Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Έγειρε το Αγρίνιο, κελάηδησαν τα… καναρίνια!

Παναιτωλικός – Θρασύβουλος: Έγειρε το Αγρίνιο, κελάηδησαν τα… καναρίνια! | onsports.gr

Σοβαρές υποψίες πως το γήπεδο του Αγρινίου έχει… κλίση δημιούργησε ο Παναιτωλικός, ο οποίος επικρατώντας πιο εύκολα απ΄ ότι δείχνει το τελικό 3-0 του Θρασύβουλου, για τη 14η αγωνιστική της Football League, σκαρφάλωσε στις θέσεις που δίνουν ένα εισιτήριο για τα play offs ανόδου.

Οι Αγρινιώτες έδειξαν από νωρίς τις… άγριες διαθέσεις τους και πριν καλά καλά ιδρώσει η πρώτη φανέλα, ο Πασάς - παίρνοντας το ριμπάουντ έπειτα από χαμένη ευκαιρία του Καμαρά - φιλούσε τη δική του, πανηγυρίζοντας το άνοιγμα του σκορ… εξαιτίας του για τον Παναιτωλικό.

Και πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο, οι γηπεδούχοι, όχι μόνο είχαν προλάβει να απειλήσουν ξανά, αλλά να μετουσιώσουν σε προβάδισμα δύο τερμάτων την καθολική υπεροχή τους! «Δράστης» ο Γκόλιας με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 13΄!

Συνεχίζοντας μάλιστα οι ποδοσφαιριστές του Καραγεωργίου να πιέζουν ασφυκτικά την αντίπαλη άμυνα, όχι μόνο δεν επαναπαύτηκαν στο υπέρ τους σκορ, αλλά πραγματοποιώντας το καλύτερο φετινό τους πρώτο ημίχρονο δημιούργησαν ένα τσουβάλι ακόμα ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Ξενοδόχοφ! Τόσες ώστε το 2-0 να τους αδικεί, δημιουργώντας νέες υποψίες περί κακών σχέσεων με τα αντίπαλα δίχτυα!

Στα τελευταία λεπτά πάντως ο Θρασύβουλος πίεσε, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να γίνει απειλητικός.

Αυτό ωστόσο ήταν και το τελευταίο δείγμα… αντίδρασης από τους φιλοξενούμενους, καθώς στην επιστροφή του Στάθη Σταθόπουλου ως αντίπαλου στο Αγρίνιο, οι - κουρασμένοι από το ματς Κυπέλλου στη Βέροια - ποδοσφαιριστές του δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί, παραμένοντας έτσι στην επικίνδυνη ζώνη.

Απεναντίας, ο Καμαρά, έκρυβε και το κερασάκι για την… τούρτα, φανερώνοντάς το στο 57΄ για το τελικό 3-0, δίνοντας την ευκαιρία στα «καναρίνια» να κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αλλά θυμίζοντας κάτι από παλιά με μία γεμάτη μέρα στο λυκόφως του 2012.

Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου):  Τακίδης, Ακουάρο, Κούσας, Μπακάκης, Γκόλιας, Σφακιανάκης, Μπογκντάνοβιτς, Πασάς (83΄ Μεταξούλης), Φαβάλι, Γιάνεφ (73΄ Μύγας), Καμαρά (78΄Κίτσας).

Θρασύβουλος (Στάθης Σταθόπουλος): Ξενοδόχοφ, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης (60΄ Τζιωρτζόπουλος), Μπακάλης, Σκόνδρας, Γεωργιαδης (56΄ Καλογρίδης), Πλαβούκος, Πανός, Καλαμιωτης (68΄ Αγκόλι), Προβατίδης.

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου