Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Εκδηλώσεις Σαββάτου

Εκδηλώσεις Σαββάτου

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε το πρωί στο γήπεδο Παναιτωλικού.
Η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε από την ΠΑΕ Παναιτωλικός και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Ν. Αιτωλοακαρνανία σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία. Εκτός του διοικητικού συμβουλίου και του προσωπικού της ΠΑΕ, εκπροσώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος και φυσικά των ποδοσφαιριστών, δεκάδες συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο γήπεδο, προσφέροντας αίμα, αποδεικνύοντας την ευαισθησία τους στον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη και τη διάθεση για προσφορά στον συνάνθρωπο.
Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια αναμνηστικών – τιμητικών στηλών, στον χώρο VIP του γηπέδου, στις οποίες έχουν καταγραφεί οι πρώτοι σε συμμετοχές ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Παναιτωλικού, οι πρώτοι σκόρερ και οι διατελέσαντες πρόεδροι του Συλλόγου. Τα αποκαλυπτήρια έκαναν ο Κώστας Κωνσταντόπουλος (1ος σε συμμετοχές), ο Νίκος Κουτσογιάννης (1ος σκόρερ) και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας.
Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ παρέλαβε καλάθια που περιέχουν τοπικά προϊόντα και τα οποία ετοίμασε το Επιμελητήριο Ν. Αιτωλοακαρνανίας, προκειμένου να διατεθούν για τις ανάγκες φιλοξενίας των ομάδων και των αξιωματούχων των εντός έδρας αγώνων μας. Ο πρόεδρός του Παναγιώτης Τσιχριτζής παρέδωσε τα καλάθια ευχόμενος ο Παναιτωλικός να συνεχίσει ν’ αποτελεί τον ισχυρότερο πρεσβευτή του νομού μας.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου