Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Καταδικαστική ανακοίνωση και από τον ερασιτέχνη Παναιτωλικό για τα υβριστικά συνθήματα

panaitolikos gipedo 2

Το Δ/Σ του ερασιτέχνη καταδικάζει τα πρόσφατα γεγονότα (υβριστικά συνθήματα) κατά του Προέδρου και του Δ/Σ της Π.Α.Ε ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, και πιστεύουμε ότι μόνο καλό δεν κάνουν ούτε στο σύλλογο ούτε στη κοινωνία ούτε στη πόλη και δεν συνάδουν με την ιστορία του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μας.

Κανέναν από εμάς δεν βρίσκει σύμφωνο η προσβολή αξιών και υπολήψεων απ’ όπου και αν προέρχονται. Το να μην συμφωνείς με κάποιον για τις επιλογές του είναι θεμιτό και μπορείς να το εκφράζεις με επιχειρήματα, σε καμιά όμως περίπτωση με τον τρόπο που έγινε από ‘μερίδα φιλάθλων’.

Είναι εξάλλου πρόσφατο στη μνήμη μας που η ομάδα της καρδιάς μας με ‘μπροστάρη’ την Π.Α.Ε και αρωγό τους φιλάθλους μας, φτάσαμε μέχρι την SUPERLEAGUE, εντυπωσιάζοντας όλη την φίλαθλη ΕΛΛΑΔΑ με το ήθος και την συμπεριφορά όλων μας.

Το Δ/Σ καταδικάζοντας όλες τις μορφές βίας (λεκτική-ψυχολογική) είναι υποχρεωμένο λόγω της ιστορίας του αλλά και του θεσμικού του ρόλου να συμβάλει για δεύτερη φορά στην αν όχι ‘γεφύρωση’ τουλάχιστον στη εκτόνωση της κατάστασης για τη ομαλή συνύπαρξη όλων, σύμφωνα με αυτό που πρεσβεύει ο αθλητισμός και υπηρετούν τα μέλη και το Δ/Σ του ερασιτέχνη.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ

Με Αθλητικούς Χαιρετισμούς
Το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου