Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Προπόνηση Παρασκευής

Προπόνηση Παρασκευής

Ο προπονητής της ομάδας μας Μπάμπης Τεννές απουσίασε λόγω ίωσης και η σημερινή προπόνηση έγινε από τους συνεργάτες του. Περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδια με μπάλα. Απουσίαζαν ο Άγγελος Χαριστέας και ο Γιώργος Θεοδωρίδης που συμμετέχουν στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών, ο Παύλος Μητρόπουλος που συμμετέχει στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων και ο Σρνταν Μπλάζιτς που συμμετέχει στην αποστολή της Εθνικής Μαυροβουνίου. Απουσίασε επίσης ο Άντι (ίωση), ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Τσενάμο και ο Μπαμπανιώτης.

Στην πρωινή προπόνηση πήραν μέρος οι: Κουτρομάνος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Ρότσα, Σέγε, Μπουμάλ, Πασάς, Μεζάκ, Παλαιολόγος, Δέντσας, Καπνόπουλος, Ετζενγκέλε, Μπαμόγκο, Ντολεζάι, Σιόντης, Παππάς. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί, με την προσθήκη των τερματοφυλάκων της ομάδας Κ20 Δημήτρη Τσάπαλου και Γιώργου Τηλεμάχου, αποτελούν την αποστολή του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα γίνει το Σάββατο (ώρα 3.00 μ.μ.) στο γήπεδο Παναιτωλικού.

Οι Τσενάμο, Μπαμπανιώτης, Καραμαλίκης, Καμαρά, Άντι, Μεταξούλης, Σμίλτος, Ζέρης, θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στο EMILEON SportCenter.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου