί σε δεκάδες δηλώσεις μου αυτό το διάστημα. Αν παρόλα αυτά, κάποιοι θεωρούν ότι τους προσέβαλα, τότε είναι δικό μου το λάθος.

Γι’ αυτή την πόλη, την ομάδα, τους φιλάθλους, προσπαθούμε όλοι και είμαι σίγουρος ότι η προσπάθεια θα φέρει το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Πηγή : www.panetolikos.gr

Προπόνηση Παρασκευής

Προπόνηση Παρασκευής

Ασκήσεις τακτικής περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση στην οποία συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός από τους Ετζενγκέλε, Ονουάτσι, Κουτρομάνο, που έκαναν θεραπεία. Αύριο Σάββατο η προπόνηση θα γίνει στο EMILEON SportCenter (ώρα 15.00).

Πηγή : www.panetolikos.gr

Δύσκολες στιγμές για Χαριστέα στον Παναιτωλικό

Δύσκολες στιγμές για Χαριστέα στον Παναιτωλικό

Απογοητευμένος από όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα είναι ο Άγγελος Χαριστέας, στο μυαλό του οποίου βρίσκεται ακόμη και η αποχώρηση από τον Παναιτωλικό.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός έχει συγκεντρώσει πάνω του τα πυρά των φιλάθλων της ομάδας του Αγρινίου και εμφανίζεται δυσαρεστημένος.

Μάλιστα, κάνει σκέψεις ακόμη και για αποχώρησή του από τον Παναιτωλικό. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» φέρεται να είπε στον Τάκη Λεμονή ότι δεν αντέχει άλλο και ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να φύγει από την ομάδα.

Ωστόσο, ο προπονητής του προσπάθησε να τον ηρεμήσει, τονίζοντάς του πως δεν είναι λύση να τα παρατήσει, καθώς υπάρχει μπροστά του και η προοπτική της συμμετοχής του στο Euro.

Πηγή : www.onsports.gr

Πιστεύει ο Λεμονής σε ανατροπή!


Ο Παναιτωλικός δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό και ο Τάκης Λεμονής στην ομιλία του προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του.

«Γιατί είστε έτσι; Τι γίνεται; Εχετε διαφορές μεταξύ σας; Γιατί; Δείξτε εγωισμό. Σας αρέσει αυτό που βλέπετε; Εγώ δεν ήρθα να παίξω. Πρέπει να βοηθήσετε τους εαυτούς σας. Εσείς μόνο μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση», ήταν τα λόγια του Λεμονή και εκείνοι έλεγαν μεταξύ τους: «Εμείς είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση».

Μπορεί τα πράγματα να είναι δύσκολα αλλά στο Αγρίνιο δεν το βάζουν κάτω. «Και να πάρουμε κεφάλια, που λένε ορισμένοι, τι θα αλλάξει; Οχι. Θα το παλέψουμε μέχρι τέλος», είναι το μήνυμα της διοίκησης. Άλλωστε, δεν αποκλείεται στο τέλος της χρονιάς να υπάρξουν αποχωρήσεις ομάδων λόγω οικονομικών προβλημάτων και ο χάρτης της Σούπερ Λίγκας να αλλάξει.

Πηγή : www.gazzetta.gr

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Προπόνηση Πέμπτης

Προπόνηση Πέμπτης

Πρόγραμμα αποκατάστασης περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι στη Λιβαδειά και παιχνίδια με μπάλα για τους υπόλοιπους. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Βιντάλ, ενώ θεραπεία έκαναν οι τραυματίες Ετζενγκέλε, Ονουάτσι. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στο EMILEON SportCenter (ώρα 15.00).

- Τα εισιτήρια του αγώνα Παναιτωλικός – Λεβαδειακός, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (ώρα 15.00) θα διατίθενται Παρασκευή και Σάββατο από το ΠΑΝSport (ώρες καταστημάτων) και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Βραβεύτηκε ο Γιώργος Κούσας

Βραβεύτηκε ο Γιώργος Κούσας

Το βραβείο του Best Goal της 21ης αγωνιστικής απονεμήθηκε την Πέμπτη (16/02) στον Γιώργο Κούσα, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

Η απονομή του αναμνηστικού βραβείου έγινε από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού και πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Δυτικής Ελλάδας, Γιάννη Μακρή.

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι ο Γιώργος Κούσας τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι δύσκολο ένας αμυντικός να πάρει αυτό το βραβείο. Χάρηκα πάρα πολύ, αλλά θα ήταν ακόμα καλύτερο αν παίρναμε και τους τρεις βαθμούς.  Αφιερώνω το γκολ στους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη να συμπαρασταθούν στην ομάδα. Δεν πήραν τη χαρά που ήθελαν, αλλά εγώ τους αφιερώνω το γκολ. Εύχομαι στη συνέχεια να έχουμε πολλά ωραία γκολ που να ισοδυναμούν με νίκες».

Αναφέρθηκε επίσης στην πορεία του Παναιτωλικού: «Είχαμε μια πολύ καλή αρχή στο πρωτάθλημα και μαζέψαμε βαθμούς. Στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να πάρουμε αποτελέσματα και φτάσαμε αυτή τη στιγμή η ομάδα να βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού. Πιστεύω δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για το τι φταίει. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να δώσουμε όλοι μαζί –ειδικά εμείς οι παίκτες- τον καλύτερό μας εαυτό, έτσι ώστε να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση».

Ο Γιάννης Μακρής, που για περισσότερα από 12 χρόνια φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας, ανέφερε στις δηλώσεις του: «Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα γιατί μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ο Παναιτωλικός από ψηλά βρέθηκε, σ’ αυτή τη βαθμολογική θέση. Το γκολ του Γιώργου πραγματικά ήταν για Όσκαρ, γιατί βγήκε μέσα απ’ την ψυχή του. Πήρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο του γηπέδου και έδωσε όλες του τις δυνάμεις για να το πετύχει. Τέτοιους ποδοσφαιριστές θέλει αυτή τη στιγμή ο Παναιτωλικός για να ανταπεξέλθει στο δύσκολο Γολγοθά που περνάει».

Πηγή : www.panetolikos.gr

Τα… άκουσαν στο Αγρίνιο

Τα… άκουσαν στο Αγρίνιο

Παρά το προχωρημένο της ώρας, η αποστολή του Παναιτωλικού αποδοκιμάστηκε κατά την επιστροφή της στο Αγρίνιο από τους οπαδούς της ομάδας.

Η νέα ήττα του Παναιτωλικού, αυτή τη φορά στη Λιβαδειά, έκανε τον κόσμο της ομάδας να δυσαρεστηθεί έντονα και να φτάσει ως το Emileon όπου θα επέστρεφε μετά το παιχνίδι η αποστολή. Περίπου 100 οπαδοί της ομάδας του Αγρινίου έδωσαν το «παρών» έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας και αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες για την κακή πορεία της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, η οποία την έχει φέρει σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση.

Από το πούλμαν του Παναιτωλικού πάντως, βγήκε ο Τάκης Λεμονής και ο γενικός αρχηγός Κώστας Κωνσταντόπουλος, μαζί με τον Μάκη Μπελεβώνη, οι οποίοι μίλησαν στον κόσμο για να τον ηρεμήσουν και να του ζητήσουν παράλληλα τη στήριξή του σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι, αυτό της Κυριακής που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό…

Πηγή : www.onsports.gr

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Μουμίν: «Χρειαζόμαστε μια νίκη»

Μουμίν: «Χρειαζόμαστε μια νίκη»

Μια νίκη που θα του αλλάξει την κακή ψυχολογία χρειάζεται ο Παναιτωλικός, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Χουσεΐν Μουμίν.

Ο μέσος της ομάδας του Αγρινίου παραδέχθηκε στην κάμερα της Nova ότι η εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ήταν κάκιστη και ότι η ήττα ήρθε φυσιολογικά και δίκαια.

«Τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα έχουν φέρει την ομάδα σε πολύ δύσκολη θέση. Εχουμε μπροστά μας άλλα εννέα ματς και πρέπει να συγκεντρωθούμε για να αντιστρέψουμε το κλίμα. Χρειαζόμαστε μία νίκη για να τονωθεί η ψυχολογία μας που αυτή τη στιγμή είναι πολύ κακή. Είτε κάνουμε καλή, είτε άσχημη εμφάνιση, δεν μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα», τόνισε αρχικά ο Μουμίν και συμπλήρωσε:

«Χάσαμε δίκαια σήμερα. Η εικόνα μας δεν ήταν καθόλου καλή. Εχουμε τώρα το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο. Ο καθένας μας πρέπει να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να έρθουν οι βαθμοί».

Πηγή : www.onsports.gr

Σιόντης: «Πολύ δύσκολη πλέον η παραμονή»

Σιόντης: «Πολύ δύσκολη πλέον η παραμονή»

Την απογοήτευσή του για τη νέα ήττα (αυτή τη φορά) από τον Λεβαδειακό - που όπως παραδέχθηκε δυσκόλεψε αρκετά την υπόθεση παραμονή για τον Παναιτωλικό - εξέφρασε ο Στέφανος Σιόντης, τονίζοντας παράλληλα πως η κυριακάτικη ρεβάνς είναι επιτακτική ανάγκη για του Αγρινιώτες.

«Σίγουρα η παραμονή πλέον γίνεται πολύ δύσκολη, περιμέναμε να πάρουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι και γίνεται ακόμη πιο δύσκολο το προσεχές με τον Λεβαδειακό. Ήταν δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος και οι συνθήκες με πολύ αέρα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία αφού δεν ήμασταν καλοί», τόνισε χαρακτηριστικά ο αμυντικός των «καναρινιών», συμπληρώνοντας: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, πρέπει να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι αυτό και να κοιτάξουμε το προσεχές παιχνίδι στο Αγρίνιο».

Πηγή : www.onsports.gr

Λεμονής: «Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα»

 Λεμονής: «Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα»

Εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα ήττα του Παναιτωλικού απέναντι στον Λεβαδειακό και χωρίς διάθεση για πολλά λόγια, εμφανίστηκε ο Τάκης Λεμονής στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης στη Λιβαδειά, κάνοντας λόγο για αναγκαίες αλλαγές, σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο.

«Είναι άσχημο να χάνεις. Θα πρέπει να μιλήσουμε με τους παίκτες για να δούμε τι φταίει. Θα πρέπει να αλλάξει η κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα, όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο», τόνισε με νόημα ο νέος προπονητής των Αγρινιωτών, καταλήγοντας: «Χρειαζόμαστε μια νίκη και θα πρέπει να την πάρουμε όσο το δυνατό γρηγορότερα για να βγούμε από τη δύσκολη βαθμολογική θέση».

Πηγή : www.onsports.gr

Μηδένισε το... κοντέρ ο Λεμονής!

Μηδένισε το... κοντέρ ο Λεμονής!

Το χειρότερο ποδαρικό στην ιστορία της προπονητικής του διαδρομής, καταγράφει ο Τάκης Λεμονής στον πάγκο του Παναιτωλικού. Το Onsports ξεσκονίζει το αρχείο και… μιλάει με την γλώσσα των αριθμών.

Ουδέποτε ο «Sir Takis» είχε ένα μεγάλο… κουλουράκι στην στήλη με τους κερδισμένους βαθμούς στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, σε όσες ομάδες και εάν εργάστηκε σε Ελλάδα και Κύπρο. Το στραβό ποδαρικό με την ομάδα του Αγρινίου και οι δύο κολλητές ήττες (από Δόξα και Λεβαδειακό) συνιστούν αρνητικό ρεκόρ για τον 51χρονο προπονητή.

Ακόμη και στις πιο άνευρες εκκινήσεις του είχε κάνει σεφτέ, μαζεύοντας ένα βαθμό με την Καλλιθέα την σεζόν 2003-04 και επίσης ένα βαθμό με την Ξάνθη την περίοδο 2006-07.

Στον αντίποδα τα πιο εντυπωσιακά ξεκινήματα και το απόλυτο των νικών στα δύο πρώτα τεστ, σημειώθηκαν με τον Ολυμπιακό(2000-01) και την Ομόνοια(2010-11).

Αναλυτικά:

ΣΕΖΟΝ
ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
2000-2001
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (2-4)
Ολυμπιακός – Καλαμαριά (5-2)

6
2002-03
ΑΠΟΕΛ
ΑΕΚ Λάρνακα- ΑΠΟΕΛ (0-5)
ΑΠΟΕΛ- Παραλίμνι (1-1)
4
2003-04
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΑΕΚ – Καλλιθέα (1-1)
Καλλιθέα – Ιωνικός 0-1
1
2005-06
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Λεβαδειακός – Ιωνικός (1-1)
Καλαμαριά – Λεβαδειακός (1-1)
2
2006-07
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ξάνθη – Ολυμπιακός (0-0)
Ολυμπιακός – Πανιώνιος (1-0)
4
2006-07
ΞΑΝΘΗ
Ξάνθη – Κέρκυρα (1-1)
Αιγάλεω – Ξάνθη (1-0)
1
2007-08
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΟ – Ολυμπιακός (0-0)
Ολυμπιακός – ΟΦΗ (6-2)
4
2008-09
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Πανιώνιος – Ηρακλής (0-2)
Πανιώνιος – Λεβαδειακός (1-0)
3
2008-09
ΟΜΟΝΟΙΑ
Ανόρθωση – Ομόνοια (0-2)
Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ (1-2)
3
2010-11
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Πανσερραϊκός – Πανιώνιος (1-1)
Πανιώνιος – Αστέρας Τρ. (0-0)
2
2011-12
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Δόξα Δρ. – Παναιτωλικός (2-1)
Λεβαδειακός – Παναιτωλικός (2-0)
0

Πηγή : www.onsports.gr