Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Αισιοδοξία για Μπλάζιτς


Εκτός έμεινε και απ' τη σημειρνή προπόνηση ο Σρένταντ Μπλάζιτς στον Παναιτωλικό, υπάρχει ωστόσο η αισιοδοξία ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Ο Μαυροβούνιος τερματοφύλακας είχε εγκαταλείψει τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας του, μετά από ένα τραυματισμό στο γόνατο. Οι εξετάσεις ωστόσο στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερα ανησυχητικό, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι θα μπορούσε από σήμερα ο 29χροος πορτιέρο να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και γι' αυτό το λόγο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν την προετοιμασία τους για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας τους και οι Θεοδωρίδης, Εντζεγκουέλε, καθώ επίσης επίσης και ο νεαρός αμυντικός Ζέρης. Πιο ευχάριστα αντίθετα είναι τα νέα για τους Ονουάτσι και Μπράντι, αφού μπορεί να μην κατάφεραν να βγάλουν όλη την προπόνηση των Αγρινιωτών μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, πραγματοίησαν ωστόσο ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος και πολύ σύντομα θα είναι ετοιμοπόλεμοι κια στη διάθεση του Τάκη Λεμονή για το ματς της Ξάνθης.

Από 'κει και πέρα, η σημερινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας σε μικρούς χώρους, ενώ η επόμενη έχει οριστεί γι' αύριο το πρωί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο EΜΙLEON.

Πηγή : www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου