Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Λεμονής... προ των πυλών!


Μια... ανάσα από το να αναλάβει τις τύχες του Παναιτωλικού είναι ο Τάκης Λεμονής ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta είναι σε συνεχή επαφή με την διοίκηση του συλλόγου!

Από το βράδυ της Τετάρτης, όταν μετά την ήττα από την Δόξα Δράμας στο Αγρίνιο, ο Μπάμπης Τεννές υπέβαλλε την παραίτηση του, το όνομα του Τάκη Λεμονή έπαιξε... ψηλά ως υποψήφιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Την Πέμπτη ανακοινώθηκε επίσημα το «διαζύγιο» με τον Τεννέ και πλέον ο sir Takis φαντάζει ως το πρώτο φαβορί για να τον διαδεχθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta οι διο πλευρές (Παναιτωλικός και Λεμονής) είναι σε ανοιχτή γραμμή και μένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για να καταλήξει το... φλερτ σε γάμο!

Χρόνος για χάσιμο άλλωστε δεν υπάρχει στο Αγρίνιο καθώς από Κυριακή σε Κυριακή θα δώσει 3 παιχνίδια ο Παναιτωλικός με Δόξα και δύο με τον Λεβαδειακό όπου εν πολλοίς θα κριθεί το μέλλον του συλλόγου στην Σούπερ Λίγκα.

Για τον λόγο αυτό η διοίκηση των «κυανοκίτρινων» βιάζονται να κλείσουν το θέμα του προπονητή ώστε άμεσα να αλλάξει και το βαρύ κλίμα που υπάρχει τόσο στα αποδυτήρια όσο και στην εξέδρα!

Πηγή : www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου