Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Κωστούλας: «Δεν θέλαμε να βάλουμε εμπόδια»

Κωστούλας: «Δεν θέλαμε να βάλουμε εμπόδια»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός υποστήριξε πως ψήφισε υπέρ της αναστολής του πρωταθλήματος έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν πρόβλημα στις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη. «Δεν θα φύγω στα δύσκολα», το μήνυμά του για την ομάδα του Αγρινίου.

 «Πρέπει να ξέρουμε πως όταν μπήκε αυτή η πρόταση από συγκεκριμένη ομάδα, περιλάμβανε αρκετά κομμάτια. Μέσα σε αυτά ήταν και το θέμα του ΟΠΑΠ», είπε αρχικά ο Φώτης Κωστούλας στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ Fm» για το πώς προέκυψε η αναστολή στη Super League.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Παράλληλα, μπήκαν κι άλλα θέματα για το νέο νόμο σύμφωνα με τα οποία θα έμπαινε τρικλοποδιά στις ομάδες που αγωνίζονται και στην Ευρώπη. Όλοι θεωρήσαμε πως έπρεπε να ψηφίσουμε για αυτή την αναστολή, για να μην επιβαρύνουμε αυτές τις ομάδες. Στην πορεία βέβαια, ο ΟΠΑΠ μας έκανε την πρόταση για τη χορηγία και το θέμα φαίνεται να λύνεται, οπότε αυτό δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα αν και έχουμε από τον Ιούνιο συζητήσεις, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα».

Όσο για το θέμα του αυτοδιοίκητου, ανέφερε: «Υπάρχει και το κομμάτι του αυτοδιοίκητου. Μέχρι χθες που μίλησα με τον γενικό διευθυντή της Super League δεν είχα καμία ενημέρωση. Ενημερώθηκα μόνο πως ήρθε η γραπτή πρόταση για το θέμα αυτό, όμως στην αυριανή συνάντηση θα αποφασίσουμε το πώς θα κινηθούμε, προγραμματίσαμε να γίνει το ΔΣ της Λίγκας και η ΓΣ για αυτό το λόγο».

Σε ερώτηση για την πορεία του Παναιτωλικού, απάντησε: «Η αλήθεια είναι πως μετά τα Χριστούγεννα δεν έχουμε ούτε ένα καλό αποτέλεσμα. Δείχναμε πως θα έχουμε μια άνετη παραμονή και θα χαιρόμασταν τα τελευταία παιχνίδια όμως τίποτα απ’ όλα αυτά δεν έγινε. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε ομάδες που θεωρούσαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και δεν κάναμε μια νίκη. Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει που οφείλεται αυτή η κατάσταση. Σίγουρα είναι πολλοί οι λόγοι. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο από το ότι θα παλέψουμε ως την τελευταία στιγμή και θα δώσουμε τα πάντα για το καλύτερο δυνατό».

Ενώ για το αν έχει κάνει σκέψεις αποχώρησης από το Αγρίνιο, τόνισε: «Το θετικό είναι πως ο κόσμος του Παναιτωλικού έχει συνδέσει τη θετική πορεία της ομάδας με το όνομά μου και υπάρχει μια ανταπόκριση. Η δική μου προσπάθεια ήταν να φτάσω την ομάδα σε ένα επίπεδο να είναι αυτοσυντήρητη και να αναλάβει κάποιος νεότερος με φρέσκες ιδέες. Πέρσι ήθελα να το κάνω όταν ανεβήκαμε, αλλά είπα να μείνω λίγο ακόμα. Έχω πει πως θα φύγω, από την πρώτη μέρα που ήρθα στο Αγρίνιο. Στόχος μου δεν ήταν να γίνω πολίτης του Αγρινίου αλλά να βοηθήσω στην οργάνωση και τη βελτίωση της ομάδας. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και θα μπορούσε κάποιος άλλος να το κάνει καλύτερα από εμένα. Η στιγμή που θα φύγω για να ασχοληθώ με τα «δικά μου» θα έρθει, το πότε θα γίνει θα το δούμε».

Τέλος, για τη διάδοχη κατάσταση σε περίπτωση που αποχωρήσει, ανέφερε: «Η προσπάθειά μου θα είναι να πέσει σε άξια και καλά χέρια ο Παναιτωλικός και δεν θα φύγω τώρα που η κατάσταση είναι δύσκολη».

Πηγή : www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου