Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Άνοιξε ο δρόμος για Σαντινί


Η Bild αναφέρει ότι ο Ιβάν Σαντινί θα αποτελέσει παρελθόν από τη Φράιμπουργκ.

Θέμα χρόνου δείχνει να είναι για τον Παναιτωλικό η απόκτηση του Ιβάν Σαντινί. Σύμφωνα με τη Bild, μεταξύ των ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν τον Ιανουάριο από τη Φράιμπουργκ θα είναι και ο 23χρονος Κροάτης που απασχολεί τον Παναιτωλικό.

Οι Γερμανοί πλήρωσαν στη Ζαντάρ, όπου ανήκει ο Σαντινί, το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ για να ανανεώσουν τον δανεισμό του, αλλά ο ίδιος έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο ματς φέτος. Έτσι, θα αποτελέσει παρελθόν, με την κροατική ιστοσελίδα «slobodnadalmacija» να αναφέρει ότι, είτε θα βρει έναν άλλο σύλλογο, είτε θα επιστρέψει στη Ζαντάρ.

Οι Αγρινιώτες μετά την ήττα (1-0) από την Παναχαϊκή θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με τον Θρασύβουλο. Παραδέχονται ότι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στο ντέρμπι, όπως τόνισε και ο Χρήστος Κουτσοσπύρος: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δεν μπήκαμε στον ρυθμό του ντέρμπι και μοιραία χάσαμε».

Πρέπει γρήγορα να γυρίσουμε σελίδα και να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον Θρασύβουλο εντός έδρας. Πρέπει να βρούμε τον καλό εαυτό μας όπως με τον Γάζωρο, όπου παρότι δεν νικήσαμε ήμασταν καλοί. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα όπως έπρεπε… δεν μας βγήκε. Αν το ξέραμε τι έφταιξε θα το αλλάζαμε. Ο αντίπαλος το ήθελε περισσότερο και το πήρε».

Πηγή: flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου