Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Σηκώνει... μανίκια ο Κωστούλας στο Αγρίνιο


Προσπάθεια ανασυγκρότησης και ανύψωσης της πεσμένης ψυχολογίας της ομάδας του ξεκινάει ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, ώστε να προλάβει να... σώσει τη χρονιά.

Είναι γεγονός πως οι συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή στο Αγρίνιο δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Η ομάδα έχει ξεχάσει το... χρώμα της νίκης και όπως είναι φυσικό το ηθικό όλων στις τάξεις των «νεοφώτιστων» είναι καταβαραθρωμένο. Η τελευταία μάλιστα εντός έδρας ήττα απ' τον Λεβαδειακό, ήταν και η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, κάτι που οδήγησε τον Φώτη Κωστούλα ν' αναλάβει δράση πριν να είναι ήδη αργά.

Ο ισχυρός άνδρας των Αγρινιωτών ήρθε σε επαφή με τον τεχνικό του συλλόγου Τάκη Λεμονή, ώστε να διαμηνύσει στους παίκτες του ότι βρίσκεται δίπλα τους και τους στηρίζει. Παράλληλα ζήτησε να κλείσουν άπαντες τ' αυτιά τους σε ό,τι συμβαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αξιοσημείωτο παράλληλα ότι είχε τετ-α-τετ και με τον Άγγελο Χαριστέα, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Δεν θα πας πουθενά». Αυτό βέβαια με αφορμή τις τελευταί0ες φήμες που ήθελαν τον Έλληνα επιθετικό να έχει τάσεις... φυγής απ' το Αγρίνιο, όντας κι εκείνος δυσαρεστημένος απ' την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο.

Μία ακόμα κίνηση στην οποία σκέφτεται να προβεί ο πρόεδρος του Παναιτωλικού είναι να έρθει σε επικοινωνία με στελέχη της ΚΕΔ, ώστε να μεταφέρει τη δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του απ' τη διαιτησία. Είναι γνωστό εξάλλου ότι στο Αγρίνιο έχουν έντονα παράπονα τα σφυρίγματα των διαιτητών, γεγονός που αναμενόμενα δεν πρόκειται ν' αφήσει άπραγους τους ανθρώπους του συλλόγου.

Πηγή : www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου