Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Υπόσχεση ανάκαμψης από Λεμονή!


Παρηγοριά στον άρρωστο ή πίστη παραμονής; Όπως κι αν έχει ακόμη και μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό, ο Τάκης Λεμονής έκανε λόγο για προσπάθεια ανάκαμψης του Παναιτωλικού!

Ο προπονητής του Αγρινιώτικου συλλόγου απογοητευμένος από την ήττα που φέρνει την ομάδα του ακόμη πιο κοντά στην Football League προσπάθησε να βρει κουράγιο και να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα στις 8 αγωνιστικές που απομένουν!

«Είμαστε απογοητευμένοι. Δυστυχώς τρέχουμε ένα πολύ άσχημο σερί εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε λύση σε αυτές τις καταστάσεις» τόνισε ο Λεμονής και πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

Η κατάσταση είναι πολύ βαριά στα αποδυτήρια όμως από την άλλη έχουμε ακόμα 8 αγωνιστικές. Μέχρι το πρώτο γκολ δείχναμε ζωντανοί όμως δεν απειλούσαμε. Είχαμε 1-2 φάσεις αλλά τίποτα παραπάνω, και μετά το πρώτο γκολ ήρθε και το δεύτερο γιατί χάθηκε το καθαρό μυαλό και συγκέντρωση στο παιχνίδι.

Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει πράγματα , δεν είναι αυτό το πράγμα που βλέπουμε στο γήπεδο. Σας υπόσχομαι πως και εγώ και όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις για επανακάμψει η ομάδα».

Πηγή : www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου